Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B7] Co myslicie o tych... - JESZCZE JEDNA OPCJA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cena nawet;) i nie zniszczone :naughty:... moj kolega mial takie w B5.... wg srednio to wygladalo.

Opublikowano

Panowie jeszcze jedna opcja, wpadly mi dzisiaj w oko i wydaja mi sie super - musze szybko zdecydowac bo ok srody/czwartku kolega Dibo ma zlukac te OZ czy sa warte kupna - a nie chce go fatygowac na darmo :cool1:

b3b8fcbbfe1ebf14.jpeg

022e2cd5f0233c82.jpeg

Opublikowano

Nie mój styl, ale jak Ci się podobają, to czemu nie.

Opublikowano

No te fele to już konkret :kox: Napewno ładniejsze od OZów :> Tylko teraz czy są to jakieś dobre jakościowo alu czy plastelinowe podróbki ? Bo jak dobre to nie zastanawiaj się i bierz te, natomiast jeśli to plastelina to obczaję Ci te OZy i weź tamte.

Opublikowano

Jak dla mnie, by uszły, ale jednak gust inny. Jeśli Tobie się podobają to ok :good:

Opublikowano

Jesli Ci sie podobają a cena tez nie wygorowana to je bierz. Najwyżej jak znajdziesz inne to te puścisz dalej

Opublikowano

mi średnio się podobają :mysli:

Opublikowano

MYsle ze to nie sa zadne plasteliny bo to ASA na licencji BBS :cool1: - cena tez ok bo mam dogadane za 1800 zl razem z wysylka i sa moje :evil:

Opublikowano

Fajnie by wyglądały....ale na czarnym Mustangu :decayed:

Opublikowano

do ciemno zielonego avanta nie przypasuja?? :slina:

Opublikowano

Ja uważam że na ciemnej B7 będą elegancko wyglądały :naughty: Napewno lepiej jak te OZy. Bierz te fele jak Ci się tak podobają i wrzuć foty po założeniu :wink4:

Opublikowano

Ja uważam że na ciemnej B7 będą elegancko wyglądały :naughty: Napewno lepiej jak te OZy. Bierz te fele jak Ci się tak podobają i wrzuć foty po założeniu :wink4:

Siema - juz je wciagnalem za 1800zl z dostawa. Do konca tygodnia bede je mial na chacie a zakladam dopiero na wiosne.

Pozdrawiam i dzieki za oferowana pomoc :hi: