Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVF] Kierunkowskazy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

przecie to w środku prawie to samo :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

No właśnie prawie :> ja za 2 tygodnie bede juz wiedzial czy mam ten wypasik czy nie bo na ta chwile autko czeka na malowanie.

Opublikowano

ale to o czym jest temat jest w obu identycznie rozwiązane :gwizdanie:

Opublikowano

Co do świateł odprowadzania do domu, to z tego co mi wiadomo to jest to opcja dodatkowa. Jeżeli masz małe pokrętło obok włącznika świateł z możliwością ustawienia go w pozycji 0 lub 1, to masz opcję "światęł odprowadzania do domu". Po ustawieniu pokrętła w pozycji 1, powinny w tym momencie śweicić tylne światła, oświetlenie tablicy rozdzielczej oraz halogeny.

Dokładnie i to była opcja , a standart to 3 krotne mruganie kierunków

Opublikowano

kierunki migajace po delikatnym przesunieciu dzwigni to standard.

opcja comming home wymaga dodatkowego modulu i jest wyposazeniem dodatkowym, swieca mijania

jezeli opcja jest zamontowana, mozna ja wylaczyc VAG-iem. jezeli nie auto nie jest w nia wyposazone nie ma mozliwosci wlaczenia.

Opublikowano
  • Autor

No i wszystko wiem :good: o takie odpowiedzi właśnie mi lotto :naughty: czyli musze podłączyć VAG-a i wszystko będe wiedział.

Opublikowano

B7 i B6 to jest róznica tylko kierownicy :P podejżewam ze reszta w 99% to to samo :P

Opublikowano

nie jest to dodatkowa opcja mają to wszystkie auta B6 B7 i pewnie B8 i inne audi - standard :good:

U mnie w B6 jest cosik takiego... ostatnio latalem Opelem i tam rowniez wygladało to tak samo-lekkie dotkniecie manetki kierunku i 3 mrygniecia :) Co do opcji "oswietlenie" drogi do domku....chetnie bym sie na to pisal jesli jest to mozliwe....

Opublikowano

nie jest to dodatkowa opcja mają to wszystkie auta B6 B7 i pewnie B8 i inne audi - standard :good:

U mnie w B6 jest cosik takiego... ostatnio latalem Opelem i tam rowniez wygladało to tak samo-lekkie dotkniecie manetki kierunku i 3 mrygniecia :) Co do opcji "oswietlenie" drogi do domku....chetnie bym sie na to pisal jesli jest to mozliwe....

jak masz w wyposażnieniu opcjie comming home..... bo w innym razie nic Vagiem nie zdziałasz :cool1:[br]Dopisany: 17 Listopad 2008, 08:46_________________________________________________

B7 i B6 to jest róznica tylko kierownicy :P podejżewam ze reszta w 99% to to samo :P

też tak myśle i dlatego kolegom napisałem :hi:

Opublikowano

no to ja tego nie mam :(

Opublikowano

No ja to mam.. :rolleyes: niezly bajer.. :)

Opublikowano

mialem w Volvo i bardzo fajna rzecz ale czasem tylko sie korzysta

:cool1:

Opublikowano
  • Autor

No to ja tego wypasiku nie mam na 100% :no:

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

przecie to w środku prawie to samo :gwizdanie:

Prawie czyni jednak różnicę :cool1: Ja ją widzę za każdym razem jak wsiadam do B6 znajomego a później do swojej niuni :travolta:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

trzymasz różnice w rękach, oprócz kierownicy wygląda tak samo.. przynajmniej jak porównywałem moja z innymi B7.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Czy ktos wie, co jest potrzebne( sprzetowo ), zeby ta "follow me home" funkcje wyrezac? Oczywiscie oprocz tego paneliku z wlacznikiem tej opcji? Chetnie bym to zalozyl. Rozumiem, ze ten panelik da sie kupic tak samo jak wlacznik swiatel. I moze bedzie tanszy ASO niz wlacznik swiatel :wink4:.

Pozdrawiam