KoJ@K Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 No nie mow, ze teraz dziury i studzienki to przyjemnosc i poezja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Godzinę temu, KoJ@K napisał: No nie mow, ze teraz dziury i studzienki to przyjemnosc i poezja Nie jest lekko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 No to jak porobisz naciągi to w ten sam sposób sobie to wytłumaczysz i też nie będzie lekko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Heh wariaci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 (edytowane) Nie no nie ma co kombinować z naciągami, to Ty masz być zadowolony ... ... a nam ma się podobać A jak już jesteśmy przy tych naciągach - to kiedy w końcu pomalujesz na czarno te ramki w lampach ?? Edytowane 19 Kwietnia 2017 przez KoJ@K Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 3 minuty temu, KoJ@K napisał: Nie no nie ma co kombinować z naciągami, to Ty masz być zadowolony ... ... a nam ma się podobać Cos w tym jestNiestety fotki maja to do siebie że pokażą każdy brakujący centymetr zobaczymy co czas przyniesie, ogólnie dzis dużo polatałem i własnie odstawiałem auto to porobiłem troche kołek na parkingu i kurcze cos tam słyszę, jakies minimalne tarcie..... i co teraz podnosić ? kiedy ja nie chce, kurde jak żyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz-jagi Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Za szybko jeździsz [emoji108] robiąc "kółka" Wysłane z mojego ONEPLUS A3003 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 No to odpowiedź już usłyszałeś pare-naście postów wcześniej - 225 ... ale decyzja już należy do Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 3 minuty temu, KoJ@K napisał: No to odpowiedź już usłyszałeś pare-naście postów wcześniej - 225 ... ale decyzja już należy do Ciebie No tak , musze zobaczyć, pojezdzic jeszcze troche, ogólnie jeśli chodzi o nierówności, dziury to rewelacja, nic nie dobija i nie trze, ładnie sztywno ale bez betonu, teraz tylko lekko na parkingu przy maksymalnie skręconych kołach leciutko cos było słychac czasami w miejscu gdzie lekko ze skosa było, zobaczymy jak to będzie dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suppapeter Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Chciałbym samemu uzyskać taki efekt , poszerzałem z przodu błotniki i w środku osłona nadkola ( ta plastikowa ) jest ciut za krótka i lubi sobie wyskoczyć ,delikatnie - co powoduje za***iste tarcie przy skręcaniu , Co poprawia mi humor to fakt że jest to plastik i dzieje się to tylko podczas mocniejszych skrętów Jeżeli chodzi o wygodę, jest mega !! Ja bym na twoim miejscu zostawił te opony co masz, nie sprzedaż ich tak jakbyś chciał, a nawet jak znajdziesz chętnego na swoje opony - to może będziesz musiał czekać caly sezon jak nie dłużej. Sam wspominałeś że nie jesteś jedynym użytkownikiem auta, więc myślę że na wysokość starczy , może wszędzie nie wjedziesz... ale tak już musi być Autko wygląda naprawdę przyjemnie, powodzenia w dalszych modach Musimy w końcu zgadać na jakiegoś spota ... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Up No dobrze, kolejny tydzień minął, gwint ustawiony i kręcenie uważam za zakończone, tak już zostaje delikatnie na dużych nierwónościach coś przytrze ale to już zasługa Moich opon, tak czy inaczej zostają 235 ewentualnie wpadnie inny model, ogólnie jestem bardzo zadowolny z tego jak to teraz wygląda i że udało się pochowac te szerokie opony jak dla mnie jest idealnie a co najlepsze to to że można jeszcze pogonić szybciej po mieście, co do dalszych planów to czas na kompleksowe detailingi a kierunek modów skierować do wnętrza , padało dziś cały dzień ale udało się pstyknąć kilka lepszych zdjęć, P o z d r !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pksmlody Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Leszek wyszło według mnie baaaardzo pozytywnie! Pozazdrościć gwintu, u mnie niestety raczej nigdy go nie będzie, więc tym bardziej powiem, że cieszy oko! Gratki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 świetnie wygląda nie myslałeś tych pomaranczowych kierunków powywalac z lamp ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Własnie sam nie wiem, to wtedy białe kierunki i dół lamp na czarno ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 nawet i tak , masz pakiet caly w czerni to by pasowalo jedno do drugiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Trzeba dodać do listy modów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Ładnie wyszło Jakbyś już usunął pomarańczki w lampach to widziałbym tam kierunki żarówki diadem oraz folie kameleon na halogenach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 2 godziny temu, FroS-t napisał: Własnie sam nie wiem, to wtedy białe kierunki i dół lamp na czarno ? Dokladnie tak, tak zrob !! Tylko ramka nie w polysku, a w ladnym macie, do plastikow, bo taki zwykly czarny mat nie bedzie tak fajnie wygladal. No i fotki eleganckie, do twarzy jej w tym gwincie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Teraz, KoJ@K napisał: Dokladnie tak, tak zrob !! Tylko ramka nie w polysku, a w ladnym macie, do plastikow, bo taki zwykly czarny mat nie bedzie tak fajnie wygladal. Lampy wyślę Tobie bo masz doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 No no Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi