Skyliner89 Opublikowano 16 Listopada 2008 Opublikowano 16 Listopada 2008 Witam . Ostatnio nie miałem czasu za bardzo żeby zrobić zdjęcia, ale dzisiaj znalazłem. Zdjęcia robione przed zmrokiem. Nie najlepsze ale, za niedługo będą lepsze :>. Wyposażenie: - ABS - wspomaganie kierownicy - 4 poduszki powietrzne - 4 elektryczne szyby - elektryczne lusterka - centralny zamek - klimatyzacja - imobilliser - 17" felgi orginalne Audi S4 - Radio JVC + Mp3 W planach: - czas pokaże... Oto zdjęcia mojej A4 SESJA ZIMOWA :> Pozdrawiam
grzes1150 Opublikowano 16 Listopada 2008 Opublikowano 16 Listopada 2008 Kolego chcemy zobaczyć co tam masz w środku!!! Plany całkiem całkiem. Jak założysz soczewki to obowiązkowo HIDy i bryczka kox !
Skyliner89 Opublikowano 16 Listopada 2008 Autor Opublikowano 16 Listopada 2008 Zdjęcia środka postaram się umieścić w najbliższych dniach Nie robiłem bo za ciemno już było . Pozdrawiam
_Solar_ Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 ladny sedanik plany jak najbardzoej na " + " wrzuc lepsze fotki oraz ukaż wnetrze autka
Skyliner89 Opublikowano 19 Listopada 2008 Autor Opublikowano 19 Listopada 2008 Witam Prawdopodobnie jutro postaram się zrobić nowe zdjęcia mojej A4. Zobaczymy jak z czasem i pogodą . Tak mniej więcej planuje zmodyfikować swoją A4 (tak jak na zdjęciu) Może jakieś ksenony... :> :> :> Felgi oczywiście inne ale tylko 17" :>. Może jakieś zderzaki RS . Wszystko zależy od funduszy. Pozdrawiam
Kowi87 Opublikowano 19 Listopada 2008 Opublikowano 19 Listopada 2008 Daruj sobie zderzaki RS nie wejdą lepiej już zrobisz kupując od S4 obowiązkowo pokaz wnetrze
audi.wielun Opublikowano 19 Listopada 2008 Opublikowano 19 Listopada 2008 Fajna,fajna furka wystarczy zmienić lampy i fele będzie git :oklaski:
Skyliner89 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zapraszam do oglądania nowych zdjęć pt. "Sesja Zimowa" :>, a prawdopodobnie we Wtorek Audiczka nabierze nowego uroku :> Pozdrawiam :>
plastuch Opublikowano 10 Stycznia 2009 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Bardzo ładny Kolor Dobre wyposażenie! plany zacne!!! W zasadzie podobne do moich Tylko ja się jeszcze nad czipsem zastanawiam A i przecież nad resztą gadzetów z S4
Skyliner89 Opublikowano 17 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2009 Audiczka Po Metamorfozie :> Pozdrawiam :>
tomcio1600 Opublikowano 17 Stycznia 2009 Opublikowano 17 Stycznia 2009 yyyyy światełka super sie prezentują ale mam pytanie.. co to za pokrowce i skąd je wytrzasnąłeś? (bo widze ze oryginalne) tylko wydaje mi sie ze nie do tych siedzisk..
dsz33 Opublikowano 17 Stycznia 2009 Opublikowano 17 Stycznia 2009 Lampki super Pokrowce jakoś mi nie pasują do tego autka sądze żebyło lepiej bez nich Może jakby były ładnie naciągniete to by ładnie wyglądało
luqash Opublikowano 17 Stycznia 2009 Opublikowano 17 Stycznia 2009 ogólnie jest ok tylko te pokrowce a"la skórka zrób glebe i kołka 17 wrzuć
tomcio1600 Opublikowano 17 Stycznia 2009 Opublikowano 17 Stycznia 2009 zrób glebe i kołka 17 wrzuć co Wy wszyscy z tą glebą.. juz nikt nie lubi jeździc komfortowo ? jak wrzuci felge 17" z niskim profilem to juz bedzie autko zachowywalo sie jak taczka na naszych drogach.. Ładna fela jak najbardziej ale glebie jestem przeciwny. Moze ładnie wygląda ale czy takie wygodne to nie wiem...
Skyliner89 Opublikowano 17 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2009 To jest prawdziwa skóra. Pokrowce są wyszywane właśnie pod Audi A4 od 1994-2001. Ona jest dobrze naciągnieta :>. Tylko dobrze nie wysiedziana :gwizdanie:. Kremowa skóra super pasuje pod ten kolor Audi, który mam i jeszcze dokupiłem kremowe gumowe dywaniki. A te pokrowce kupiłem w Libii jak byłem u rodziców. W Polsce takich pokrowców nie widziałem. A Audi nie mam zamiaru obniżać ponieważ jak teraz jest jest bardzo dobrze. Nie chce stracić na komforcie. Mała dziura i będe bardziej to odczuwać niż teraz. Jakieś fajne 17" planuje na wiosne :> Pozdrawiam :>
qoperek Opublikowano 17 Stycznia 2009 Opublikowano 17 Stycznia 2009 powiem ze nawet cacy tylko jeszcze boczki wyklej tym samym kolorem skory ... ja zaczelem od boczkow a tapicer co mial mi robic sie wymigal ;/ i szukam innego na zmiane tapicerki :gwizdanie:
luqash Opublikowano 17 Stycznia 2009 Opublikowano 17 Stycznia 2009 zawias 1BE nie obniży komfortu a poprawi wygląd :>
Skyliner89 Opublikowano 17 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2009 Jak tak to się zastanowie nad 1BE . Dziękuje za propozycje
Rekomendowane odpowiedzi