Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

F1, Rajdy i Motorsport

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Kwalifikacje do GP Australii zostaną tam pokazane o godzinie 11:05 w sobotę, same zawody w niedzielę o identycznej porze. Zatem obie sesje będą wyemitowane nieco ponad cztery godziny po ich faktycznym rozpoczęciu.

:notworthy:

• Odpowiedzi 6 tys.
  • Wyświetleń 309,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Czyli też nieźle, wystarczy nie sprawdzać nigdzie wyników i po 4h odpalić wyścig, czuć się że oglądamy na żywo :decayed:

Opublikowano
  • Autor
Kwalifikacje do GP Australii zostaną tam pokazane o godzinie 11:05 w sobotę, same zawody w niedzielę o identycznej porze. Zatem obie sesje będą wyemitowane nieco ponad cztery godziny po ich faktycznym rozpoczęciu.

:notworthy:

:wink:
Opublikowano

jak na razie oglądam sesję treningową P3, a nie kwalifikacje na Polsacie sport News :whistling:

Opublikowano
jak na razie oglądam sesję treningową P3, a nie kwalifikacje na Polsacie sport News :whistling:

Masakra właśnie jakas. Tak patrze i patrze i d...

ktos cos wie kiedy kwakifikacje?

Opublikowano

w programie jest F1 do godz. 14:10 wiec może niedługo puszczą powtórkę kwalifikacji

Opublikowano

Sport news mam:kox:gdyby nc + miało f1 to polsat cyfrowy byłby już martwy i dlatego pewnie poszli po rozum do głowy:wink:

Opublikowano
Nowy bolid pokazał, że Vettel nie jest takim cudownym dzieckiem jak niektórzy sądzili.

znane są przypadki , że w pierwszych wyścigach niektórzy wygrywali, a na koniec sezonu- nawet nie było o nich słychac, więc zaczekał bym z ocenami...:wink:

Opublikowano
w programie jest F1 do godz. 14:10 wiec może niedługo puszczą powtórkę kwalifikacji

Ufff. Oglądam. A jutro wyścig będzie o 11 na news?

Opublikowano

Coś koło tego pewnie skoro wyścig na sport o 7:00 :)

Opublikowano

Na niemieckim RTL jest na żywo,start o 7:00

Opublikowano
Nowy bolid pokazał, że Vettel nie jest takim cudownym dzieckiem jak niektórzy sądzili.

znane są przypadki , że w pierwszych wyścigach niektórzy wygrywali, a na koniec sezonu- nawet nie było o nich słychac, więc zaczekał bym z ocenami...:wink:

Dokłądnie:wink:

Zresztą mnie dziwi czemu wyście się tak doczepili do Vettela? Czytanie opinii, że wygrywa dzięki temu, że posiada najlepszy bolid to trochę przesada - wsadźcie do bolidu Red Bulla sprzed roku jakiegoś słabszego kierowce i zobaczycie, że będzie miał problemy. Boidy Red Bulla ewidentnie są budowane pod Vettela:wink:

Opublikowano

On nie jest złym kierowcą, jest dość dobrym kierowcą, tylko jeszcze na mistrza nie zasłużył ( to przeczytana opinia na FB z którą się zgadzam)

:D

Opublikowano

Za 5h wyścig a ja jeszcze nie spie :kwasny::decayed:

Tymczasem :hi:

---------- Post dopisany at 07:02 ---------- Poprzedni post napisany at 01:50 ----------

Zaczynamy sezon :kox:

Opublikowano

Lecimy!!! To co? Nie pisać co jest grane zeby nie psuć emocji? :D

Jest ciekawie :D

Opublikowano
:D
Opublikowano

dzwiek silnika to porazka na maxa....:facepalm::facepalm::facepalm:

Opublikowano

W sumie to widok na podeście był OK.

Opublikowano

a druga sprawa jest taka ze niekrecono tych silnikow na maxa bo sie bali o usterki, okropnie sie ogladalo wyscig, niedosc ze dzwiek do d*py (jak elektryczny samochodzik sterowany na pilota) to jeszcze te nosy :facepalm::facepalm::facepalm: niewiem czy zwrociliscie uwage ale podczas pitstopow bylo slychac pisk opon podczas wyjazdu a nie ryk silnika :wallbash::wallbash::wallbash::wallbash: v8 wymiatało

ja w tym sezonie stawiam na masse :) i mam nadzieje ze nastepne wyscigi dostarcza wiecej emocji i rywalizacji a nie usterek

Opublikowano

a druga sprawa jest taka ze niekrecono tych silnikow na maxa bo sie bali o usterki, okropnie sie ogladalo wyscig, niedosc ze dzwiek do d*py (jak elektryczny samochodzik sterowany na pilota) to jeszcze te nosy :facepalm::facepalm::facepalm: niewiem czy zwrociliscie uwage ale podczas pitstopow bylo slychac pisk opon podczas wyjazdu a nie ryk silnika :wallbash::wallbash::wallbash::wallbash: v8 wymiatało

ja w tym sezonie stawiam na masse :) i mam nadzieje ze nastepne wyscigi dostarcza wiecej emocji i rywalizacji a nie usterek

z tego wyscigu dobre byly tylko przetasowania,juz znudzilo mi sie ciagle wygrywanie Vettela....pewnie za kilka lat doczekamy sie F1 z silnikami elektrycznymi :grin: