Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

F1, Rajdy i Motorsport

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6 tys.
  • Wyświetleń 308,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

[/url]

to się najechal rajdowiec ,konczy jak raikonen we wczesniejszym rajdzie

moze i bym potrafil ale nikt renowki nie dal mi ażebym w rajdzie pojechal

Hm...jakby to powiedzieć? :mysli:

Myślę, że tekst w podpisie wiele wyjaśnia.

Opublikowano

[/url]

moze i bym potrafil ale nikt renowki nie dal mi ażebym w rajdzie pojechal

Hm...jakby to powiedzieć? :mysli:

Myślę, że tekst w podpisie wiele wyjaśnia.

tzn rozwin swoja mysl
Opublikowano

http://www.f1.wp.pl/kat,1775,title,Koniec-dla-Kubicy-wypadek,wid,11686013,wiadomosc.html

I po co ten sarkazm?

Potrafisz lepiej. Na rajdach wypadki nie są czymś nadzwyczajnie dziwnym.

Jak to mówią. Raz na wozie raz pod wozem ;)

a co to sarkastyczne komentarze zakazane??? robercik na Świętego kandyduje??

Opublikowano

cytat z Kubicy "Wciąż uczę się słuchać pilota, bo jego notatki to dla mnie wielka zagadka" nie dziwie sie ... chyba dla wszystkich nie związanych z rajdami

Opublikowano

http://www.f1.wp.pl/kat,1775,title,Koniec-dla-Kubicy-wypadek,wid,11686013,wiadomosc.html

I po co ten sarkazm?

Potrafisz lepiej. Na rajdach wypadki nie są czymś nadzwyczajnie dziwnym.

Jak to mówią. Raz na wozie raz pod wozem ;)

a co to sarkastyczne komentarze zakazane??? robercik na Świętego kandydyje??

Oczywiście, że nie. Z tym, że moim skromnym zdaniem bardziej pasują do Interii :gwizdanie:
Opublikowano

tzn rozwin swoja mysl

Nie wiesz co masz w podpisie? Piszesz że pewnie jechałbyś lepiej, więc nie będę z Tobą dyskutował :cool1:

robercik na Świętego kandydyje??

Pewnie nie, ale na Sportowca Roku pewnie tak...

Opublikowano

Piszesz że pewnie jechałbyś lepiej

moze bym pojechal jak dali by mi renowke -ale raczej nie dadzą ponuraku :polew:
Opublikowano
  • Autor

Ale się niezamocowanie zapowiada nowy sezon :naughty:

Opublikowano

Kurde, to się porobiło :naughty: W sporcie podawali, że Mercedes będzie chciał zatrudnić dwóch niemców - Rosberga i Heidfelda. Tylko gdzie będzie jeździł Button jeżeli tak się stanie? :mysli: Bo Raikkonen przypuszczam trafi do Mc Larena, czyli miejsca w Ferrari, Red Bullu, Mc Larenie, Mercedesie będą już zajęte. Zostaje albo Renault albo jedna z nowych ekip? Chyba, że williams razem z Barichello :decayed:

Opublikowano

Kurde, to się porobiło :naughty: W sporcie podawali, że Mercedes będzie chciał zatrudnić dwóch niemców - Rosberga i Heidfelda. Tylko gdzie będzie jeździł Button jeżeli tak się stanie? :mysli: Bo Raikkonen przypuszczam trafi do Mc Larena, czyli miejsca w Ferrari, Red Bullu, Mc Larenie, Mercedesie będą już zajęte. Zostaje albo Renault albo jedna z nowych ekip? Chyba, że williams razem z Barichello :decayed:

szkoda, ze kubka nie wezmą. ja go osobiście nie widze w Reno...

Opublikowano

szkoda, ze kubka nie wezmą. ja go osobiście nie widze w Reno...

W przyszłym sezonie wszystko się znowu może pozmieniać :cool1: Zobaczymy... moim skromnym zdaniem reno będzie mocne... takie mam przeczucie :decayed:

Opublikowano

geniusz brawna + kasa od merca, dla mnie bomba, tylko kierowcow im brak ..... jak ma byc 2ch niemcow czyli rosberg i mozliwe ze heidfeld to krzyz na droge ...... chetnie bym tam widzial Kimiego

zapowiada sie swietny sezon, 4 zespoly walczace o mistrzostwo : mercedes, ferrari, mclaren, red bull ....... i cicha nadzieja na to, ze renault bedzie 5-ta sila w stawce i czasem uda sie wkoczyc na pudlo ....

Opublikowano

Myślę, że Rosberg odpowiednio zmotywowany może pokazać "pazur".

Opublikowano

W ogóle dawno w stawce nie było tak dużo dobrych kierowców. Zazwyczaj było dwóch walczących o tytuł, reszta łącznie z ich kolegami z zespołu oglądała tylko ich plecy. A na kolejny sezon (kolejność alfabetyczna)?

Alonso

Button

Hamilton

Kobayashi (może nieco na wyrost, ale dużo pokazał w ostatnich wyścigach)

Kubica

Massa

Raikonnen (o ile będzie jeździł w przyszłym sezonie)

Rosberg

Sutil (jeździ Force India, a nieraz potrafił już namieszać)

Vettel

Webber

Razem 11. Moim zdaniem każdy z tych kierowców mając mocny bolid jest w stanie wygrywać wyścigi.

Opublikowano

http://f1.wp.pl/kat,1775,title,Kierowcow-Mercedesa-poznamy-niebawem,wid,11692090,wiadomosc.html

nie wiem czemu... i wiem że to mało prawdopodobne... ale jak czytam ostatnie zdanie to mam jedno nazwisko przed oczami... Schumacher :naughty:

Opublikowano

ale jak czytam ostatnie zdanie to mam jedno nazwisko przed oczami... Schumacher :naughty

Moim zdaniem byłby to wielki błąd. Coś takiego, jak powrót Nigela Mansela. Były mistrz świata w zbyt zaawansowanym wieku nie jest w stanie walczyć z kierowcami w formie wyścigowej. Trzeba pamiętać o tym, że F1 jest niezwykle wymagające fizycznie.
Opublikowano
  • Autor

http://www.sport.pl/F1/1,96341,7261175,F1__Glock_podpisal_kontrakt_z_Manor_GP.html[br]Dopisany: 17 Listopad 2009, 10:27_________________________________________________

http://f1.wp.pl/kat,1775,title,Kierowcow-Mercedesa-poznamy-niebawem,wid,11692090,wiadomosc.html

nie wiem czemu... i wiem że to mało prawdopodobne... ale jak czytam ostatnie zdanie to mam jedno nazwisko przed oczami... Schumacher :naughty:

nie ma szans na Szumiego [br]Dopisany: 17 Listopad 2009, 10:28_________________________________________________http://sport.onet.pl/0,1248769,2079396,,f1_mistrz_swiata_znalazl_team,wiadomosc.html