andy_sky Opublikowano 25 Lipca 2010 Opublikowano 25 Lipca 2010 napiszcie gdzie na necie mogę zobaczyć na żywo
rafalekx Opublikowano 25 Lipca 2010 Opublikowano 25 Lipca 2010 napiszcie gdzie na necie mogę zobaczyć na żywo np. http://antektv.com/transmisje.php
Andrzej88 Opublikowano 25 Lipca 2010 Opublikowano 25 Lipca 2010 Niech ktoś wrzuci wyścig na neta bo bym sobie ściągnał i obejrzał. Oczywiście nagrywałem kamerką ale jakoś nie umiem zrzucić na kompa
truckmaniac Opublikowano 25 Lipca 2010 Opublikowano 25 Lipca 2010 Niech ktoś wrzuci wyścig na neta bo bym sobie ściągnał i obejrzał. Oczywiście nagrywałem kamerką ale jakoś nie umiem zrzucić na kompa Zaraz pewnie wpadnie Endriu i będzie do zassania A pro pos wyścigu, to już nie pierwszy raz, kiedy Ferrari ustawia wyścig Normalnie rzygać się chce Piękny weekend dla nich, a tak spieprzyli końcówkę
andy_sky Opublikowano 25 Lipca 2010 Opublikowano 25 Lipca 2010 alfons pierwszy,masny drugi,krzywy pysk trzeci,który to już raz nie obronił pole position piepszony szwab ha ha gwiazda :polew:
adams78 Opublikowano 25 Lipca 2010 Opublikowano 25 Lipca 2010 Ferrari najzwyczajniej w świecie poświęciło Massę. On już nie ma szans na tytuł, Alonso przeciwnie. Czysta matematyka , zespół tak czy inaczej zdobył dublet.[br]Dopisany: 25 Lipiec 2010, 17:53_________________________________________________Pozatym mają rację, że Alonso jest szybszy od Massy. Ale fakt, to nie był piękny manewr i smrodek został...
truckmaniac Opublikowano 25 Lipca 2010 Opublikowano 25 Lipca 2010 Ferrari najzwyczajniej w świecie poświęciło Massę. On już nie ma szans na tytuł, Alonso przeciwnie. Czysta matematyka , zespół tak czy inaczej zdobył dublet.[br]Dopisany: 25 Lipiec 2010, 17:53_________________________________________________Pozatym mają rację, że Alonso jest szybszy od Massy. Ale fakt, to nie był piękny manewr i smrodek został... Niestety. To, o czym piszesz to nie jest sport, tylko polityka Jak dla mnie to blamaż dla całej F1. No chyba, żeby sędziowie zdyskwalifikowali Ferrari
odzim Opublikowano 25 Lipca 2010 Opublikowano 25 Lipca 2010 Ferrari najzwyczajniej w świecie poświęciło Massę. On już nie ma szans na tytuł, Alonso przeciwnie. Czysta matematyka , zespół tak czy inaczej zdobył dublet.[br]Dopisany: 25 Lipiec 2010, 17:53_________________________________________________Pozatym mają rację, że Alonso jest szybszy od Massy. Ale fakt, to nie był piękny manewr i smrodek został... Niestety. To, o czym piszesz to nie jest sport, tylko szambo Jak dla mnie to blamaż dla całej F1. No chyba, żeby sędziowie zdyskwalifikowali Ferrari potwierdzam , syf ,chyba ze dostana kare , ale jak ukarac zespół zeby zawodnicy nie zostali pokrzywdzeni bo to nie ich wina ze szefostwo ferment robi [br]Dopisany: 25 Lipiec 2010, 18:43_________________________________________________a juz wiadomo tak http://sport.onet.pl/f1/sedziowie-ukarali-ferrari,1,3334008,wiadomosc.html
truckmaniac Opublikowano 25 Lipca 2010 Opublikowano 25 Lipca 2010 To żadna kara. Jedyna słuszna kara po takim numerze to dyskwalifikacja !!! Jestem przekonany, że po o trzymaniu "team order" Felippe specjalnie w tak ostentacyjny sposób przepuścił Fernando, aby zwrócić uwagę na to, co się dzieje w zespole. Teraz sędziowie pokazują, że "team order's" nie są zakazane, tylko, że kosztuje to 100 tys. baksów. Mam nadzieję, że FIA będzie bardziej radykalna.
endriuu Opublikowano 25 Lipca 2010 Opublikowano 25 Lipca 2010 GP Niemiec 2010 do zassania: http://turbobit.net/s44h89ax2k9b.html "Przypominam, że upload jest przeznaczony dla osób, które nagrały sobie prywatnie wyścig na nagrywarkach z dyskiem twardym a nie mogą tych nagrań przenieść na komputer. W innym razie pobieranie materiału jest nielegalne." :gwizdanie:
Andrzej88 Opublikowano 25 Lipca 2010 Opublikowano 25 Lipca 2010 Endriu, czekamy na wrzutę [br]Dopisany: 25 Lipiec 2010, 19:44_________________________________________________O super, akurat przed snem sobie obejrzę
endriuu Opublikowano 25 Lipca 2010 Opublikowano 25 Lipca 2010 Endriu, czekamy na wrzutę [br]Dopisany: 25 Lipiec 2010, 19:44_________________________________________________O super, akurat przed snem sobie obejrzę jak zdążysz zasssać
Andrzej88 Opublikowano 25 Lipca 2010 Opublikowano 25 Lipca 2010 Endriu, czekamy na wrzutę [br]Dopisany: 25 Lipiec 2010, 19:44_________________________________________________O super, akurat przed snem sobie obejrzę jak zdążysz zasssać No właśnie coś muli transfer;(
julekF1 Opublikowano 25 Lipca 2010 Opublikowano 25 Lipca 2010 brak słów na zachowanie Ferrari i ich głównej primabaleriny Alfonsy VET :polew:
Cineksik Opublikowano 25 Lipca 2010 Opublikowano 25 Lipca 2010 brak słów na zachowanie Ferrari i ich głównej primabaleriny Alfonsy VET :polew: a co Alfonso zawinił , miał powiedzieć przez papugę, że nie zgadza się z polityką teamu i ostentacyjnie zjechać na pobocze kończąc tym samym wyścig , czy to by Ciebie satysfakcjonowało :?:
Rekomendowane odpowiedzi