Skocz do zawartości
IGNOROWANY

F1, Rajdy i Motorsport

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:doh1:

świetny argument pozdrawiam wszystkich wielbicieli krzywego pyska vel vetelka :wink4:

Za to Ty żeś naargumentował, że ho ho...

i vice wersa twoje argumenty sobie przeczą odnośnie hajtka :tongue4:
  • Odpowiedzi 6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

świetny argument pozdrawiam wszystkich wielbicieli krzywego pyska vel vetelka :wink4:

Że co? :blink:

Konkrety proszę.

Nie masz pojęcia o tym sporcie a chcesz sprawiać wrażenie eksperta... :thumbdown:

Opublikowano

Konkrety proszę.

Nie masz pojęcia o tym sporcie a chcesz sprawiać wrażenie eksperta... :thumbdown:

cłopie ja na f1 patrzę od 17lat
Opublikowano

Konkrety proszę.

Nooooooo. Da się to wywnioskować z Twoich błyskotliwych wypowiedzi.

Z mojej strony koniec dyskusji. Przeraziło mnie te 17 lat... :polew:

Opublikowano

Konkrety proszę.

hehe jesli 17 lat "doswiadczenia" przynosi efekty pod postacia okreslania zawodnika mianem "krzywego pyska" to chyba sobie odpuszcze ogladanie :nabijasie:

a tak powaznie, chlopie, czy naprawde uwazasz, ze te wypociny maja jakis sens? przeciez to bylo zywcem z onetu przeniesione. jak tylko tyle masz do powiedzenia to odpusc sobie, serio. nie ma sensu[br]Dopisany: 26 Czerwiec 2011, 14:01_________________________________________________no coz, brawa dla Fernando :oklaski:

Opublikowano

Potwornie nudny wyścig :tongue4:

Alonso :good:

Opublikowano

Potwornie nudny wyścig :tongue4:

Alonso :good:

Nic dodać , nic ująć. Kilka sytuacji ciekawych, a po za tym nuda.

Na Alonso liczyłęm i się nie zawiodłem, choć szkodą, że nie udało mu się nawiązać bezpośredniej walki z Vettelem.

Opublikowano

Ja się martwię tym, że Vettelowi nikt nawet na chwilę nie zagroził. Zbliżyli się, ten zrobił fastest lap i pełna kontrola. Zapas jeszcze ma :disgust:

Opublikowano

vetel to odpowiedni zawodnik w odpowiednim zespole - tylko bić brawo bo narazie w tym sezonie to nikt mu nie podskoczy jak nie wygrywa to jest drugi , kazdy by sobie życzył takiego zawodnika , rok temu tez mogło już tak być ale jeszcze miał za gorąca głowę w tym sezonie widac olbrzymi postęp ,pozdro dla f1 maniaków

Opublikowano

Gdyby tylko bolid RB dawalby taka przewagę to zawsze oba bolidy byłyby z przodu, ale nie zawsze tak jest. Widać ze Webber nie jest aż taki dobry ale ma dobry wóz. Ja wole fighterow a takim vettel nie jest moim zdaniem. Za to HAM ALO MSC a nawet KOB- lubię patrzeć jak oni jeżdżą. A tacy MAS VET WEB mnie nudzą...

Opublikowano

Gdyby tylko bolid RB dawalby taka przewagę to zawsze oba bolidy byłyby z przodu, ale nie zawsze tak jest. Widać ze Webber nie jest aż taki dobry ale ma dobry wóz. Ja wole fighterow a takim vettel nie jest moim zdaniem. Za to HAM ALO MSC a nawet KOB- lubię patrzeć jak oni jeżdżą. A tacy MAS VET WEB mnie nudzą...

I to jest fajna wypowiedź a nie nazywanie kogoś `krzywego pyska vel vetelka `

Opublikowano

Vettel wygrał w swoim stylu, a raczej bez żadnego stylu. Bezkonkurencyjny samochód, w którym wystarczy nie popełniać głupich błędów i wygrywa się wyścigi. Gorzej gdyby ktoś zaczął go naciskać lub spadłby kilka pozycji w dół i musiał odrabiać straty.

Opublikowano

Vettel wygrał w swoim stylu, a raczej bez żadnego stylu. Bezkonkurencyjny samochód, w którym wystarczy nie popełniać głupich błędów i wygrywa się wyścigi. Gorzej gdyby ktoś zaczął go naciskać lub spadłby kilka pozycji w dół i musiał odrabiać straty.

Chyba nie do końca masz rację :mysli:

Dlaczego Webber nie wygrywa? Przecież ma taki sam bolid.

Przypomnij sobie, pierwsze zwycięstwo Vettela na Monzy. Wtedy jeździł w Toro Rosso. To był jeden z najsłabszych bolidów...

Opublikowano

ale pokazał w przedostatnim wyścigu na co go stać jak został naciskany :gwizdanie:

alonzo dzisiaj super wyścig pojechał :good:

a co do masy, to po tym wypadku z tą sprężyną zaczął tak jeździć jak jeździ do tej pory :rolleyes:

Opublikowano

żaden bolid nie jest tak samo ustawiony-to jest strategia teamu-najlepiej ma ustawiony leader,a nim w redbullu jest Vettel...ważne są kwalifikacje,czas,w jakim się odbywają,warunki,charakterystyka toru-to dużo rzeczy do ogarnięcia,wystarczy,że jedna z nich nie współgra z drugą i jest powtórka,jak w Kanadzie,gdzie Button wygrał...a był ostatni,najwięcej pitstpopów miał,karę..a jednak wygrał,bo wyścig sie przedłużył,a tego nikt pod uwagę nie brał,oponki się zużyły,ciut mokrzej było na zakręcie .....jeden błąd i Vettel musiał się pocieszyć drugim miejscem :cool1::wink4:

Opublikowano

Błędy zdarzają się każdemu.

nie zapominajmy, że to jednak Vettel jest aktualnym mistrzem świata i póki co zapowiada się, że ten sukces powtórzy i w tym roku (oczywiście jeszcze wszystko jest możliwe). To raczej nie świadczy o słabych umiejętnościach.

Sam nie jestem jakimś fanem Vettela, ale fakty mówią same za siebie.

Opublikowano

Niestety na to kto jest liderem w Red Bullu bardzo duży wpływ mają czynniki których nie widać i o których my nie mamy pojęcia. Oczywiście Vettel nie jest beztalenciem i nie urwał się nagle z choinki.

Opublikowano

Przypomnij sobie, pierwsze zwycięstwo Vettela na Monzy. Wtedy jeździł w Toro Rosso. To był jeden z najsłabszych bolidów...

Vettel pokazał wtedy klasę, fakt. Ale bardzo dużo mu pomogło w zwycięstwie zdobycie pole position, z tego co pamiętam było dość dużo wody na torze i kiepska widoczność.

Obecnie jest nr 1 w zespole gdzie na pewno jest bardziej faworyzowany niż Webber.

Opublikowano

No tak, ale to pole position nie zostało mu przydzielone. Musiał je wywalczyć.

A co do faworyzowania, to każdy team faworyzuje któregoś ze swoich kierowców. Tam, gdzie jest rywalizacja inaczej się nie da...

Co nie zmienia faktu, że gdyby umiejętności Vettela nie pozwalały mu na wygrywanie to i zespół by go nie wspierał ;)

Opublikowano

Wtedy kwalifikacje tez byly po wodzie a VET pojechal odwazniej i wygral P1

Wtedy wyscig byl dla niego pestka, bo nikt sie nie odwazyl wyprzedzac w tym deszczu.

Nie pisze ze nie umie jezdzic, ale nie jest Fighterem. Jezeli mu nikt nie przeszkadza to jest szybki, dlatego strategia RB jest taka zeby wygrywac kwalifikacje zeby VET mogl uciec jak najdalej i nie musial walczyc na torze. Zreszta nawet ostatnio wyszedl na jaw jakis system odprowadzania spalin ktory jest wlasnie szczegolnie podczas kwalifikacji skuteczny.

Ale przypomnijcie sobie sytuacje kiedy VET tracil P1- ile razy wywalczyl z powrotem (nie liczac strategii Pitstopowych) ???

A sa kierowcy ktorzy zawsze koncza na lepszych pozycjak jak startuja....