Gość TrueOgre Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 jest gdzieś w internecie transmisja live ?
jarko Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 jest gdzieś w internecie transmisja live ? onet.pl
jacekm Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Troszkę się spóźniłem na wyścig. Z tego co wyczytałem to gdzieś na początku oba BMW się lekko "pocałowały" Napiszcie coś więcej
truckmaniac Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Katastrofa. BMW gorsze nawet od Force India
letallec Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Thiessen out. Nie wiem dlaczego jeszcze tam pracuje
domjenick Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Troszkę się spóźniłem na wyścig. Z tego co wyczytałem to gdzieś na początku oba BMW się lekko "pocałowały" Napiszcie coś więcej Kubica musial zjechac po nowa lotke z przodu,Nick H byl ciut za blisko-nic powaznego :gwizdanie:
Yelo Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Ja już nie mam siły, BMW dało w tym sezonie tak pupy, jak jeszcze nie było. Ich bolid jest już po prostu wolniejszy od wszystkich
Madas Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Kurczaki co się dzieję nie wiadomo jak oglądać te wyścigi ....
GRazny Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 żałoba :polew: trafne stwierdzenie
truckmaniac Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Ciężko powiedzieć. Przełomem będzie kolejne GP. Zobaczymy, z czym wyskoczy BMW. Choć obecnie, przy braku możliwości przeprowadzania testów, ciężko się spodziewać jakichś cudów.
GRazny Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Skończy się wreszcie ten niefart? chodzi o Roberta czy Massę ?
truckmaniac Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Skończy się wreszcie ten niefart? chodzi o Roberta czy Massę ? No tak. Zapomniałem
GRazny Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Skończy się wreszcie ten niefart? chodzi o Roberta czy Massę ? No tak. Zapomniałem ale co do Roberta to racji trochę masz... bez testów może być nieciekawie... jedynie ten słynny tunel aero ich ratuje bo może w końcu z niego odpowiednio skorzystają...
truckmaniac Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Wiesz . Tunel to jedno, ale największym problemem jest zbalansowanie bolidu, a tego bez testów nie zrobią.
jacekm Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Skończy się wreszcie ten niefart? Gdyby coś takiego trafiało się raz na kilka wyścigów to można by nazwać to niefartem. Przy takich wynikach w czterech kolejnych wyścigach to raczej gorzej przygotowany bolid niż w innych ekipach. Tak w przypadku Roberta jak i Massy. PS Słyszeliście wywiad jak Robert mówił o chwili w której stracił spoiler ? Zwróćcie uwagę, że wymienił 'kolegę" z zespołu "po nazwisku". Zawsze, z tego co pamiętam, używał imienia. Chyba też powoli nerwy mu puszczają, chociaż za bardzo tego nie pokazuje
adams78 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Skończy się wreszcie ten niefart? Gdyby coś takiego trafiało się raz na kilka wyścigów to można by nazwać to niefartem. Przy takich wynikach w czterech kolejnych wyścigach to raczej gorzej przygotowany bolid niż w innych ekipach. BMW chce wprowadzić wiele poważnych zmian na Barcelonę, rezygnując tym samym z drobnych poprawek z wyścigu na wyścig - tym sposobem na razie tracą do pozostałych coraz więcej. Trzeba mieć nadzieję, że plan wypali i zmiany będą skuteczne... i naprawdę radykalne, bo do Hiszpanii wszyscy przygotowują się jakby walczyli o mistrzostwo :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi