Wandej Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Vetel to zaraz chyba na terapię będzie musiał iść , bo Ricardo za każdym razem jest lepszy Smieja się że Vettel jeździ bolidem Webbera z poprzedniego roku:polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remik-A4 Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Vetel to zaraz chyba na terapię będzie musiał iść , bo Ricardo za każdym razem jest lepszy Smieja się że Vettel jeździ bolidem Webbera z poprzedniego roku:polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Vetel to zaraz chyba na terapię będzie musiał iść , bo Ricardo za każdym razem jest lepszy Smieja się że Vettel jeździ bolidem Webbera z poprzedniego roku:polew: ---------- Post dopisany at 16:32 ---------- Poprzedni post napisany at 16:18 ---------- Akurat Monako najmniej mówi o kondycji poszczególnych zespołów,osobiście wycofalbym go z kalendarza,ze ściganiem ma mało wspólnego Kwestia gustu. Ja z kolei uwielbiam ten tor, bo jest takim rodzynkiem z tradycja w kalendarzu. Co do wyprzedzania, to sie da, ale do tego trza mieć jaja ze stali. Senna swego czasu pokazał, a i wczoraj, zdaje sie Hulkerberg, na wlocie do tunelu zrobił fajny myk. Oczywiście polega to na tym ze trochę "na chama " trzeba to zrobić i jak drugi nie popuści to jest bum. Mozna lubić szlachetnych kierowców - fajna sprawa, ale to nie jest cecha mistrzów... No i oczywiście jazda bez marginesu- to jest to czego brakuje dzisiejszej F1- Pamiętasz jak Robert pomykal ostatni raz w Monaco? Aż ciary przeszywały... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Pamiętasz jak Robert pomykal ostatni raz w Monaco? Aż ciary przeszywały... Brakuje bardzo tych czasów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labiel Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Pamiętasz jak Robert pomykal ostatni raz w Monaco? Aż ciary przeszywały... Brakuje bardzo tych czasów Eh, wtedy były emocje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 31 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Wypadek na przejażdżce kierowców wyścigowych Mercedesa i niemieckich piłkarzy. Dwie osoby ranne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 jak Oni w ogóle znaleźli się na zamkniętym odcinku drogi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniady Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Wczoraj wróciłem z Francji i będąc na Lazurowym wybrzeżu odwiedziłem Monaco w dzień wyścigu i powiem Wam że dżwięk bolidu przy małych prędkościach to nic ciekawego ale stałem od toru około 6 metrów w miejscu gdzie jadą około 220k\h może więcej i byłem pod dużym wrażeniem dla mnie bomba ,bolidy na żywo są piękne ale wolę je słyszeć niż widzieć ---------- Post dopisany at 12:15 ---------- Poprzedni post napisany at 12:08 ---------- Panowie już na stacji kolejowej próbowali sprzedawać koreczki do uszu ale nie było to potrzebne,dla tych co nie wiedzą Monaco jest zamknięte dla ruchu samochodowego 4 dni najlepiej jest dojechać autem jak najbliżej [ja dojechałem do Niceii] potem pociąg wszystko sprawnie tłoku nie było-ale klimat był . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labiel Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Nic tylko pozazdrościć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Wczoraj wróciłem z Francji i będąc na Lazurowym wybrzeżu odwiedziłem Monaco w dzień wyścigu i powiem Wam że dżwięk bolidu przy małych prędkościach to nic ciekawego ale stałem od toru około 6 metrów w miejscu gdzie jadą około 220k\h może więcej i byłem pod dużym wrażeniem dla mnie bomba ,bolidy na żywo są piękne ale wolę je słyszeć niż widzieć---------- Post dopisany at 12:15 ---------- Poprzedni post napisany at 12:08 ---------- Panowie już na stacji kolejowej próbowali sprzedawać koreczki do uszu ale nie było to potrzebne,dla tych co nie wiedzą Monaco jest zamknięte dla ruchu samochodowego 4 dni najlepiej jest dojechać autem jak najbliżej [ja dojechałem do Niceii] potem pociąg wszystko sprawnie tłoku nie było-ale klimat był . A pobieraja jakies oplaty za ogladanie wyscigu? Jak to sie odbywa? Wiadomo ze sa bilety na trybuny, ale jest tez opcja free??? Mozesz cos wiecej powiedziec? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniady Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Wczoraj wróciłem z Francji i będąc na Lazurowym wybrzeżu odwiedziłem Monaco w dzień wyścigu i powiem Wam że dżwięk bolidu przy małych prędkościach to nic ciekawego ale stałem od toru około 6 metrów w miejscu gdzie jadą około 220k\h może więcej i byłem pod dużym wrażeniem dla mnie bomba ,bolidy na żywo są piękne ale wolę je słyszeć niż widzieć---------- Post dopisany at 12:15 ---------- Poprzedni post napisany at 12:08 ---------- Panowie już na stacji kolejowej próbowali sprzedawać koreczki do uszu ale nie było to potrzebne,dla tych co nie wiedzą Monaco jest zamknięte dla ruchu samochodowego 4 dni najlepiej jest dojechać autem jak najbliżej [ja dojechałem do Niceii] potem pociąg wszystko sprawnie tłoku nie było-ale klimat był . A pobieraja jakies oplaty za ogladanie wyscigu? Jak to sie odbywa? Wiadomo ze sa bilety na trybuny, ale jest tez opcja free??? Mozesz cos wiecej powiedziec? Najtańszy bilet do kupienia na miejscu był za 40 euro ale to był widok z ulicy duża odległość od toru czyli słabo ,potem była trybuna za 70 euro ogólnie znależć miejsce bez płacenia jest bardzo trudne bo zasłaniają płotami wszystko żebyś nic nie widział i poszedł kupić bilet ,najlepszy sposób to wynająć sobie pokój z widokiem na tor z ceną różnie ja znalazłem miejsce bardzo blisko ale jak się więcej ludzi zebrało to gliniarze marudzili że przejście blokujemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Robert Kubica i Maciek Szczepaniak z najlepszym czasem po dwóch obowiązkowych przejazdach odcinka testowego Rajdu Włoch. Za polską załogą widnieje tercet Volkswagena i Henning Solberg, który jako jedyny wykonał trzy przejazdy. To bardzo miły początek, ale oczywiście nie ma co się nakręcać. To „tylko” odcinek testowy – ledwie 4,3 km trasy, na której nie walczy się o punkty. Prawdziwa rywalizacja rozpoczyna się właściwie jutro – na dziś zaplanowano tylko krótki, uliczny prolog w Cagliari (1,3 kilometra, start o 21:08). 1. Kubica/Szczepaniak (Fiesta WRC) 3.35,4 2. Ogier/Ingrassia (Polo WRC) +0,1 3. Latvala/Anttila (Polo WRC) +0,3 4. Mikkelsen/Floene (Polo WRC) +1,0 5. Solberg/Minor (Fiesta WRC) +1,7 6. Meeke/Nagle (DS3 WRC) +3,4 7. Neuville/Gilsoul (i20 WRC) +3,5 8. Hirvonen/Lehtinen (Fiesta WRC) +4,4 9. Ostberg/Andersson (DS3 WRC) +5,1 10. Paddon/Kennard (i20 WRC) +5,5 11. Evans/Barritt (Fiesta WRC) +5,9 12. Hanninen/Tuominen (i20 WRC) +6,7 13. Al-Qassimi/Patterson (DS3 WRC) +12,9 14. Prokop/Tomanek (Fiesta WRC) +17,1 15. Melicharek/Melicharek (Fiesta WRC) +29,9 Trzymamy kciuki :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Nie dojedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Ostatnio dojechał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyliner89 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Robert Kubica: jestem w stanie prowadzić bolid Formuły 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adams78 Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Rajd Sardynii: Świetny piątek Kubicy. Będzie walka Volkswagenów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Za chwilę GP Kanady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labiel Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Co za wyścig. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 :facepalm::facepalm:zapomniałęm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi