odzim Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 kubica nie bedzie jezdzil w toyocie, a szkoda bo mogł by tam powalczyc w przyszlym sezonie http://f1.wp.pl/kat,48594,title,Kubica-nie-dla-Toyoty-Stracilismy-go,wid,11559512,wiadomosc.html[br]Dopisany: 04 Październik 2009, 16:06_________________________________________________robert znalazl sie za nickiem z dwoch powodów 1 wczesniej przyblokowal go raikonen i to spowolnilo jego tempo, 2 dlugo był na drugim pitstopie 7,7 , mogli go wczesniej wypuscic i by był przed niemcem , a tak to było jak bylo
kubson Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 Wina Raikonena jego by nie wyprzedził nie mial predkosci takze nic by nie zmienilo czy heidf wyjechal by prze KUB czy nie widzieliscie ile juz za raikonenem stracil do butona ;/
GRazny Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 ogólnie to wypada być obiektywnym Panowie Robert dał ciała na starcie jak mało kto z czołówki... Button też go mignął jak chciał... ale to było do przewidzenia
truckmaniac Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 ogólnie to wypada być obiektywnym Panowie Robert dał ciała na starcie jak mało kto z czołówki... Button też go mignął jak chciał... ale to było do przewidzenia Jak to dał ciała?Stracił tylko jedną pozycję, na rzecz Kovalainena, który nie dość, że lżejszy, to jeszcze z KERSem.
GRazny Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 w widoku z góry wyraźnie było widać że coś się stało... wszyscy ruszyli razem a on został
truckmaniac Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 Być może nie zauważyłem tego, ale jakoś to dziwnie brzmi. Skoro "zaspał", to jakim cudem wyprzedził go tylko Heiki?
jacekm Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 Moim zdaniem pechowo. Dwóch kierowców, dwa "opóźnienia" .
Wąski Opublikowano 5 Października 2009 Autor Opublikowano 5 Października 2009 Brawo a tak dużo nie brakowało :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: http://www.rajdy.v10.pl/Michal,Kosciuszko,wicemistrzem,swiata,JWRC,35948.html
alpin Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 Według mnie to Robert zaspał ale nie na starcie tylko jak go Button wyprzedził Zrobił go jak nowicjusza całe szczęscie że pózniej nie dał się wyprzedzić przez Alonso
soolek Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 http://sport.interia.pl/formula-1/formula-1/news/renault-jutro-zaangazuje-roberta-kubice,1378135 Ciekawe, czy to prawda?! Wąski wystąp do raportu
adams78 Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 Button też go mignął jak chciał... ale to było do przewidzenia Od pewnego czasu czytam Twoje posty w podobnym tonie i zastanawiam się na jakim kanale Ty oglądasz relacje z wyścigów? Chyba że z roku 2007... ogólnie to wypada być obiektywnym Panowie Wypada obiektywnie przyznać że kierowca który notuje najlepszy czas okrążenia i odrabia po 1s do poprzednika nie jest słabeuszem. Niestety trzeba też przyznać, że specyfika F1 nie daje takich możliwości wyprzedzania jak np. WTCC, stąd mnie obeznani z tematem widzowie mogą mieć kłopoty z poprawną oceną możliwości startujących kierowców W nowym sezonie będzie łatwiej to zrozumieć - nie będzie tankowań, więc szanse się wyrównają
odzim Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 Button też go mignął jak chciał... ale to było do przewidzenia Od pewnego czasu czytam Twoje posty w podobnym tonie i zastanawiam się na jakim kanale Ty oglądasz relacje z wyścigów? Chyba że z roku 2007... ogólnie to wypada być obiektywnym Panowie Wypada obiektywnie przyznać że kierowca który notuje najlepszy czas okrążenia i odrabia po 1s do poprzednika nie jest słabeuszem. Niestety trzeba też przyznać, że specyfika F1 nie daje takich możliwości wyprzedzania jak np. WTCC, stąd mnie obeznani z tematem widzowie mogą mieć kłopoty z poprawną oceną możliwości startujących kierowców W nowym sezonie będzie łatwiej to zrozumieć - nie będzie tankowań, więc szanse się wyrównają własnie jak to bedzie z tymi tankowaniami przeciez im nie starczy paliwa zeby przejechac 60 okrązeń
endriuu Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 bak bedzie 2x wiekszy. http://www.f1ultra.pl/index.php/wiadomosci-f1/115672-zakaz-tankowania-w-2010-plusy-i-minusy.html
adams78 Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 Z punktu widzenia kibica - same zalety
Wąski Opublikowano 5 Października 2009 Autor Opublikowano 5 Października 2009 http://sport.interia.pl/formula-1/formula-1/news/renault-jutro-zaangazuje-roberta-kubice,1378135 Ciekawe, czy to prawda?! Wąski wystąp do raportu Jestem [br]Dopisany: 05 Październik 2009, 21:45_________________________________________________ Z punktu widzenia kibica - same zalety a dlaczego ?
GRazny Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 Button też go mignął jak chciał... ale to było do przewidzenia Od pewnego czasu czytam Twoje posty w podobnym tonie i zastanawiam się na jakim kanale Ty oglądasz relacje z wyścigów? Chyba że z roku 2007... ogólnie to wypada być obiektywnym Panowie Wypada obiektywnie przyznać że kierowca który notuje najlepszy czas okrążenia i odrabia po 1s do poprzednika nie jest słabeuszem. Niestety trzeba też przyznać, że specyfika F1 nie daje takich możliwości wyprzedzania jak np. WTCC, stąd mnie obeznani z tematem widzowie mogą mieć kłopoty z poprawną oceną możliwości startujących kierowców W nowym sezonie będzie łatwiej to zrozumieć - nie będzie tankowań, więc szanse się wyrównają dobre... no ale nie mam w zwyczaju nikogo obrażać na forum więc po prostu zmusiłeś mnie kolego żebym posiedział trochę na youtube... najlepiej było widać to z kamery na śmigłowcu ale niestety nie znalazłem... więc musi Ci wystarczyć to PS: chyba 2009
soolek Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 http://sport.interia.pl/formula-1/formula-1/news/renault-jutro-zaangazuje-roberta-kubice,1378135 Ciekawe, czy to prawda?! Wąski wystąp do raportu Jestem :tongue4 A raport [br]Dopisany: 05 Październik 2009, 21:55_________________________________________________http://sport.interia.pl/formula-1/formula-1/news/to-juz-przesadzone-kubica-w-renault,1378231
Cineksik Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 Hiszpan rekomendował Polaka jako swojego następcę w ekipie Renault. :gwizdanie:
Sysiek Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 Button też go mignął jak chciał... ale to było do przewidzenia Od pewnego czasu czytam Twoje posty w podobnym tonie i zastanawiam się na jakim kanale Ty oglądasz relacje z wyścigów? Chyba że z roku 2007... ogólnie to wypada być obiektywnym Panowie Wypada obiektywnie przyznać że kierowca który notuje najlepszy czas okrążenia i odrabia po 1s do poprzednika nie jest słabeuszem. Niestety trzeba też przyznać, że specyfika F1 nie daje takich możliwości wyprzedzania jak np. WTCC, stąd mnie obeznani z tematem widzowie mogą mieć kłopoty z poprawną oceną możliwości startujących kierowców W nowym sezonie będzie łatwiej to zrozumieć - nie będzie tankowań, więc szanse się wyrównają dobre... no ale nie mam w zwyczaju nikogo obrażać na forum więc po prostu zmusiłeś mnie kolego żebym posiedział trochę na youtube... najlepiej było widać to z kamery na śmigłowcu ale niestety nie znalazłem... więc musi Ci wystarczyć to PS: chyba 2009 I na tym filmiku widac tylko i wylacznie jak wlasnie Kovalainen wyprzedza Roberta na starcie ktory nie przyspal. Mial poprostu ciezszy bolid i bez KERS`u wiec nie wiem o czym Ty mowisz ...
GRazny Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 no to w takim razie ja to inaczej widzę ogłosili już oficjalnie co z Robercikiem ?
Rekomendowane odpowiedzi