etines8 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Witam, mam problem z otworzeniem auta. Chcialem go otworzyć rano z pilota, ale zero reakcji... Tylko dioda na pilocie miga, w aucie brak migania kontrolki immobilizera i alarmu. Zauważyłem, że na liczniku pala sie kontrolki tylko czemu? Probuje 2 pilotem - to samo. Włożyłem kluczyk - nie przekręca się. Rano był mróz, może rozładował się akumulator? Można do akumulatora podpiąć się od podwozia?
cysiek18 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Chyba latwiej będzie ci użyć odmrazacza do zamków i otworzyć drzwi normalnie kluczykiem. Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
etines8 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2016 (edytowane) Użyłem odmrażacza 3 kluczy włącznie z serwisowym, nie pomogło, tego zamka nie uzywałem od zakupu. Obawiam sie ze zamek był zmieniony przez poprzedniego właściciela i wkładka jest inna -.- co wtedy? W aucie przez 18 godzin pala sie kontrolki zapłonu wtf? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 10 Stycznia 2016 przez etines8
wrclaguna Opublikowano 10 Stycznia 2016 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zbijaj szybe albo szukaj szpeca co auta otwiera
etines8 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2016 (edytowane) Poszukam speca, ewentualnie jest to jakieś rozwiazanie zbić szybę. Sprawdzę moje AC czy to pokryje. Linka od maski jest przy podwoziu widoczna? Moze by mi sie udało chociaż maskę otworzyć? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 10 Stycznia 2016 przez etines8
adel-max Opublikowano 10 Stycznia 2016 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Poszukam speca, ewentualnie jest to jakieś rozwiazanie zbić szybę. Sprawdzę moje AC czy to pokryje. Linka od maski jest przy podwoziu widoczna? Moze by mi sie udało chociaż maskę otworzyć? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk twoje Ac nie pokryje szkody zwiazane z wybiciem szyby lepiej udać się do punktu dorabiania klucz wtedy przyjedzie fachowiec i sobie poradzi
_quattro_ Opublikowano 10 Stycznia 2016 Opublikowano 10 Stycznia 2016 twoje Ac nie pokryje szkody zwiazane z wybiciem szyby Przecież nikt Mu nie każe chwalić się kto to zrobił
etines8 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2016 (edytowane) Wie ktoś czemu świecą się mi kontrolki na liczniku, te same podczas zapłonu. Skoro auto jest zamknięte na amen i nie ma kluczyka w stacyjce? Edytowane 10 Stycznia 2016 przez etines8
etines8 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2016 Szkoda ze szyby nie wybił Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
wrclaguna Opublikowano 10 Stycznia 2016 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Może się ktoś dobierał do auta tez to obstawiam
Gibons Opublikowano 10 Stycznia 2016 Opublikowano 10 Stycznia 2016 a próbowałeś przytrzymać dłużej przycisk na kluczyku ? klape tylną masz elektryczną czy zwykłą ? w ASO mają też przyrząd do awaryjnego otwierania maski ale musiałbyś na lawecie pewnie przywieźć.
etines8 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2016 (edytowane) O ku@€€& [emoji20]trzeba było na zimie brzydsze felgi założyć... Auto ma dodatkowy alarm, dioda od alarmu świeci minimalnym prądem światłem ciągłym (zawsze mruga), na liczniku są zapalone wszystkie kontrolki od zapłonu. Najlepsze jest to ze świeca od 10:00 do teraz. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Mam elektryczny próbowałem, dwoma pilotami, zero reakcji. Tylko dioda od pilota migała. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Jutro jak nic mi nie pomogą ci wyżej opisani, to zrobię wycieczkę do aso. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Znajomy Policjant polecił mi firmę "włamywacz" tutaj ważna informacje dla tych którzy maja podobna sytuacje. Nie próbować za dużo, przy takim problemie otwierać auta z pilota bo jeszcze gorzej można zablokować i cieżko jest pózniej cokolwiek zrobić. W żadnym wypadku nie wybijać szyby, te modele mają podwójne ryglowanie i bardzo cieżko pózniej odpalić auto. Nie wykluczył próby włamania po opisanych objawach. Dodał ze "te stacyjki często sie psują i naprawa moze kosztować 2tys. Jeśli znajdę w ogóle kogoś dobre do naprawy" Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 10 Stycznia 2016 przez etines8
cysiek18 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Otwarcie maski raczej nic ci nie da, po wyjęciu akumulatora i naładowaniu będzie raczej to samo. Chyba w każdym większym mieście są osoby które otwierają samochody, tylko jak znaleźć właściwego, żeby zrobił to dobrze i nie współpracował z czarnymi charakterami. Może niebiescy mają dobre kontakty i mogli by pomóc. Gdzie auto stało na noc ?
etines8 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2016 (edytowane) Skontaktowałem sie z niebieskimi dostałem nr. Przed domem na parkingu, zawsze wprowadzam je do garażu, ale rano miałem jechać i zostawiłem przed domem Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 10 Stycznia 2016 przez etines8
etines8 Opublikowano 12 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2016 Małe prawdopodobieństw, ale napewno kiedyś się wyładuje bo do dziś świecą kontrolki. Wszystko się okaże na dniach. Zadzwoniłem do Aso autoryzowanego solonu Audi Poznan, po opisaniu symptomów stwierdzono, że to próba kradzieży. Przekierowano mnie do działu usuwania usterek po kradzieży. Skorzystałem z AC, obecnie Audi czeka na lawetę i będzie odholowane do serwisu. Tam sprawdzą wszystko.
Kodzak33 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Naprawili Ci auto? Wiadomo co dokładnie było przyczyną, próba kradzieży?
etines8 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2016 Auto jeszcze jest w serwisie, nie potrafią go otworzyć -.-. Opiekun/kierownik mojej audi, poinformował mnie o tym fakcie i zastanawiają się nad wybiciem szyby... Nie zgodziłem się na to oczywiście, doradzałem im wynajęcie firmy zewnętrznej zajmującej się otwieraniem aut. Pózniej potwierdził mi telefonicznie, że mają kogoś jak będzie wiedział coś więcej da znać. Ogólnie cała sprawa bardzo długo się ciągnie, każda firma/instancja to dzień oczekiwania +/-, serwis, cały tydzień bez informacji... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
KosmoM Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Udało się rozwiązać problem? Co było przyczyną?
Rekomendowane odpowiedzi