Opublikowano 10 Maja 20188 l W dniu 25.04.2018 o 09:49, karol1981 napisał: Panie toż to jakiś EreS wyszedł
Opublikowano 10 Maja 20188 l Autor Panie toż to jakiś EreS wyszedł Ta koło Rsa to ona nawet nie stała Wysłane z mojego XT1650 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 11 Maja 20188 l W dniu 25.04.2018 o 09:49, karol1981 napisał: Auto w końcu wczoraj odebrane od lakiernika, wymienione przednie błotniki, lakier na zderzak,maskę i naprawa obcierki na tylnym nadkolu .Jako że nic nie modziłem a puszki od S4 leżały i nabrały mocy urzędowej to sobie je zamontowałem Hej, potrzebuję ogarnąć auto ze śladów użytkowania w mieście bo nie mogę już na nie patrzeć ?, więc jeśli jesteś zadowolony z lakiernika to daj namiary będę wdzięczny.
Opublikowano 11 Maja 20188 l Autor Tak jakoś niespodziewanie wpadł rns-e ledów od exeo z 2012 roku, różnica w stosunku do zwykłego ogromna.
Opublikowano 11 Maja 20188 l 41 minut temu, karol1981 napisał: Tak jakoś niespodziewanie wpadł rns-e ledów od exeo z 2012 roku, różnica w stosunku do zwykłego ogromna. Karolku wiela takie ustrojstwo ?
Opublikowano 17 Maja 20188 l W dniu 11.05.2018 o 16:30, karol1981 napisał: Tak jakoś niespodziewanie wpadł rns-e ledów od exeo z 2012 roku, różnica w stosunku do zwykłego ogromna. Ale teraz pojechałeś ! <zazdrość> ? Ale niech służy ! Ostatnio miałem okazje zobaczyć tą różnice u znajomego i no naprawdę warto się o RNS-E Led postarać A to stołki na razie zostają bez zmiany ? Kurde ten wydech mi się mega podoba ... robi robotę ?
Opublikowano 17 Maja 20188 l Autor Dzięki, różnica jest I to mega ale w zanadrzu jeszcze jeden bajer mam, ale to na weekendzie stołki narazie zostają ale lookam za recaro ale jednak z welurem albo speedem.
Opublikowano 2 Czerwca 20188 l Dobry! Tak na szybko ustrzelilem zamontowane końcoweczki od Ciebie Karolu trzeba jeszcze troszkę dopiescic ale już jest lepiej
Opublikowano 2 Czerwca 20188 l Autor Godzinę temu, tazzi napisał: Dobry! Tak na szybko ustrzelilem zamontowane końcoweczki od Ciebie Karolu trzeba jeszcze troszkę dopiescic ale już jest lepiej Pięknie od razu inna doopka, a co tam masz za koło Poka Poka ????
Opublikowano 4 Czerwca 20188 l W dniu 2.06.2018 o 17:45, karol1981 napisał: Pięknie od razu inna doopka, a co tam masz za koło Poka Poka ???? Dupka coraz bardziej mi się podoba??? A rolka troszkę odgapiona ? ale zawsze mi się podobała ? szkoda tylko że nie mogę zejść niżej z racji mojego wyjazdu.... Ale grunt że jest już lato ? A Ty Karolu widzę że każdy zlocik lapiesz ? nie ma co autko prezentuje się fenomenalnie ?
Opublikowano 4 Czerwca 20188 l Autor 2 godziny temu, tazzi napisał: Dupka coraz bardziej mi się podoba??? A rolka troszkę odgapiona ? ale zawsze mi się podobała ? szkoda tylko że nie mogę zejść niżej z racji mojego wyjazdu.... Ale grunt że jest już lato ? A Ty Karolu widzę że każdy zlocik lapiesz ? nie ma co autko prezentuje się fenomenalnie ? Ładna rolka, aż tak źle z tym wyjazdem? Staram się łapać co jest w pobliżu, nie przesadzajmy, aż takiego szału to nie ma
Opublikowano 5 Czerwca 20188 l 20 godzin temu, karol1981 napisał: Ładna rolka, aż tak źle z tym wyjazdem? Staram się łapać co jest w pobliżu, nie przesadzajmy, aż takiego szału to nie ma Szczerze to jest masakra ? gdy miałem a3 dość mocno posadzone to było cieżko wyjechać... a tu a4 jest dłuższe i tym bardziej jest masakra... Ale może w końcu zrobię wyjazd u rodziców I nie mów bo na żywo mega mi się ten kolorek spodobał i całolształt muszę jeszcze obbadać ją na tej 19 bo długo miałem hopla na punkcie tej rolki ?
Opublikowano 15 Czerwca 20188 l Autor Coś tam kurier przywiózł @Trewor87dzięki za załatwienie tematu.
Opublikowano 15 Czerwca 20188 l Autor 13 minut temu, kamil-vag napisał: Pójdzie w dół ? Przód na pewno 3 minuty temu, kamelus_ napisał: MTS To nie jest ten mts co kiedyś. Poczytaj temat Trewora o gwincie.
Opublikowano 15 Czerwca 20188 l Nie wiem czy i jakie miałeś w życiu gwinty ale uwierz mi MTS ap itp. to nie ma nic wspólnego z dobrym zawieszeniem. I jak np ap jeszcze w miarę wybiera to sypie się po dwóch sezonach. Jak nie leje to skrzypi itp. Wolałbym markowy używany w dobrym stanie naturalnie niż nowe badziewie. Nie piszę tego żeby szukać zaczepki bo masz bardzo ładne B7 doktórego ten MTS wogóle nie podchodzi. Przerabiałem w swoim życiu MTS, ap, eibach wszystkie modele, H&R, 1be, 1 bv i co tam jeszcze i uwierz tu niestey cena jest wprost proporcjonalna do komfortu, zakresu regulacji i trwałości. Edytowane 15 Czerwca 20188 l przez kamelus_
Opublikowano 16 Czerwca 20188 l Autor 8 godzin temu, kamelus_ napisał: Nie wiem czy i jakie miałeś w życiu gwinty ale uwierz mi MTS ap itp. to nie ma nic wspólnego z dobrym zawieszeniem. I jak np ap jeszcze w miarę wybiera to sypie się po dwóch sezonach. Jak nie leje to skrzypi itp. Wolałbym markowy używany w dobrym stanie naturalnie niż nowe badziewie. Nie piszę tego żeby szukać zaczepki bo masz bardzo ładne B7 doktórego ten MTS wogóle nie podchodzi. Przerabiałem w swoim życiu MTS, ap, eibach wszystkie modele, H&R, 1be, 1 bv i co tam jeszcze i uwierz tu niestey cena jest wprost proporcjonalna do komfortu, zakresu regulacji i trwałości. Nie miałem jeszcze żadnego gwintu, dobrze jeździ mi się na tym co mam ale potrzebowałem możliwości jakiejś regulacji wysokości głównie tyłu w sytuacji np.wyjazdu na wakacje, ferie gdzie doopa jest dociążona. Zdaję sobie sprawę sprawę że mts to nie KW Bilstein itp. Ale wykładać 4 klocki na gwint, to już chyba wolałbym iść w powietrze. Zobaczymy co z tego wyjdzie, najwyżej wyleci I wrócę do sprężyn i 1bv.✌️