Skocz do zawartości
Szczęśliwego Nowego Roku🥂🎇 ​
IGNOROWANY

nie mgiają kierunki podczas zamykania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam taki problem . Podczas zamykania auta nie migaja kierunki a migały. gdy otwieram to miga . gdzie szukać problemu?? wszystko po za tymi kierunkami działa.

Opublikowano

Alarm fabryczny czy dokładany? Jeśli dokładany to może tylko kwestia kodowania pilota. A o tym powinno być w instrukcji.

Opublikowano

Wszystko jest ori tak jak wyjechało z fabryki. Wczoraj kierunki działały a dziś juz nie

Opublikowano

Sprawdź czy nie masz błędów w pompce centralnego zamka. Może jakiś mikrostyk jest uwalony i nie uzbraja alarmu, dlatego nie migają kierunki.

Opublikowano

wydaje mi sie zę tam zadnego alarmu nie ma to jest tylko centralny zamek . wszystko ładnie zamyka tylko bez sygnalizacji świetlnej

Opublikowano

Nie zaszkodzi przeczyścić kostki łączeniowej przy pomoce.

Opublikowano

Miałem uwalony mikrostyk w zamku i nie mrugał

Opublikowano

Jutro sie za to zabiore.

w każdych drzwiach sa mikrostyki ?

Opublikowano

Jak masz alarm, to wszystkie drzwi, klapa tylna i maska maja mikrostyk. Najlepiej podepnij vaga, to Ci pokaże co jest walnięte. U mnie tez ostatnio nie chcial migać i okazalo sie ze klapy nie zamknąłem.

Opublikowano

wielkie dzieki za pomoc

Jak masz alarm, to wszystkie drzwi, klapa tylna i maska maja mikrostyk. Najlepiej podepnij vaga, to Ci pokaże co jest walnięte. U mnie tez ostatnio nie chcial migać i okazalo sie ze klapy nie zamknąłem.

W sobote myłem auto a na dworze było -2 i klapa tył przymarzła i nie była dobrze zamknieta dlatego nie migały kierunki.

Wielkie dzieki