Majkeltaker Opublikowano 24 Stycznia 2016 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Witajcie, dzisiaj nagle po którymś dzisiejszym odpaleniu pojawiło się mi takie jakby chrobotanie, ewidentnie z prawego koła. Poniżej zamieszczam film: Co może tak harczeć, chrobotać?
Jakoob Opublikowano 24 Stycznia 2016 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Stojące koło nie ma fizycznej możliwości żeby brzęczało. Może jakiś wieszak od tłumika puścił albo osłona silnika wpada w rezonans?
Majkeltaker Opublikowano 24 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2016 Nie ma założonej osłony silnika To jest przednie koło, prawe. Oglądałem czy jakiś plastik nie wpada w drgania(bo mam uszkodzone to plastikowe nadkole oraz hokej nie przylega) ale ani jedno ani drugie nie drga. Przegub wewnętrzny też raczej to nie będzie?
jospethe Opublikowano 24 Stycznia 2016 Opublikowano 24 Stycznia 2016 (edytowane) Jakaś poluzowana blacha wpada w rezonans. Tylko oględziny na kanale pozwolą zdiagnozować problem. Edytowane 24 Stycznia 2016 przez jospethe
Majkeltaker Opublikowano 24 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2016 Jesteście pewni że to będzie jakaś blacha? Bo do soboty nie będę miał dostępu do kanału a jeździć muszę
Marek24 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Opublikowano 26 Stycznia 2016 (edytowane) Prawy przód? mi tak samo dzwoniło jak obudowa od filtra powietrza się poluzowała tam od budy blacha mi dzwoniła a ze masz 1Z to masz tam możliwość tego samego, ja sobie zdemontowałem całą puchę i podłożyłem gumowe podkładki i ucichło;) jeśli to to, to nic strasznego tylko wkurza Edytowane 26 Stycznia 2016 przez Marek24
Majkeltaker Opublikowano 30 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2016 Prawdopodobnie rurki od klimy wpadały w taki rezonans i biły o blachę. Wsadziłem szmatę i na razie nie dudni. ZObaczymy co będzie dalej
magoo Opublikowano 3 Lutego 2016 Opublikowano 3 Lutego 2016 Prawdopodobnie rurki od klimy wpadały w taki rezonans i biły o blachę. Wsadziłem szmatę i na razie nie dudni. ZObaczymy co będzie dalej Rurki od klimy są aluminiowe - spróbuj je sobie deko podgiąć (w granicach rozsądku) i pozbędziesz się problemu a szmata niezbyt dobrze wygląda pod maską
Rekomendowane odpowiedzi