szymeniu Opublikowano 27 Stycznia 2016 Opublikowano 27 Stycznia 2016 (edytowane) Siema, wymiana floty pod domem. S-max poszedł w świat i potrzebne było coś obszernego na co dzień do przedszkola, pracy i na zakupy. Wybór padł na Skodę, bo jest mega duża, jest świetnie wykończona i ma wszystko co można chcieć w normalnej jeździe bez szaleństw. Silnik 2.0 TDI 190PS szkrzynia 6 biegowa manual Wyposażeni: - wersja L&K - światła LED + Biks skrętne i z systemem ASF, automatyczne światła drogowe, autostradowe, do jazdy w deszczu itp. kierunki ledowe jak w Audi itp - side assist, lane assist, tempomat z funkcją front assist - kamera cofania, plus parktronic pełny - bezkluczykowy dostęp - fotele skóra, grzanie, elektryka, pamięci - lusterka fotochormy, składane z pilota, grzane z pamięcią - pełny komputer kolorowy - navi Columbus (największa) - pełna regulacja aktywnego zawieszenia DCC (odpwiednik drive select) różne tryby pracy i dowolność konfiguracji - układ kierowniczy progresywny sterowany z systemu DCC - klapa na kopa, zamykana i otwierana z pilota - felgi 19' - pakiet oświetlenia ambiente (różne kolory) - schowek Jumbo box (podłokietnik) klimatyzowany (złącza, usb/iphone/aux) gniazdo 230V - klimatyzacja 3 strefowa, grzana kanapa z tyłu Wiele innych o których zapewne zapomniałem Edytowane 30 Stycznia 2016 przez szymeniu
black4 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Witaj! No ładna krówka Upasiona pięknie ! Czy 4 x 4 też są w opcji? PS. Jeśli to nie tajemnica jaka cenka w takiej opcji? Niech służy wiernie ten wół roboczy Pozdrawiam!
dzik Opublikowano 27 Stycznia 2016 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Brawo Szymek nowej furki! niech rodzinkę bezpiecznie wozi.
szymeniu Opublikowano 27 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2016 Witaj! No ładna krówka Upasiona pięknie ! Czy 4 x 4 też są w opcji? PS. Jeśli to nie tajemnica jaka cenka w takiej opcji? Niech służy wiernie ten wół roboczy Pozdrawiam! 4x4 jest w opcji, można łączyć z DSG i z manualem Cena przy rabacie flotowym 148 tys. gwarancja na 4 lata i pakiet serwisowy na 4 lata i wyrwałem koła zimowe jeszcze 17' kompletne Brawo Szymek nowej furki! niech rodzinkę bezpiecznie wozi. Dzięki żona zachwycona
szymeniu Opublikowano 27 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2016 Tylko dlaczego manual??? Bo taki był na już R8 i Skoda? Ciekawa kombinacja! Dla 3 chłopaków którzy są w wieku 1.5-5 lat i roznoszą auto, jest to rozsądny wybór. Za 2 lata wezmę już jakiegoś SUVa
T-żółw Opublikowano 27 Stycznia 2016 Opublikowano 27 Stycznia 2016 oooo a chyba kiedyś pisałem w jednym z twoich wątków, że jako auto do zadań domowych brałbym właśnie suberba kombi
Binek1.8T Opublikowano 28 Stycznia 2016 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Skoda przed garażem a RS z boku na dworze fajna ta nowa superB
MarianekZg Opublikowano 28 Stycznia 2016 Opublikowano 28 Stycznia 2016 (edytowane) kolejna furka, która nie wejdzie do garażu Fajne są te skodzinki i w sumie sporo kaski można zaoszczędzić porównując ją do Paska Gratki Btw, dróżka dojazdowa do posesji u mnie też jakiś czas temu była taka masakryczna auto można było umyć i po dojeździe do asfaltu już była uwalona a całe podwórko było uwalone błotem Edytowane 28 Stycznia 2016 przez MarianekZg
jedrekx Opublikowano 29 Stycznia 2016 Opublikowano 29 Stycznia 2016 podoba mi się nowy Superb! gratulacje nie myślałeś o Passacie? kolega odebrał tydzień temu z salonu 2.0TDI 190 z DSG - całkiem przyjemnie wygląda i się porusza.
marcintuchola Opublikowano 29 Stycznia 2016 Opublikowano 29 Stycznia 2016 U mnie zdjęcia sie nie wyświetlają, ale pewnie ładna skoda
kiciafirerek Opublikowano 30 Stycznia 2016 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Bardzo rozsądny zakup Gratulacje nowego SUPER auta
lapek85 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Nowe Superby są bardzo ładne, znajomy z sąsiedniej firmy ma taką jako służbówkę, L&K, 4x4, dsg, biała, kombi, ma ją może z 3 miesiące i zrobił "dżinsami" dziurę w skórze w fotelu kierowcy.
marcindlug Opublikowano 17 Lutego 2016 Opublikowano 17 Lutego 2016 szkrzynia 6 biegowa manual to przez ta skrzynie tak Ci sie rece trzesa ze nie jestes w stanie focic podczas tankowania fajne auto, szkoda tylko ze fwd
Rekomendowane odpowiedzi