l.e.s.t.e.r Opublikowano 31 Stycznia 2016 Opublikowano 31 Stycznia 2016 (edytowane) To i ja się pochwale 1,5 roku temu kupiłem żonie A4 B8 z 2010 roku z silnikiem CAGB, typowy polizing z przebiegiem 157 000km. Nic szczególnego. - lakier LX7W - nawigacja - skóra zwykła z grzanymi stołkami - trochę lepsze audio niż standard Modyfikacje - Na pierwszy ogień poszła turbina+intercooler+rogal - hamownia wypluła 207km i 409Nm - wyraźnie nabrał ochoty do jazdy Po jakimś czasie odezwało się sprzęgło, po wymianie sprzęgła, wpadł nowy program. Hamowania wypluła 220 KM i 440Nm - Wpadły hamulce od S4, 345/330 - Alcantara z slinie - Ścięta kierownica - nowa gałka zmiany biegów - kratki nawiewów z lift, przełącznik świateł z lift Auto było bezwypadkowe, ale żona dała radę Zapadła więc decyzja, robimy lift - jak lift to sline Tył: - zderzak sline lift - lampy neon + moduły semidynamic - końcówki wydechu Czarne OEM Audi ( cena kosmos ) SemiDynamic https://www.youtube.com/watch?v=GiCWt2C1lWY&feature=youtu.be Wpadły lusterka elektrycznie składane z fotochromem Zostały przyciemnione szyby i wpadły koła 19 cali z S4 wszystkie lampki zostały wymienione na LED drobne pierdułki z katalogu Audi powerparts Wersja kół na zimę 245/40/18 ET29 Grudzień 2016 wpadł podwójny wydech z czarnymi końcówkami OEM AUDI Zderzaki Sline Competition Plus listwy progowe + lusterka czarne pod pakiet Competition plus Edytowane 27 Maja 2017 przez l.e.s.t.e.r
pksmlody Opublikowano 31 Stycznia 2016 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Ładna sztuka! Dodaj jeszcze jakieś zdjęcia z wnętrza! Może jakiś filmik z przyspieszeniem??? :naughty:
l.e.s.t.e.r Opublikowano 31 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2016 po sprzątaniu zrobię zdjęcia środka, żona jeździ z dzieckiem i delikatnie mówiąc jest w środku dżungla
Gibons Opublikowano 31 Stycznia 2016 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Widzę kolega z okolic wydaje mi się że widziałem to b8 nie dawno ładna bardzo Pokazuj ten środek
l.e.s.t.e.r Opublikowano 31 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zuch żona Autko ładniusie Przy tym co kiedyś zrobiła z Passatem to dosłownie rysa na szkle
pksmlody Opublikowano 1 Lutego 2016 Opublikowano 1 Lutego 2016 Zuch żona Autko ładniusie Przy tym co kiedyś zrobiła z Passatem to dosłownie rysa na szkle Ooooo... Szkda FałWeja ... A taki ładny był
l.e.s.t.e.r Opublikowano 1 Lutego 2016 Autor Opublikowano 1 Lutego 2016 (edytowane) Dwa miesiące szukania w Niemczech , na tamte czasy to naprawdę fajne auto było. Wycedziła w Sprintera z kurczakami . Sprintera wyzłomowała, most wyrwało. Kurczaki po całej drodze zbierali. Jak się dobrze przyjrzeć zdjęciu to widać że wisi na lusterku znaczek Mercedesa Ogólnie passat twarda sztuka. Edytowane 1 Lutego 2016 przez l.e.s.t.e.r
skotmen Opublikowano 9 Lutego 2016 Opublikowano 9 Lutego 2016 Dwa miesiące szukania w Niemczech , na tamte czasy to naprawdę fajne auto było. Wycedziła w Sprintera z kurczakami . Sprintera wyzłomowała, most wyrwało. Kurczaki po całej drodze zbierali. Jak się dobrze przyjrzeć zdjęciu to widać że wisi na lusterku znaczek Mercedesa Ogólnie passat twarda sztuka. No żona może krechę sobie zrobić na kierze ,że skasowała merca Nie masz jakiś kurczaków do odsprzedania ??
Kodzak33 Opublikowano 9 Lutego 2016 Opublikowano 9 Lutego 2016 Na filmiku z przyspieszania po przekroczeniu pewnej predkości załącza Ci się z powrotem esp, a u mnie nie :-)
komoornik Opublikowano 9 Lutego 2016 Opublikowano 9 Lutego 2016 Bo zostało zapewne włączone przyciskiem.
skotmen Opublikowano 9 Lutego 2016 Opublikowano 9 Lutego 2016 Bo zostało zapewne włączone przyciskiem. Dlatego się włączyło że było wyłączone krótkim naciśnięciem przycisku Jeżeli przytrzymasz 5sekund to się wyłączy na stałe
l.e.s.t.e.r Opublikowano 9 Lutego 2016 Autor Opublikowano 9 Lutego 2016 (edytowane) Fajnie ale wydech bym wymienił Myślałem o tym ale jestem uczulony na wszelkie spawy, obejmy , jak by było coś plug&play to bym zakupił. Czytałem te wszystkie tematy ale nic nie znalazłem pasującego bez przeróbek. ESP samo się włącza, nie próbowałem dłużej przycisku trzymać. Edytowane 9 Lutego 2016 przez l.e.s.t.e.r
Kodzak33 Opublikowano 9 Lutego 2016 Opublikowano 9 Lutego 2016 Dłużej jak trzymałem też mi się włączał.
skotmen Opublikowano 9 Lutego 2016 Opublikowano 9 Lutego 2016 (edytowane) Dłużej jak trzymałem też mi się włączał. Musisz za pierwszym razem nacisnąć go przez 5-6sek ,trzymaj aż wyskoczy na kompie ze jest wyłączony Edytowane 9 Lutego 2016 przez skotmen
Kodzak33 Opublikowano 10 Lutego 2016 Opublikowano 10 Lutego 2016 Dłużej jak trzymałem też mi się włączał. Musisz za pierwszym razem nacisnąć go przez 5-6sek ,trzymaj aż wyskoczy na kompie ze jest wyłączony Robiłem tak i wtedy na fisie jest komunikat asr\esp switched off czy jakoś tak, ogólnie chodzi mi o to, że tak samo miałem, ale po programie już mi się samo nie włącza.
l.e.s.t.e.r Opublikowano 8 Marca 2016 Autor Opublikowano 8 Marca 2016 (edytowane) Jako że dzisiaj byłem w Stolicy i mam nowe sprzęgło, zajechałem na ul. Mineralną Edytowane 8 Marca 2016 przez l.e.s.t.e.r
Gibons Opublikowano 8 Marca 2016 Opublikowano 8 Marca 2016 220PS 440Nm ładny wynik ale czy aby bezpieczny ? jakie dałeś sprzęgło ? wzmocnione ?
Rekomendowane odpowiedzi