czester Opublikowano 7 Lutego 2016 Opublikowano 7 Lutego 2016 Też tak myślałem. Widok wschodu słońca z pokoju, wielu z was pewnie go niedoczeka albo nie będzie pamiętać bilder hochladen kostenlos
Sensei Opublikowano 7 Lutego 2016 Opublikowano 7 Lutego 2016 Widok wschodu słońca A ty co wróciłeś dopiero do pokoju na wschód słońca?
szymeniu Opublikowano 7 Lutego 2016 Opublikowano 7 Lutego 2016 Widok wschodu słońcaA ty co wróciłeś dopiero do pokoju na wschód słońca? Widzisz on się przygotowuje, wybrał się na manewry i symuluje warunki zlotowe, czyli powrót do pokoju nad ranem. Będzie miał plan obiektu w głowie i jak będzie nayebayu to trafi bez pudła, a inni pewnie polegną na korytarzu
Sensei Opublikowano 7 Lutego 2016 Opublikowano 7 Lutego 2016 (edytowane) Widok wschodu słońcaA ty co wróciłeś dopiero do pokoju na wschód słońca? Widzisz on się przygotowuje, wybrał się na manewry i symuluje warunki zlotowe, czyli powrót do pokoju nad ranem. Będzie miał plan obiektu w głowie i jak będzie nayebayu to trafi bez pudła, a inni pewnie polegną na korytarzu Heheheh ja mam na to inny sposób. Zawsze robię zdjęcia drzwi do pokoju, piętra i samego budynku. Nauczka po kawalerskim we Wrocławiu gdzie przesiedziałem do rana na ławce przed kamienicą gdzie faktycznie byliśmy zameldowani Edytowane 7 Lutego 2016 przez SenseiAdik
JawoR36 Opublikowano 7 Lutego 2016 Opublikowano 7 Lutego 2016 Właśnie, co do hotelu, to ten sam co w zeszłym roku tylko po remoncie czy to jakiś nowy?
Hugo Opublikowano 8 Lutego 2016 Opublikowano 8 Lutego 2016 Nowy. Wybudowany 70m od Stasindy. Otwarty w grudniu.
JawoR36 Opublikowano 8 Lutego 2016 Opublikowano 8 Lutego 2016 Nowy. Wybudowany 70m od Stasindy. Otwarty w grudniu. Właśnie tak myślałem, oglądając np standard łazienek czy pokojów. Bez porównania do starego
jedrekx Opublikowano 8 Lutego 2016 Opublikowano 8 Lutego 2016 a z ciekawości.. gdzie tam jest wjazd? tą wąską drogą koło Stasindy?
jarko Opublikowano 8 Lutego 2016 Autor Opublikowano 8 Lutego 2016 Uzupełniłem listę zlotową, również wpłaty. Zerknijcie proszę, jak kogoś pominąłem top przepraszam i proszę o info
Cuber Opublikowano 8 Lutego 2016 Opublikowano 8 Lutego 2016 a z ciekawości.. gdzie tam jest wjazd? tą wąską drogą koło Stasindy? Za Stasindą jadąc w dół po lewej stronie jest droga
czester Opublikowano 8 Lutego 2016 Opublikowano 8 Lutego 2016 bilder hochladen kostenlos Kostenloses Bilderhosting bilder kostenlos foto hochladen
MAGIC87 Opublikowano 8 Lutego 2016 Opublikowano 8 Lutego 2016 Nowy. Wybudowany 70m od Stasindy. Otwarty w grudniu. i Zamknięty na remont pod koniec marca
michal_g84 Opublikowano 9 Lutego 2016 Opublikowano 9 Lutego 2016 Nowy. Wybudowany 70m od Stasindy. Otwarty w grudniu. i Zamknięty na remont pod koniec marca Czyli mówisz jedziesz zrobić obmiar
Kolkov Opublikowano 9 Lutego 2016 Opublikowano 9 Lutego 2016 Wysłane z telefonu przy pomocy Tapatalka
boseron Opublikowano 10 Lutego 2016 Opublikowano 10 Lutego 2016 No to nowy obiekt zostanie dobrze ochrzczony
Mario82A4 Opublikowano 10 Lutego 2016 Opublikowano 10 Lutego 2016 No to nowy obiekt zostanie dobrze ochrzczony Zapowiada się ze tak będzie, byle by nie przesądzić bo będzie to pierwsza i ostatnia impreza w tym budynku
czester Opublikowano 10 Lutego 2016 Opublikowano 10 Lutego 2016 a z ciekawości.. gdzie tam jest wjazd? tą wąską drogą koło Stasindy? Wjazd i droga do Mordoru gratis bilder hochladen
Mario82A4 Opublikowano 10 Lutego 2016 Opublikowano 10 Lutego 2016 a z ciekawości.. gdzie tam jest wjazd? tą wąską drogą koło Stasindy? Wjazd i droga do Mordoru gratis bilder hochladen przydałby się jakis tunel łączący mordor ze Stasiadą bo w nocy i na bombie mozna sie zagalopowac gdzies w dzikie strony
Rekomendowane odpowiedzi