Gość Opublikowano 21 Stycznia 2017 Opublikowano 21 Stycznia 2017 Pomyśl na sezon o kapciu 215/35 na cztery felgi 9J
Houdini Opublikowano 29 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2017 Obiecane porównanie oponI pare fot z zimowego setupuTak wiem, prawa paruje... Niestety brak czasu żeby tym się zająć, ale do ogarnięcia [emoji6]Kiedyś próbowałem osiągnąć efekt tęczy na lampach, błądziłem wtedy, kupiłem folię kameleon... Młody, głupi... A po polerce, tęcza sama się pojawiła
radimm Opublikowano 29 Stycznia 2017 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Świetne zdjecia i świetna fura! Wysłane z mojego CHM-U01 przy użyciu Tapatalka
maddict Opublikowano 29 Stycznia 2017 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Ladna sztuka, no i foto tez zacne
Houdini Opublikowano 30 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2017 Dzięki tu jeszcze jedno z wczorajszych strzałów
marcinoa4b5 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Opublikowano 31 Stycznia 2017 świetnie się prezentujepozdro
Houdini Opublikowano 10 Marca 2017 Autor Opublikowano 10 Marca 2017 A czego tu sie nic nie odjaniepawla A po cichu się dzieją małe duże rzeczy, albo mało interesujące [emoji14] Z nowości to olej, filtry, k&n wyczyszczony, wstępnie zmierzyłem sobie cuprę oraz myślę nad wtrąceniem czerwonych akcentów do auta, tu jakieś tam na szybko czerwoną taśmą izolacyjną [emoji14] Jak widać lampa wymaga troski i opieki... Może w weekend zajrzę. Felgi 9j do kompletu kupione i już się malują, może w kwietniu będą. No i jeszcze kilka drobnych niespodzianek, ale to pochwalę się jak już będzie zrobione na tip top [emoji6]
enczu Opublikowano 10 Marca 2017 Opublikowano 10 Marca 2017 Sam nie wiem co myśleć o tej taśmie Czuję, że jak szybko ruszysz w trase, tak szybko odpadnie i będzie po robocie
Houdini Opublikowano 10 Marca 2017 Autor Opublikowano 10 Marca 2017 Sam nie wiem co myśleć o tej taśmie Czuję, że jak szybko ruszysz w trase, tak szybko odpadnie i będzie po robocie Hehe źle mnie zrozumiałeś [emoji6] taśma jest po to żeby nie malować, tylko zobaczyć czy to w ogóle pasuje [emoji14] zerwana po zrobieniu zdjęć [emoji14]
Gość Opublikowano 10 Marca 2017 Opublikowano 10 Marca 2017 43 minuty temu, enczu napisał: Sam nie wiem co myśleć o tej taśmie Czuję, że jak szybko ruszysz w trase, tak szybko odpadnie i będzie po robocie Ty baranie
xBladex Opublikowano 10 Marca 2017 Opublikowano 10 Marca 2017 Czy ja wiem.. moim zdaniem to tak średnio wygląda.. ale to ma się Tobie podobać to najważniejsze.. lecz jak znam życie to pewnie jeszcze dużą ilością pomysłów nas zaskoczysz.
enczu Opublikowano 11 Marca 2017 Opublikowano 11 Marca 2017 9 godzin temu, uszol napisał: Ty baranie Nie pisał, że odkleja
Houdini Opublikowano 11 Marca 2017 Autor Opublikowano 11 Marca 2017 Nie pisał, że odkleja [emoji3]No co jak co ale trzeba by mieć tytuł Janusza żeby latać z izolacją na dokładkach [emoji14]
Swir3k Opublikowano 11 Marca 2017 Opublikowano 11 Marca 2017 Jak zrobisz czerwone dodatki chetnie obejrze bo kolejne a4 jakie planuje u siebie to chce wlasnie czarne z czerwonymi dodatkami, myslalem o lusterkach listwach progowych i lotce w czerwieni wedlug mnie za***iście czerwien z czarnym sie komponuje pozdro
kajmanovsky Opublikowano 12 Marca 2017 Opublikowano 12 Marca 2017 Damian idź lepiej w chromy konkretne, imo będzie lepszy kozak niż czerwone wstawki
Houdini Opublikowano 12 Marca 2017 Autor Opublikowano 12 Marca 2017 Jak zrobisz czerwone dodatki chetnie obejrze bo kolejne a4 jakie planuje u siebie to chce wlasnie czarne z czerwonymi dodatkami, myslalem o lusterkach listwach progowych i lotce w czerwieni [emoji3] wedlug mnie za***iście czerwien z czarnym sie komponuje [emoji4] pozdro Jeśli zdecyduję się na czerwony to będzie tylko na cuprze i dyfuzorze, tak jak Ty mówisz to wg mnie już za dużo, przynajmniej przy mojej wizji [emoji14] Np tutaj już jest odrobinę za dużo Zawartość dodana 5 minutes later Damian idź lepiej w chromy konkretne, imo będzie lepszy kozak niż czerwone wstawki [emoji4] Chrom to mi się tylko z tym kojarzy [emoji14]Jeśli mówimy o opcji ponad ori
Rekomendowane odpowiedzi