Houdini Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Dziś był trochę aktywniejszy dzień. W końcu udało mi się wymyślić mocowanie tablicy [emoji16] więc Mocowanie do płyt karton gipsu Plus rurka pcv 16mm Dremel i trochę cięcia Mała sprężynka żeby zabezpieczyć przed spadnięciem I gotowe [emoji2] czas montażu/demontażu tablicy do zderzaka ok 10 sek [emoji14] Finalnie wszystko będzie czarne no i oczywiście klubowa ramka [emoji6] Dodatkowo tylny zderzak dostał czerwoną linię by pasował do przodu Komplecik Na aucie W piątek mam w planach złożyć przód do kupy i wrzucić na auto, ale zobaczymy na ile pozwoli pogoda, bo kto wie, może zaspy będą....
xBladex Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Skąd Ty masz takie pomysły?[emoji6] mocowanie tablicy pierwsza klasa.
Houdini Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Skąd Ty masz takie pomysły?[emoji6] mocowanie tablicy pierwsza klasa. Nie przegapiłem żadnego odcinka McGuyvera [emoji6]
xBladex Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Nie przegapiłem żadnego odcinka McGuyvera [emoji6]I to wszystko w tym temacie..[emoji106] można by coś jeszcze z Drużyny "A"pomyśleć[emoji6]
karol24 Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Nieźle pomyślana ta tablica gorzej by było jakby tam jakiś FMIC siedział a 2.8 V6 raczej to nie będzie przeszkadzało.
Houdini Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Nieźle pomyślana ta tablica [emoji4] gorzej by było jakby tam jakiś FMIC siedział a 2.8 V6 raczej to nie będzie przeszkadzało.Plan jest taki że tablica za szybą, tylko jak policjant się trafi, to "o panie wczoraj zlot był, zapomniałem założyć, już naprawiam" [emoji6] więc nawet jakby był jaki fmic to by go to nie ruszyło zbyt mocno [emoji14]
Houdini Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Po całym dniu zapierdolu w końcu doczołgałem się do jego końca. Aby uczcić to jakoś przyjemnie, resztkami sił założyłem zderzak. A oto i efekty. Co myślicie?Ps. Grill zdjęty bo od kamyczków wyglądał jak dalmatyńczyk i czeka na malowanie
xBladex Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Co tu dużo mówić.. Konkret fura [emoji106]
xBladex Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Co tu dużo mówić.. Konkret fura[emoji106]
kalix94 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 W jaki sposób ta sprezynka trzyma ramkę? Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
robertjudi Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Mi sie to nie widzi.full czarne b byłoby lepiej.No ale Tobie ma sie podobać.Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
Houdini Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Co tu dużo mówić.. Konkret fura [emoji106] Dzięki [emoji2]
Houdini Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2017 W jaki sposób ta sprezynka trzyma ramkę? Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu TapatalkaJest zaczepiona za ramkę i za żebro w plastiku w zderzaku [emoji6]
Houdini Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Mi sie to nie widzi.full czarne b byłoby lepiej.No ale Tobie ma sie podobać. Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka Ja czekam jeszcze na koło i wtedy zobaczę czy to się trzyma wszystko kupy [emoji6] narazie malowane plastidipem więc powrót istnieje [emoji6] A tu jeszcze dziś na słońcu coś pstryknąłem
robertjudi Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Esowy galdki robi robotę. Tez tak chciałem ale niestety przewyzszylo to zdolności mojego lakierinika.Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
SwogONE Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Ta ostatnia fota od razu lepiej, wydaje mi się, że do puki ktoś nie obczai na żywo lub nie będzie dobrych fot sporo osób będzie miało mieszane uczucia Idziesz myśle w ciekawym kierunku, byle by tego nie zepsuć. Jak dla mnie brakuje tu przede wszystkim prawego dużego lusterka i może jakiś wstawek czerwonych - mam na myśli oklejenie folią. Pozdro
Houdini Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Ta ostatnia fota od razu lepiej, wydaje mi się, że do puki ktoś nie obczai na żywo lub nie będzie dobrych fot sporo osób będzie miało mieszane uczucia [emoji6] Idziesz myśle w ciekawym kierunku, byle by tego nie zepsuć. Jak dla mnie brakuje tu przede wszystkim prawego dużego lusterka i może jakiś wstawek czerwonych - mam na myśli oklejenie folią. PozdroOgólnie większość fot jest z telefonu, a on zauważyłem że lubi zniekształcać bryłę samochodu i przekłamywać w kolorach, tak więc czekam na koło i w ruch pójdzie lustrzanka. Co do lustra to największy problem jest taki że one są elektrycznie składane, a dorwać prawe duże składane, to albo RS4 za ponad 1k, albo Anglik, co jest trudne do zdobycia [emoji17] Co do wstawek czerwonych, więcej raczej nie będzie. Co najwyżej czerwone klaksony helli za grillem, a przynajmniej na nic innego póki co nie mam pomysłu, bo tak jak mówisz, nie chcę przedobrzyć i zepsuć.
Houdini Opublikowano 2 Maja 2017 Autor Opublikowano 2 Maja 2017 Miał być vag szydłowiec i d*pa, miał być Hercules Tour i d*pa [emoji17] nie ma letnich, nie ma jazdy [emoji17] letnie będą dopiero na majóvwkę... A niedziela minęła pod znakiem zapierdolu. Początek o 9, koniec o 4 w nocy. 18 h polerowania. Tak wiem, przecież w zeszłym roku to robiłem i była powłoka.... Coś zjebałem i powłoki już dawno nie ma. Nie wiem czy to że non stop padło podczas aplikacji i było 100% wilgotności powietrza, czy zbyt zimno na aplikację, czy to że od razu 2 dni stała w deszczu. Zresztą nieważne [emoji14] unc-r zawitał ponownie [emoji2] mam nadzieję że tym razem na dobre [emoji14] Audi nie była szczęśliwa z peelingu [emoji1] Ale wyszło dobrze Lakier zrobiony na jakieś 98%, także zostały tylko grube do podkładu i powstało kilka małych przy docieraniu powłoki. Nie mogę się doczekać jak to siądzie razem z polerowanym rantem [emoji2][emoji2]
enczu Opublikowano 2 Maja 2017 Opublikowano 2 Maja 2017 Wyszło elegancko, ale te czerwone wstawki jednak bym odpuscil [emoji4]Wysłane z mojego SM-A310F przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi