Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[S4 BBK] - Eska #filmik#. Sprzedam.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! :hi::hi::hi::hi:

A wiec nastała i ta pora kiedy i ja mogę przedstawić swoje cudeńko ;)

Od Ponad roku bylem biernym "podgladywaczem" na forum mając ówczas A4 1.8T B6 Avant która trafila do forumowicza :)
Od niedawna stałem się posiadaczem Audi S4. Zakup nie był zamierzany chociaż rozglądałem sie za Eską tak więc wyszło to jakos w praniu, że jest. :D:naughty: Z początku mialo byc S4 b7 no ale jak to wiadomo.. "Je*ać plany,najlepsze są spontany"
a więc:

-Audi S4 B6 Quattro

-rok 2004

-Tiptronic 4.2 Wiadomo :P:wink:

-Avant

-Quattro

-kraj pochodzenia: Szwajcaria
-Udokumentowany przebieg 119tyś. sprawdzony z ASO. wraz z ksiązka serwisową i 3 kluczykami.

Wyposażenie: wszystkiego wymieniac nie bede ale to co najwazniejsze:

-Webasto
-Pamięc foteli
-fotochrom
-Navi
-Servotronic
-4x grzane dupcie
-Xenon

-Parktronic przód/tył.
-Solar Dach
-4x el. szyby
-Obniżające sie lusterko prawie po wbiciu "R"
-Czujnik zmierzchu
-El.Zamykane lusterka boczne
-DRL
-CLH w halogenach
-łopatki F1
-System audio Bose
-Pelny FIS

- Zmieniarka CD w schowku

-podświetlany tunel
-...wiecej grzechów nie pamietam, może coś istotnego mi sie przypomni.

Kilka zdjęć poki co z Aukcji: + 2 ode mnie:
tecc4sul.jpg

ddyyemiy.jpg
wwmq9yae.jpg
8ri8qtfp.jpg
j8brn4qb.jpg
cf9fanp5.jpg
lb9nt6wa.jpg
ksmbjtcq.jpg

Mody:tutaj akurat liczę na wasze wsparcie :decayed::decayed:
- zdjęcie naklejki "PL" za tym jest mały odprysk wiec do lakiernika.
-Bixenon skrętny (może)
-Zamykanie bocznych lusterek z kluczyka.
-Zmiana koloru auta na jakiś ciekawszy
-Zmiana wydechu lub wycięcie katów + przelotówka
-Koło 19" na lato
-lotka S-line
-no i nie wiem.. :doh::doh::doh::wallbash:

Pozdrawiam!

Edytowane przez Binek1.8T

Opublikowano

Fajna S-ka , ciekawy kolor - bardzo niespotykany.

Prawdopodobnie masz grzaną przednią szybę (rarytas), sprawdź w kodach wyposażenia ;)

I błagam wywal to coś z kratek halogenów bo aż nie przystoi w takim aucie. Montuj DRL w długie światła .

Opublikowano

Bardzo fajne auto, a kolor jeśli się nie mylę to butelkowa zieleń.

Opublikowano
  • Autor

Fajna S-ka , ciekawy kolor - bardzo niespotykany.

Prawdopodobnie masz grzaną przednią szybę (rarytas), sprawdź w kodach wyposażenia ;)

I błagam wywal to coś z kratek halogenów bo aż nie przystoi w takim aucie. Montuj DRL w długie światła .

Dzięki ;) Oczywiście te Ala diody do jazdy dziennej znikną.. Tez mnie to razi w oczy..;)

W week bede w domu to rozkoduje wyposażenie :)

Opublikowano

kolor na prawdę fajny :kox: długo wisiała na allegro a wcześniej dosyć długo stała w komisie koło siedlec. Oby służyła :thumbup1: fajny wypasik ale te kratki w błotnikach :thumbdown:

Nie było skrętnych bixów w b6 :wink:

koloru bym nie zmieniał bo jest fajny, nietypowy :)

Opublikowano

Mi ten kolor akurat nie leży, ale różne ma się gusta :D

Byłem, widziałem na żywo - jest łaaadna sztuka :naughty:

Opublikowano
  • Autor

kolor na prawdę fajny :kox: długo wisiała na allegro a wcześniej dosyć długo stała w komisie koło siedlec. Oby służyła :thumbup1: fajny wypasik ale te kratki w błotnikach :thumbdown:

Nie było skrętnych bixów w b6 :wink:

koloru bym nie zmieniał bo jest fajny, nietypowy :)

No mnie tez sie podoba, moze to i głupi pomysł z malowaniem jest ;)

Zgadza sie z tym ze od prywatnego go kupiłem. Mechanicznie super odpukać..;) Teraz w sobotę wpada LM 5W40 oraz filtry i zobaczymy co dalej ;)

Znajdę trochę czasu to zajmę sie tymi ledami i a'la wlotami z przodu po bokach..

Opublikowano

piekna s4, lotka +19'' napewno poprawia wyglad lekka sciema szyb dokladka z cupry i bedzie miodzio

Opublikowano

piekna s4, lotka +19'' napewno poprawia wyglad lekka sciema szyb dokladka z cupry i bedzie miodzio

+ tylna wycieraczka od Audi Q5, moim zdaniem lepiej wygląda i co najważniejsze funkcjonalna (oryginalne często rozmazują zamiast ściągać wodę). ;)

Edytowane przez cupek97

Opublikowano

Ty masz troszkę ciemniejszą zieleń niż ja, takiej jeszcze nie widziałem,

Piękna jest, teraz tylko dbać i jeździć.

Opublikowano
  • Autor

A wiec, Eska dostała nowe filtry, olej oraz 3 cewki które nie domagały.. :):):)
flpmjo8g.jpg

Po wymianie silnik cichutko odpala bez jakichkolwiek dźwięków oraz pracuje równie pięknie :wub::wub: Po długiej nocy czy tez 30-40-120 minut, cisza. :banan::banan::banan::banan:
Wykryto leciutkie pękniecie przy wężu od wspomagania tak więc do zrobienia. :cygaro:

Zdjęcia zrobione na spontanie:
cwc5arjj.jpg

57abfxj9.jpg

Ledy poszły out :):papa::papa: , teraz tylko zostały te "wloty" na zderzaku do usunięcia.. ;)
A tutaj mały filmik jak autko się odpycha. ZAZNACZAM :naughty: Droga lekko pod górke ale co tam, niech się wykażę :oczko::oczko:

Opublikowano

Nagraj chwilowe spalanie następnym razem przy odpychaniu się, niech powieje grozą :D

Zajefajny sprzęt, pewnie banan z facjaty nie schodzi?:P

Opublikowano

Nie wiem czy Cie obrażę jeśli tak to trudno ale jesteś co najmniej nienormalny, nie wiem komu chciałeś zaimponować ale na zwykłej drodze jedziesz 220 a do tego prowadzisz jedną ręką :facepalm:

Opublikowano
  • Autor

Nie wiem czy Cie obrażę jeśli tak to trudno ale jesteś co najmniej nienormalny, nie wiem komu chciałeś zaimponować ale na zwykłej drodze jedziesz 220 a do tego prowadzisz jedną ręką :facepalm:

Juz prostuje..;) jest to droga zupełnie odizolowana po bokach były same pola(tzw. Droga testowa), dopiero pózniej zaczęła sie wioska i spokojnie zdążyłem wyhamować do 70. Przy servotronicu z ta prędkością kierownica ma taki opór jakby ważyła 15kg wiec nawet i bym nie musiał jej trzymać to jechałbym prosto.

Pozdrawiam.

Opublikowano

100-190 13s widzę, żadna rewelacja niestety :P dobre wyposażenie, rzadko spotykany kolor nawet fajny :wink: szkoda, że nie kupiłeś b7 świeżej wygląda :D

Opublikowano
  • Autor

100-190 13s widzę, żadna rewelacja niestety :P dobre wyposażenie, rzadko spotykany kolor nawet fajny :wink: szkoda, że nie kupiłeś b7 świeżej wygląda :D

Jest to tylko Eska albo aż..;) 0-200 wychodzi mniej więcej 19,20 sek. Mnie zupełności starczy, póki co ;) powiem Ci ze bryła b6 bardziej mi sie podoba.

Opublikowano

Kolorek mega. Jak b7 to chyba jedynie RS4.
Wrzuć dokładkę z Cupry i będzie elegancko.

Opublikowano

Dobrze ,że nie kupił B7 tam FSI i nagar ...

Opublikowano

Oba silniki mają problemy z trzymaniem mocy więc raczej dużej różnicy nie ma, nagar wyczyścić można i jest ok ale jak bryła b6 Ci odpowiada to wiadomo, mi właśnie bryła b6 się nie podoba a b7 w sedanie bardzo. ^^

Edytowane przez arek_cccp

Opublikowano
  • Autor

Nagraj chwilowe spalanie następnym razem przy odpychaniu się, niech powieje grozą :D

Zajefajny sprzęt, pewnie banan z facjaty nie schodzi?:P

Nie ukrywam po w depnieciu uśmiech samoczynnie się pojawia :):):)