moro99 Opublikowano 22 Listopada 2008 Opublikowano 22 Listopada 2008 Czesc Mam pytanko czy w audi B5 jest przewidziane jakies standardowe miejsce na mikrofon ? Jesli tak to gdzie ? Mam jakies dziwne przeczucie ze moze to byc kratka miedzy klimatronikiem a radiem ale pewien na 100% nie jestem. Jesli sie myle to co sie miesci za ta kratką? Pozdrawiam
f16mysliwiec Opublikowano 22 Listopada 2008 Opublikowano 22 Listopada 2008 ta kratka miedzy klimatronikiem a radiem to jest czujnik temparatury powietrza wewnatrz dla klimatronika, tam w srodku tej kratki jest rurka w kturej zasysane jest powietrze silniczkiem a w srodku rurki czujnik
moro99 Opublikowano 22 Listopada 2008 Autor Opublikowano 22 Listopada 2008 ok no to wiemy do czego jest krateczka... a czy jest jakies miejsce na ten mikrofon w audi ? Wiem ze w B6 jest
f16mysliwiec Opublikowano 22 Listopada 2008 Opublikowano 22 Listopada 2008 wiem ze tu na slupkach od pasow sa miejsca jakies ale chyba to na czujniki ruchu alarmu
kris_lpgcars Opublikowano 24 Listopada 2008 Opublikowano 24 Listopada 2008 ja ostatnio zmienialem zestaw glosnomowiacy coby do mego nowego telefonu dzialal no i skorzystalem z fabrycznego miejsca na podsufitce obok swiatelek i powiem szczerze ze bardzo dobrze sie to sprawdzai dziala wysmienicie . Tak wiec powodzenia w montazu.Pozro
Marek12 Opublikowano 25 Listopada 2008 Opublikowano 25 Listopada 2008 Ja zamontowałem mikrofon na lewym slupku, tam gdzie sie łączy z podsufitką! działa bez zarzutu i łatwo było kable poprowadzić
endriuu Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 wiem ze jak masz opcje "8 aktywnych glosnikow" to 8 glosnik jest nad nogami pasazera i podlacza sie go do zestawu glosnomowiacego. ale mikrofon...
demrad Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 wiem ze jak masz opcje "8 aktywnych glosnikow" to 8 glosnik jest nad nogami pasazera i podlacza sie go do zestawu glosnomowiacego. ale mikrofon... Kolego tak dołącze sie przy okazji, może wiesz gdzie są wszystkie głośniki. Mam właśnie w rozpisce 8 aktywnych głośników ale co to daje?? Powiem ze aktywne są tylko te na tylnej polce - maja własny wzmacniacz - ale dlaczego piszą ze 8 aktywnych?? 2 piszczki w drzwiach koło rączki otwierania drzwi i dwa głośniki w drzwiach na dole oraz dwa z tyłu na półce to daje 6 głośników - a gdzie dwa jakieś dodatkowe ?? i po co one są ?? dzieki za wszelkie odpowidzi
moro99 Opublikowano 28 Listopada 2008 Autor Opublikowano 28 Listopada 2008 z tego co rozumiem to jeden nad nogami kierowcy do tel no i jeden z najwazniejszych glosnikow woofer w bagarzniku
demrad Opublikowano 28 Listopada 2008 Opublikowano 28 Listopada 2008 z tego co rozumiem to jeden nad nogami kierowcy do tel no i jeden z najwazniejszych glosnikow woofer w bagarzniku OK tylko czegos tutaj nie rozumiem mam na wyposażeniu symbol 8RN czyli 8 aktywnych głośników. I jak rozumiem powienien byc subwoofer tylko gdzie on moze w sedanie sie znajdowac ?? bo nigdzie nie moge go znalesc. W sumie pod nogi pasażera tez nie patrzylem czy tm jest jakis glosnik. Dzisiaj tam zobacze ale powiedzcie gdzie moze byc albo gdzie powinien byc subwoofer :-) pozdrawiam
endriuu Opublikowano 28 Listopada 2008 Opublikowano 28 Listopada 2008 w avancie woofer jest nad lewym nadkolem. jak otworzysz schowek z lewej spojrz czy masz kawal czarnego plastiku. w nim jest woofer. wlacz radio i przyloz reke. jak wali to jest to. moro99 sprawdzaj pisownie glosnikow woofer w bagarzniku
Rekomendowane odpowiedzi