Sebastianb6 Opublikowano 28 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Panowie,mam zamiar zrobić duży porządek pod maską,czy możecie się pochwalić jak u was to wygląda?Mam komplet maskownic na silnik i elementy z 3.0 już dostosowane do 1.8t tak żeby do zabudować.Obecnie jestem na etapie kupowania nowych wtysków i parownika,chcę żeby o bylo ładnie zamontowane.Możecie wrzucić swoje pikczery ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soul87 Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 w 1.8t z osloną tylko na silnik nic nie widac i tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobersky Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 (edytowane) Z jakości założenia i pracy silnika na lpg byłem bardzo zadowolony. Edytowane 1 Marca 2016 przez bobersky Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil-vag Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Polecam LPG Forum i tam zobaczyć jak chlopaki montują. Pokazują często zdjęcia nawierceń kolektora itp, co może pomóc w montażu, tak by wszystko ładnie schować pod osłonami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajbusa4 Opublikowano 9 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 ladnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypek80 Opublikowano 10 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Wszystko schowane pod osłoną ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastianb6 Opublikowano 10 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Macie wryski zamontowane od dołu ?To co macie pod maską to bajka.Piękna robota panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soul87 Opublikowano 10 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 wtryski normalnie od góry wchodzą i chowają się pod pokrywą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 10 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 u mnie są wtryski od dołu kolektora zamontowane , jak coś moge pyknąć fotke chociaż po zdjęciu osłony i tak nic nie widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastianb6 Opublikowano 11 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Soul, tomko -możecie pyknac fote? Ja mam od góry, listwe na silniku, chce to jakos upchnac zeby zamontować oslone na silniku ale mi się to nie miesci. Cypek, moglbys tez wrzucic fotke pod pokrywa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko Opublikowano 11 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 (edytowane) można tak to zrobić, Edytowane 11 Marca 2016 przez darko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastianb6 Opublikowano 12 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 To wyglada bardzo fajnie. Widzę zd masz korytka na przewody. To sa ori? Co to za listwa? Chyba tylko mi gazownik zrobil taki balagan pod marką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko Opublikowano 12 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 korytka na przewody są ori, a wtryski gazowe to Barracuda montowana pojedynczo na plastikowych trójnikach, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soul87 Opublikowano 12 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Tylko ze to jest a3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko Opublikowano 12 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Tylko ze to jest a3 a faktycznie,nie zwróciłem uwagi przed wrzuceniem zdjęć,za dużo ich w kompie. ale w a4 też idzie zrobić identycznie i pokrywa dolegała idealnie na swoim miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soul87 Opublikowano 12 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Wiem też tak robię. Potem wrzucę foty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magicbattle Opublikowano 12 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Soul ile bierzesz za sprawdzenie ustawien mapy i czy wszystko jest dobrze ustawione aby wyciagnac 100 % z instalki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soul87 Opublikowano 12 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 nie dawno robiony fajnie zadbany BEX forumowicza a4klub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastianb6 Opublikowano 14 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Fajnie to wygląda.Gdybym mieszkał bliżej to zjawi bym się u Ciebie na taki montaż.Ale dzięki chłopaki,będę rzeźbił coś takiego u siebie jak przyjdą wtryski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogun0 Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 nie dawno robiony fajnie zadbany BEX forumowicza a4klub Miedź czy faro? Oto jest pytanie. Jakie średnice. I dlaczego ten reduktor? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi