Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Gaz sekwencja V6 3.0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w ASN to pół bidy bo kolektor plastikowy .....

Opublikowano

to że ma kolor aluminium nie oznacza ze jest aluminiowy.

idz do auta i sobie w niego popukaj.

Kolektor jest plastikowy

Opublikowano

Dałbym sobie palec obciąć, że jest aluminiowy i wiesz co? Chyba bym teraz nie miał palca :P Ale tandeta :P hehehe

Edytowane przez House

Opublikowano

On tylko pomalowany od góry na srebrny ;)

Opublikowano

Nie tandeta... tworzywo sztuczne nie będzie się tak bardzo nagrzewać i trzymać temperatury jak aluminium to raz, a dwa ... waga. Głupotą było by stawianie na jednostce napędowej która swoją konstrukcją dążyła do jak najmniejszej wagi cięzkiego aluminiowego kolektora :)

Opublikowano

Właśnie miałem napisać, że tylna kanapa waży z roletą jakieś 40KG przednie fotele to samo, na każdym kroku jak dłubię w tym aucie, to klasyczny element waży o ileś tam procent kilogramów więcej niż taki sam w aucie typu opel. ford etc :D Z nagrzewaniem masz rację, natomiast aluminium dosyć dobrze odprowadza ciepło. No mniejsza o większość, kolejna rzecz "dziwna" w tym aucie lub taka której się nie spodziewałem.

Opublikowano

Właśnie miałem napisać, że tylna kanapa waży z roletą jakieś 40KG przednie fotele to samo, na każdym kroku jak dłubię w tym aucie, to klasyczny element waży o ileś tam procent kilogramów więcej niż taki sam w aucie typu opel. ford etc :D Z nagrzewaniem masz rację, natomiast aluminium dosyć dobrze odprowadza ciepło. No mniejsza o większość, kolejna rzecz "dziwna" w tym aucie lub taka której się nie spodziewałem.

Skoro to taka dla Ciebie niespodzianka to proponuję zajrzeć do kolektora (sprawdzić stan wałka w nim) i zobaczyć co się dzieje pod kolektorem :D

Opublikowano

Dzięki, nie skorzystam :P

Opublikowano

Polecam, bo często jeździ się nieświadomie. Kolega kruk jeździł bez wałka przez co auto na hamowni wypluło mu o 30 koni za mało :)

Opublikowano

Co do tematu to reduktor zavioli zeta s do 250 km w ostateczności ac Czerwony a pchać dwa reduktory to bez sensu bo to tylko 220 km. Wtryski Barracuda pojedynczo,nie w szynie-czyt. Listwie i będzie ok ?

Edytowane przez Dominik93

Opublikowano

Polecam, bo często jeździ się nieświadomie. Kolega kruk jeździł bez wałka przez co auto na hamowni wypluło mu o 30 koni za mało :)

Ja muszę swoje wozidło hamować, i jeśli coś będzie nie tak, to wtedy będę dłubał :) Do czego służy ten wałek? to chodzi o ten z dwoma gruszkami?

Edytowane przez House

Opublikowano

Tak ten z gruszkami. Służy do skracania i wydluzania dolotu w kolektorze ssącym. Może się okazać, że nawet go nie masz :)

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
  • Autor

Oki dominik bedzie tak jak gadasz kozak zestaw..:-) a gdzie wstawiac na reja? Czy partacze he

Opublikowano

Oki dominik bedzie tak jak gadasz kozak zestaw..:-) a gdzie wstawiac na reja? Czy partacze he

Proponuję rezerwować termin u Zlotorzynskiego bo na Reja to zrobią popierdolke jednego dnia bez porządnego strojenia i bez zdjęcia kolektora.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Dopilnuj żeby nawierty do wkrętek były przy zdemontowanym kolektorze..

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Też stałem przed wyborem instalacji LPG. Na początku myślałem nad instalacją Stag. Jednak pojechałem do gazownika, który dobrze ogarnia temat i polecił mi Lovato Fast, ponieważ Stag nie współpracuje tak dobrze ze sterownikiem w Audi. Jestem mega zadowolony. Koszt 3200 PLN

Opublikowano

Też stałem przed wyborem instalacji LPG. Na początku myślałem nad instalacją Stag. Jednak pojechałem do gazownika, który dobrze ogarnia temat i polecił mi Lovato Fast, ponieważ Stag nie współpracuje tak dobrze ze sterownikiem w Audi. Jestem mega zadowolony. Koszt 3200 PLN

[emoji1] no nie mogę nie wytrzymam. Co te miszcze potrafią wymyślić żeby wcisnac to co mają w dobrej cenie z hurtowni
Opublikowano

ponieważ Stag nie współpracuje tak dobrze ze sterownikiem w Audi.

:grin: dobre

Opublikowano

Chodzi o to że Stag nie ma tak szerokiego zakresu regulacji jak Lovato.

Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka