Herbert98 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 15 minut temu, marky2552 napisał: Boczek trzeba zdjąc prawy Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Okey. A mógłbyś pomóc na czym on się tam trzyma co trzeba mniej wiecej odkrecic i na co uważać?
marky2552 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Porobił bym ci foty ale zamek mi sie zepsuł w klapie ale musisz wyjąć plastik ten dlugi na dole gdzie zamek wchodzi potem dwa uchwyty na siatke i boczek na zaczepach jest Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Herbert98 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 11 minut temu, marky2552 napisał: Porobił bym ci foty ale zamek mi sie zepsuł w klapie ale musisz wyjąć plastik ten dlugi na dole gdzie zamek wchodzi potem dwa uchwyty na siatke i boczek na zaczepach jest Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Ok dziękuję bardzo. Za tydzień będę działać
marky2552 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Akurat w tym tyg już zamek bede miał to zrobie jakies fotoWysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Herbert98 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Okey. Podsyłaj śmiało. A podłączales też suba od mazdy 6 ?
marky2552 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Nie ja podłaczałem od Q5 tylko że poleciałem na skróty bo wpięlem sie w sub od Bose wyciągając półkę w sedanie [emoji23][emoji23][emoji16][emoji16]Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Herbert98 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Napisalem priv żeby tu nie śmiecić ?
xXPiotrekXx19 Opublikowano 17 Lipca 2018 Opublikowano 17 Lipca 2018 Witam koledzy zakupiłem już felge 18 " pod to aby wsadzić ja w zapas i do tego dołożyć sub od Q5 tylko pytanie czy brać złwykły czy sub B&O. jest jakaś różnica miedzy nimi czy żadnej rużnicy nie ma bo w cenie jest nie wielka rużnica 1
KoJ@K Opublikowano 28 Lipca 2018 Opublikowano 28 Lipca 2018 Panowie podpowie ktoś w które piny suba musze się wpiąć ? Sub Bose z mazdy 6:
Mizur138 Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Opublikowano 2 Sierpnia 2018 W dniu 28.07.2018 o 08:38, KoJ@K napisał: Panowie podpowie ktoś w które piny suba musze się wpiąć ? Sub Bose z mazdy 6: I jak tam Kolego poradziles sobie z tym bo mnie czeka to samo,ale powiedz mi kabel ciagniesz do wzmacniacza czy pod kable sie podpinasz ktrore ida z Suba
KoJ@K Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Jeszcze nie zakładałem, robilem tylko przymiarki do koła i rozkręciłem suba na części. Narazie wypne wzmaka i podepne bezpośrednio suba mazdy pod ori suba z auta. Zobaczymy jaki to da efekt.
Mizur138 Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Opublikowano 2 Sierpnia 2018 (edytowane) 6 godzin temu, KoJ@K napisał: Jeszcze nie zakładałem, robilem tylko przymiarki do koła i rozkręciłem suba na części. Narazie wypne wzmaka i podepne bezpośrednio suba mazdy pod ori suba z auta. Zobaczymy jaki to da efekt. Wiesz moze ktore kable juz ida do głosnika,chodzi mi o kolor ?? bo planuje zrobic ze przeciagnac kable od glosnika do kabli ori suba ktorego mam w połce bo ja mam Limo Edit Znalazłem cos takiego,moze Ci tez pomoze https://www.elektroda.pl/rtvforum/topic3183403.html Edytowane 2 Sierpnia 2018 przez Mizur138
KoJ@K Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Kable idące bezpośrednio do glosnika to jasny zielony i taki blady czerowony/rozowy (w glosnik są wpięte po 2) ione idą do tego wzmacniacza, który jest pod tym dekielkiem suba, więc żeby podpiąć się tak jak piszemy (czyli glosnik z mazdy pod ori zestaw w audi) to najprosciej bedzie rozkrecic na czesci, wyjąć lub wypiąć ten wzmacniacz mazdy, zaprawić dwa konektorki na glosnik (maja dwa rozne wymiary) i puscic kabelek do ori suba i sie wpiac
Mizur138 Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Opublikowano 3 Sierpnia 2018 (edytowane) W dniu 3.08.2018 o 08:24, KoJ@K napisał: Kable idące bezpośrednio do glosnika to jasny zielony i taki blady czerowony/rozowy (w glosnik są wpięte po 2) ione idą do tego wzmacniacza, który jest pod tym dekielkiem suba, więc żeby podpiąć się tak jak piszemy (czyli glosnik z mazdy pod ori zestaw w audi) to najprosciej bedzie rozkrecic na czesci, wyjąć lub wypiąć ten wzmacniacz mazdy, zaprawić dwa konektorki na glosnik (maja dwa rozne wymiary) i puscic kabelek do ori suba i sie wpiac No dokladnie tak jak mowisz,bo ja znow w swoim subie od mazdy mam tylko 4 kable,2xbiały/2xczerwony. Ale rozkrecam tego suba i wywalam wzmacniacz i ciagne 2 kabelki tak jak pisales pod ori suba,niby mozna te kable dac odrazu pod wzmacniacz ale nie chce mi sie az tyle bawic. Edit Moj sub z Mazdy 6 okazał sie ze nie ma wzmacniacza w środku i z głośnika wychudzą tylko 4 kabelki 2+ i 2-,zbytnio z nimi nic nie kombinowałem w prosty sposób podłączyłem pod gniazdo ori suba w półce. No i efekt mega Edytowane 10 Sierpnia 2018 przez Mizur138
Funkybela Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Jak wyglada sprawa z mocowanie tego suba z mazdy do Avanta? Przymierzał już ktoś? Zdjęcia jakies?:)
KoJ@K Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Opublikowano 14 Sierpnia 2018 (edytowane) Ja mierzyłem ostatnio. Sub spokojnie wpada w ori koło 17' i jest jeszcze sporo miejsca, podpiąłem go pod ori suba i naprawde jest duże WOooOW, jak to daje, ale nie wiem czemu coś mi zaczęły pierdzieć oba głośniki w subach po takim podpięciu ?! A nie miałem już czasu na zabawe i szukanie przyczyny pierdzenia... Może ktoś miał taki problem i go rozwiązał ? Tak to wygląda w kole Sline 17' : Edytowane 14 Sierpnia 2018 przez KoJ@K
Funkybela Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Opublikowano 18 Sierpnia 2018 (edytowane) . Edytowane 21 Sierpnia 2018 przez Funkybela
Ralen Opublikowano 26 Września 2018 Opublikowano 26 Września 2018 @Kojak spiąłeś temat? rozwiązałeś problem charczenia? śmiga Ci ten sub z mazdy z wzmacniaczem HK ? Pytanie do tych co podłączyli suba z mazdy do wzmacniacza harman kardon - śmiga wam to? nie spaliliście wzmacniacza przy głośnym słuchaniu ? Pytam bo to podłączenie 2ohm głośnika do 4ohm wzmacniacza. Generalnie sub z mazdy 10r już do mnie jedzie więc też będę podłączał. Rozważam wpięcie głośnika do wzmacniacza HK, lub odpięcie HK i podłaczenie suba poprzez wzmak BOSE. Dajcie znać !
Exmi Opublikowano 26 Września 2018 Opublikowano 26 Września 2018 U siebie mam taki sub z mazdy już kilka miesięcy. Nic się nie zjarało, nic nie pierdzi. Podłączony mam pod wzmaka harmana tylko sub mazdy, ori audi jest odłączony. Sub z mazdy gra zdecydowanie lepiej niż harmana
Ralen Opublikowano 26 Września 2018 Opublikowano 26 Września 2018 ale dawałeś mu konkretnie ognia jeżeli chodzi o volume ? Bo 2 ohm to jakby nie patrzeć, nie 4 ohm.
Rekomendowane odpowiedzi