lewystw Opublikowano 23 Marca 2016 Opublikowano 23 Marca 2016 Witam przyszedł czas na zaprezentowanie swojego nowego nabytku jakim jest Audi A4 B7 2.0T Quattro S-Line z 2004 roku QUATTRO 4x4 KLIMATRONIK ESP, EDS, ASR AIR-BAG X 6 ABS TEMPOMAT PODGRZ. FOTELE PRZÓD NAGŁOŚNIENIE BOSE SURROUND SYSTEM ORYGINALNY SUBWOFER AUDI BOSE EL. SZYBY (DODATKOWO FUNKCJA AUTO) EL. LUSTERKA i PODGRZEWANE WEBASTO - OGRZEWANIE POSTOJOWE SKÓRZANA TAPICERKA TEILEDER S-LINE LUSTERKO WSTECZNE Z DIP-em LISTWY PROGOWE S-LINE FOTELE KUBEŁKOWE S-LINE WEWNĘTRZNE OŚWIETLENIE LED WSPOMAGANIE KIEROWNICY SERWOTRONIK NAVIGACJA MMI - KOLOROWA ALUMINIOWE FELGI 18" S-LINE PILOT BRAM GARAŻOWYCH PARKTRONIK TYŁ TYLNE CIEMNE SZYBY SENSOR DESZCZU i ŚWIATEŁ LIVING HOME + COMING HOME SYNTEZA MOWY Bi XENON SKRĘTNY ŚWIATŁA DZIENNE-DRL PAKIET ALUMINIUM PODŁOKIETNIK+LED KOMPUTER - KOLOROWY FIS 3D CENTR. ZAMEK + PILOT MULTIMEDIALANA KIEROWNICA S-LINE CZYTNIK KART SD PAKIET ZEWNĘTRZNY ALU GLANTZ BLUETOOTH Wcześniej woziłem sie Golfem MK5 GTI A teraz śmigam tym A teraz jakies plany na przyszłość: - Zmiana mocy w aucie , dokładnie jaki Stage to się jeszcze okaże bo w porównaniu do GTI to Audi nie jedzie a moc niby taka sama. - Inna Felga - Gleba - teraz jest zawieszenie 1BV - ale według mnie dalej jest Koza Pozdrawiam
afroo. Opublikowano 23 Marca 2016 Opublikowano 23 Marca 2016 Ładny sedan. Dobrze wyposażona ale ktoś przy konfigurowaniu pożałował zewnętrznego S-line. Przynajmniej jest co rezać. ; ) Powodzenia w planach i bezawaryjności.
Waski0077 Opublikowano 24 Marca 2016 Opublikowano 24 Marca 2016 Ładne!!! Zawsze chciałem sedana ale jakoś trafia mi się inaczej
tomekhxc Opublikowano 24 Marca 2016 Opublikowano 24 Marca 2016 bardzo ładna , fajny egzemplarz , i te czerwone akcenty we wnętrzu
Tomi_81 Opublikowano 24 Marca 2016 Opublikowano 24 Marca 2016 Gratki zakupu chyba nawet go oglądałem na allegro jak wisiało ogłoszenie
marcinch001 Opublikowano 24 Marca 2016 Opublikowano 24 Marca 2016 Zazdroszczę wnętrza , auto prawie jak moje tylko ja mam pakiet s-line zewnętrzny .
akjam Opublikowano 24 Marca 2016 Opublikowano 24 Marca 2016 (edytowane) Fajnie wyposażona! Planów niewiele ale konkret! Działaj! Edytowane 24 Marca 2016 przez akjam
fajgi Opublikowano 24 Marca 2016 Opublikowano 24 Marca 2016 fajne stołki...kolor też jest mocno spoko : ) grzebać i chwalić się wydatkami
arek_cccp Opublikowano 25 Marca 2016 Opublikowano 25 Marca 2016 Faktycznie coś wysoko siedzi , ten uchwyt bym wypierdzielił jak się da bo psuje wnętrze, które jest bardzo ładne co do mocy sam program da Ci okolice 250-260HP i powinno być już przyjemnie a następny stage to polecam 3 zrobić ł i 330HP + wtedy to już osiągi godne sportowych aut a przy okazji limuzyna w stage 2 raczej bym się nie bawił przy tym motorze i tak układ paliwowy nie jest bardzo wydajny ani turbo powodzenia w rezaniu.
lewystw Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Faktycznie coś wysoko siedzi , ten uchwyt bym wypierdzielił jak się da bo psuje wnętrze, które jest bardzo ładne co do mocy sam program da Ci okolice 250-260HP i powinno być już przyjemnie a następny stage to polecam 3 zrobić ł i 330HP + wtedy to już osiągi godne sportowych aut a przy okazji limuzyna w stage 2 raczej bym się nie bawił przy tym motorze i tak układ paliwowy nie jest bardzo wydajny ani turbo powodzenia w rezaniu. uchwyt da sie wywalić tylko zostaną 2 dziurki , które można czymś zaślepić a co do mocy to wydaje mi się ze lepiej uzbierać kasę i od razu iść grubo bo wydawać dwa razy pieniądze na strojenie to mija się z celem Dzisiaj przyszły heble na tył , oczekuje jeszcze na kuriera który przywiezie downpipe od gregor10 , blow off forge ( tzn podkladke pod DV ) Olej millers 5w40 cfs , filtr bosch
akjam Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Fajna Tarcza Co do otworów na tunelu to nie kombinuj tylko szukaj tunelu na podmiankę
lewystw Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2016 bozarto gtr Wczoraj dotarł do mnie ostatni element układanki na tę chwilę czyli Downpipe od gregor10 Serwis na teraz to : Olej Millers 5w40 CFS Filtr Oleju Dowinpipe Heble tył Tak wyglądał silnik jeszcze z katalizatorem: a tak po założeniu downpipe I jeszcze heble już na samochodzie (zdjęcie jeszcze bez klocków ) Przy okazji wyszło ze mam padnięty zawór od turbiny DV , został już dziś zamówiony więc jutro myślę że będzie i od razu zamontuje
pksmlody Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Bardzo ładna fura! I widać że nie próżnujesz i już lecisz z robotą! Powodzenia w dalszym modzeniu i bezawaryjności życzę!
venom171 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Fajnie lecisz z tematem, jakie kolejne plany? Wyposażenia można pozazdrościć
lewystw Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Fajnie lecisz z tematem, jakie kolejne plany? Wyposażenia można pozazdrościć Wymiana DV bo auto straciło moc , w ogole nie jedzie od dołu , a następnie strojenie auta. Później felga gwint
marcinch001 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Faktycznie coś wysoko siedzi , ten uchwyt bym wypierdzielił jak się da bo psuje wnętrze, które jest bardzo ładne co do mocy sam program da Ci okolice 250-260HP i powinno być już przyjemnie a następny stage to polecam 3 zrobić ł i 330HP + wtedy to już osiągi godne sportowych aut a przy okazji limuzyna w stage 2 raczej bym się nie bawił przy tym motorze i tak układ paliwowy nie jest bardzo wydajny ani turbo powodzenia w rezaniu. uchwyt da sie wywalić tylko zostaną 2 dziurki , które można czymś zaślepić a co do mocy to wydaje mi się ze lepiej uzbierać kasę i od razu iść grubo bo wydawać dwa razy pieniądze na strojenie to mija się z celem Dzisiaj przyszły heble na tył , oczekuje jeszcze na kuriera który przywiezie downpipe od gregor10 , blow off forge ( tzn podkladke pod DV ) Olej millers 5w40 cfs , filtr bosch Jestem ciekaw jak te tarcze będą się spisywać .
Lorence Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 blow off forge ( tzn podkladke pod DV ) gdzieś czytałem że w tych silnikach nie jest to najlepsze rozwiązanie
bartekzks Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 blow off forge ( tzn podkladke pod DV ) gdzieś czytałem że w tych silnikach nie jest to najlepsze rozwiązanie Jeśli mowa o takim BLOW OFF'ie http://www.forgemotorsport.com/Blow_Off_Adaptor_for_Audi_VW_SEAT_and_Skoda--product--977.html to polecam montaż banalnie prosty i nic się nie dzieje żadnych błedów spadków mocy
Rekomendowane odpowiedzi