Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wahacze SKV

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tego co wiem same zdjęcia wystarczą i banany zostają odesłane zanim zdążysz stare ściągnąć ;)

Opublikowano
1 minutę temu, Langista napisał:

Z tego co wiem same zdjęcia wystarczą i banany zostają odesłane zanim zdążysz stare ściągnąć ;)

zrobiłem zdjęcia ale żeby dokładnie zweryfikować czy to wada fabryczna chcą wahacz. dodam że minął mi już okres gwarancyjny ale wiem że coś było z tymi tulejami nie tak wada fabryczna czy coś - tak?

Opublikowano
W dniu 7.10.2017 o 11:09, Dystrybutor SKV napisał:

Czy jest szansa uzyskać od Wandej`a  odpowiedź na pytanie  z jakiej to niby firmy przedstawiciel powiedział o tym, że reklamacje SKV mają sobie sprzedawcy rozpatrywać sami?:facepalm:

Nie pamiętam bo to było jakieś 5 lat temu. Jak masz wgląd do tego to sprawdz kto obsługuje firmę Petro-Naft

Opublikowano
  • Autor

Firma Petro-Naft nigdy nie była naszym klientem i nadal nim nie jest.:hi:

Opublikowano

Założyłem zestaw zakupiony od dystrybutora skv z forum. Szybka przesyłka, bardzo dobry kontakt. Nie powiem nic o jakości, bo to dopiero kilka dni. Z obsługi klienta jestem bardzo zadowolony. Z produktu? Zobaczymy. Mam nadzieję, że trochę pojeździ :)
Kilka fotek z montażu...288dfcd63cdc97625d1075e3d027e5b5.jpgf591bc5763821f3a1b57513624a3746d.jpgb482026993b945bfe2f7894ba9ad6a8b.jpg01119db7696966385f2ca33c60b46c96.jpgb5cacc257d8b33a7443fdb4097804f5f.jpg71597c3ef5136a988f8a3af38090f404.jpg

Opublikowano
15 godzin temu, jacca90 napisał:

zrobiłem zdjęcia ale żeby dokładnie zweryfikować czy to wada fabryczna chcą wahacz. dodam że minął mi już okres gwarancyjny ale wiem że coś było z tymi tulejami nie tak wada fabryczna czy coś - tak?

Niby tak, ale akurat wysuniętą tuleje (wadę fabryczną) to przyjmowali po samym zdjęciu, bo na zdjęciu już było widać, że tuleja sie wysunęła.

Opublikowano

Ja po 19k km żadnych luzów w zawiasie nie mam, nic nie bije, ale auto nie jest już tak sztywne jak te 5k km temu. Zobaczymy ile potrzyma, dodam że lekko to te zawieszenie nie ma, bo i agresywnie jeżdżę w zakrętach, i drogi nie rozpieszczają.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja na chwilę obecną pokonałem ok 55 000km od momentu montażu SKV  - brak jakichkolwiek oznak zużycia zawieszenia. Jestem zadowolony.

Opublikowano

Witam. Mam na imię Grzegorz jestem nowym użytkownikiem forum z dwóch powodów. Jeden to zakup audi a6 1.9 w gnojówce a drugi to zakup wahaczy skv germany. Dzisiejszy zakup powędruje pod auto  zobaczę na własnym gnojowniku co te zawieszenie sobą zaprezentuje. Zrobię kilka fotek z wieczornego montażu i wrzucę dla opinii publicznej ;p . Z zaprzyjażnionego warsztatu będę miał około 100 km do domu i mam nadzieję że nie wypadnie na dzień dobry tuleja z prawego banana....

20171104_095208.jpg

20171104_124909.jpg

20171104_124922.jpg

Opublikowano

Witam. Zawiecha leży w bagażniku poległem na hamulcach niestety.... Montaż w warsztacie bez zdjęć :(

Opublikowano

Panowie, jak testy?

Opublikowano

Dopiero dzisiaj auto zaprowadzone na wymianę zawieszenia... Wcześniejsi uczestnicy  testu mogliby się odezwać.

Opublikowano

Zrobione prawie 20k, żadnych oznak luzów.

Opublikowano

58000km zrobilem i brak luzów.  Myślalem ze sie wysypalo bo slychac bylo przy ruszaniu pukanie ale okazalo sie ze to prawy przegub  za 100zł kupiłem Rouvilla i po wymianie wrocila cisza. 

Opublikowano

Witam. Zaczynamy katować zawieszenie SKV :D Autko pięknie reaguje na polecenia kierowcy , wszystko sztywne i pewne. Jeszcze tylko tuleje stabilizatora poduszka skrzyni biegów ,wymiana intercoolera i nastanie cisza... mam nadzieje

20171116_210415.jpg

20171116_210344.jpg

20171116_210304.jpg

Edytowane przez Koniu1990

Opublikowano

Witam

Też założyłem zawieszenie SKV. Z kontaktu ze sprzedawcą, szybkością przesyłki jestem zadowolony. Zobaczymy jak z jakością tej firmy :D Wrzucam zdjęcie tylko z dołu, bo już góry mi się nie chciało robić + zdjęcie przebiegu.

zdjęcie 1.jpg

zdjęcie 2.jpg

zdjęcie 3.jpg

Opublikowano

Temat chyba umiera... Nikt się nie odzywa brak jakichkolwiek podsumowań kto ile i w jakich warunkach przejechał na tym zawieszeniu. Nawet Dystrybutor SKV zamilkł.

Opublikowano
  • Autor

Monitorujemy cały czas wątek, niestety nie mamy wpływu na użytkowników naszego produktu .  Nie mniej zawsze zachęcamy naszych klientów do dodawania opinii ze sprawowania się wahaczy podczas codziennej eksploatacji auta. 

Pozdrawiam Michał

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam, od dawna śledzę wątek, przyszedł ten moment, że muszę wymienić zawieszenie i teraz pytanie skąd taka rozbieżność cenowa pomiędzy allegro i stroną dystrybutora ?  Ponad 200 zł różnicy. Czy kupując na allegro i trafiając na wadliwy banan mogę liczyć na bezproblemową wymianę u dystrybutora? Proszę też o wypowiedź osób dużo już jeżdżących na tym zawieszeniu o swoje wrażenia. Czytając też ten i inne wątki dochodze do wniosku, że bardzo istotny jest też odpowiedni montaż zawieszenia, czy jest ktoś w stanie polecić dobry zakład w trójmieście i okolicach ?

Opublikowano
  • Autor

Prawdopodobieństwo zakupu zestawu na allegro z wadliwym bananem raczej jest juz znikome. Było zaledwie kilka palet wadliwych i zapewne juz wszystkie zostały sprzedane/wymienione na . Na 99,9999 % duzi sprzedawcy na allegro juz daaaawno wyprzedali te zestawy które posiadały banan wadliwy. Również sami apelowaliśmy do sprzedawców o to by zwrócili nam wadliwe banany na wymianę zanim sprzedadzą po czym wymienialiśmy im banany na wolne od wad.

Co do dobrego warsztatu.....niestety w trójmieście nie znamy nikogo.

Pozdrawiamy serdecznie.