Imhotet Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 ładna hydrografika gdzie robione ?
venom171 Opublikowano 4 Maja 2016 Autor Opublikowano 4 Maja 2016 3DCover Wrocław Wróciły lusterka z reklamacji niedługo montaż, a powiedzcie mi demontaż obudowy lusterek jest identyczny jak w opisie z b6? Ciężko zrobić zdjęcie żeby totalnie nic się w nich nie odbijało..
shakal Opublikowano 4 Maja 2016 Opublikowano 4 Maja 2016 (edytowane) http://www.a4mods.com/index.php?page=webcontent/pages/mirrors.html Obudowy ładnie wyszły choć osobiście wolałbym satynę Edytowane 4 Maja 2016 przez shakal
venom171 Opublikowano 4 Maja 2016 Autor Opublikowano 4 Maja 2016 http://www.a4mods.com/index.php?page=webcontent/pages/mirrors.html Obudowy ładnie wyszły choć osobiście wolałbym satynę No kolor to już kwestia gustu każdemu podoba się co innego, na żywo dużo lepiej ten wzór wygląda niż na zdjęciach Pobawiłem się też Vag-iem i włączyłem sobie sygnał dźwiękowy przy zamykaniu auta z kluczyka oraz włączyłem kontrolkę świateł mijania bo moja "druga połowa" marudziła, że nie widzi kontrolki zapalonych świateł, z czasem jej przejdzie - jak to z kobietami to się wyłączy Pojawił się mały gadżet na przód
shakal Opublikowano 4 Maja 2016 Opublikowano 4 Maja 2016 Tak jak piszesz, kwestia gustu Ja sie ostatnio tez zastanawiałem dlaczego nie swieci mi kontrolka od świateł mijania i chyba tez mam wylaczona Wysłane z iPhone
venom171 Opublikowano 8 Maja 2016 Autor Opublikowano 8 Maja 2016 Tak jak piszesz, kwestia gustu Ja sie ostatnio tez zastanawiałem dlaczego nie swieci mi kontrolka od świateł mijania i chyba tez mam wylaczona Wysłane z iPhone Powiem szczerze, że sam zobaczyłem to u kogoś w temacie i stwierdziłem - w sumie ładnie to wygląda jak świeci no i do tego to narzekanie "drugiej połowy" nie mylić z drugą połówką np. finlandii minuta roboty i kontrolka świeci Zapomniałem dodać do listy wyposażenia w 1 poście: -podświetlane klamki na czerwono ułatwiające otwieranie drzwi -diody ambiente w lampce podsufitki Człowiek cały czas odkrywa coś na nowo w aucie
piratdread Opublikowano 10 Maja 2016 Opublikowano 10 Maja 2016 Poza tym quatro w grillu dla mnie spoko. Pobawiłem się też Vag-iem i włączyłem sobie sygnał dźwiękowy przy zamykaniu auta z kluczyka W którym to jest miejscu?
K4rol81 Opublikowano 10 Maja 2016 Opublikowano 10 Maja 2016 Patrzę na ostatnie zajęcia i jakbym moją niunke widział. Ktoś podpowiedzial mi żeby łączenia pomiędzy literkami i same mocowania pomalować na czarno i jest jeszcze lepiej Ja ma lustra zewnętrzne oklejone folią i na to położony bezbarwny ale niestety na jednym już odchodzi. Hydrografika wyszła ekstra na Twoich. Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka
moglaj80 Opublikowano 10 Maja 2016 Opublikowano 10 Maja 2016 powodzenia w modzeniu bardzo ladna sztuczka i dopracowana w detalach szerokosci
venom171 Opublikowano 24 Maja 2016 Autor Opublikowano 24 Maja 2016 (edytowane) Poza tym quatro w grillu dla mnie spoko. Pobawiłem się też Vag-iem i włączyłem sobie sygnał dźwiękowy przy zamykaniu auta z kluczyka W którym to jest miejscu? Tutaj masz cały opis, dodajesz +1024 do obecnego kodowania Patrzę na ostatnie zajęcia i jakbym moją niunke widział. Ktoś podpowiedzial mi żeby łączenia pomiędzy literkami i same mocowania pomalować na czarno i jest jeszcze lepiej Ja ma lustra zewnętrzne oklejone folią i na to położony bezbarwny ale niestety na jednym już odchodzi. Hydrografika wyszła ekstra na Twoich. Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka No i bardzo mi się ten patent podoba, wygląda to o niebo lepiej przy zamalowaniu łączeń, muszę to ogarnąć też u siebie powodzenia w modzeniu bardzo ladna sztuczka i dopracowana w detalach szerokosci Dzięki wielkie wszystkim za miłe słowa, jest co rezać długa droga żeby było idealnie. http://a4-klub.pl/index.php?/topic/79296-lista-modulow-komfortu-z-opisem-funkcji/ Wstawiam kilka fotek lamp tylnych led jako alternatywa dla tych z a6 c6 Pierwsze dwa zdjęcia sa zrobione z włączonymi postojówkami i stopem a te nocą bez hamulca, sorki za jakość zdjęć ale zrobione "na szybko" Zaraz wrzucę jeszcze zdjęcie jak świecą nocą Edytowane 24 Maja 2016 przez venom171
Norbas Opublikowano 24 Maja 2016 Opublikowano 24 Maja 2016 Super te świtała wyglądają W ogóle świetnie auto się prezentuje Jak Ci się jeździ na KW v1 porównując z 1be/1bv ?
venom171 Opublikowano 24 Maja 2016 Autor Opublikowano 24 Maja 2016 Super te świtała wyglądają W ogóle świetnie auto się prezentuje Jak Ci się jeździ na KW v1 porównując z 1be/1bv ? Szczerze? Nie mam pojęcia.. A dlatego, że jest to moje pierwsze audi, pierwsze auto z wielowahaczem, pierwsze 19' felgi i pierwszy gwint jakiego doświadczam w mojej 11 letniej karierze za kierownicą, a jakie mam uwagi? w Porównaniu do seat-a leona którego miałem wcześniej przez 6 lat to audi bije go na głowę pod względem komfortu mimo tak wielkich kół i gwintu, może porównanie średnio na miejscu ale moje osobiste i życiowe. Jeździ mi się kapitalnie, wygodnie, w środku cisza, jedyny minus to krawężniki i brak możliwości parkowania w 80% miejsc z racji gleby
FroS-t Opublikowano 24 Maja 2016 Opublikowano 24 Maja 2016 Walić parkowanie, uśmiech na twarzy po wyjściu z auta bezcenny
venom171 Opublikowano 24 Maja 2016 Autor Opublikowano 24 Maja 2016 Walić parkowanie, uśmiech na twarzy po wyjściu z auta bezcenny Nic dodać, nic ująć jakieś te 19 małe się wydają...
Norbas Opublikowano 24 Maja 2016 Opublikowano 24 Maja 2016 (edytowane) Walić parkowanie, uśmiech na twarzy po wyjściu z auta bezcenny Lubie to Venom skoro piszesz, że świetnie Ci się jezdzi to faktycznie zawieszenie KW musi byc super Edytowane 24 Maja 2016 przez Norbas
venom171 Opublikowano 29 Maja 2016 Autor Opublikowano 29 Maja 2016 Mały UP Wpadł moduł bluetooth z końcówka H, do pełni szczęścia brakuje tylko mikrofonu który powinien lada dzień się zjawić u mnie dzięki czemu zakończę kolejny bardzo funkcjonalny i "wygodny" mod w b7. Panowie podpowiedzcie czy moje obecne mocowanie lusterka (zdjęcie poniżej) nadaje się pod lusterko fotochromatyczne oraz wtyczka zamieszczona poniżej jest od fotochromu? Z góry dzięki za pomoc
H4mm3R Opublikowano 29 Maja 2016 Opublikowano 29 Maja 2016 To masz zwykłe mocowanie, szyba do wymiany lub kleić mocowanie.
akjam Opublikowano 30 Maja 2016 Opublikowano 30 Maja 2016 Lepsze rozwiązanie to wymienić szybę a nie kombinować z klejeniem mocowania bo to nie będzie wyglądać...
venom171 Opublikowano 30 Maja 2016 Autor Opublikowano 30 Maja 2016 No to lepiej poczekać aż szyba będzie juz nadawać się do wymiany (odpryski od kamieni itp.) a pieniążki przeznaczyć na inne mody. dzięki Panowie za pomoc.
Lorence Opublikowano 30 Maja 2016 Opublikowano 30 Maja 2016 (edytowane) Lepsze rozwiązanie to wymienić szybę a nie kombinować z klejeniem mocowania bo to nie będzie wyglądać... nie masz racji, zobacz sobie auto kolegi Golem z forum a3, montował takie lusterko przy zwykłym mocowaniu, wizualnie nie do odróżnienia oryginał od przeróbki. akurat byłem obok jak to montował, trochę zabawy jest ale gra warta świeczki Edytowane 30 Maja 2016 przez Lorence
Rekomendowane odpowiedzi