SHITERS Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 "Oto Audi A3 i S3 w nowej odsłonie. Odmłodzony bestseller został wyposażony w nowe systemy wsparcia kierowcy i nowe silniki. Osłona chłodnicy Singleframe jest teraz szersza i ma ostrzejsze kształty. Reflektory są płaskie i charakteryzują się wyrazistymi konturami zewnętrznymi. Na pokładzie samochodu debiutują innowacyjne rozwiania: wirtualny kokpit Audi i po raz pierwszy w tej klasie reflektory diodowe Matrix LED." Informacje z fanpage na fb: Audi Polska
griga-st Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 po raz pierwszy w tej klasie reflektory diodowe Matrix LED A jakie światła ma Lełon, Gölf czy Astra ? Chyba ze Aczy to inna kasa, eee klasa?
jedrekx Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zwykłe ledy, a matrixy to spora różnica
griga-st Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 LED to LED :-D Nie ważne jak, byle jasno i niebiesko;-) :-P Matrixy w golfie są od cn. Roku. Nie ma już krótkich /długich światel, a smuga błądzi wszędzie tylko nie po drodze:-) Nieważne. Za rok i to będzie przeżytek ;-) Idą LASERY!
turdzi Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Inne auto sie zrobiło dla mnie super.
Młody_drog Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Dostałem również info od dealera, że około sierpnia będzie do końca potwierdzona specyfikacja nowego modelu RS3. Z tego co zostało do tej pory potwierdzone, to dostanie ona legendarny silnik V5 aczkolwiek tym razem w wersji z blokiem aluminiowym ale o podwyższonej mocy do 400 koni. Spodziewam się też Virtual Cockpit, mam nadzieję w standardzie Tydzień temu byłem testować aktualną wersję RS3 i na prawdę robi robotę. Egzemplarz, który testowałem był wyposażony w opcjonalny sportowy układ wydechowy i, że tak powiem 'zrywał papę'. Aż się chyba zakręcę u dealera jak przyjdzie polift, tym bardziej, że Pani sprzedawczyni była całkiem całkiem, dużo nie mówiła na jeździe testowej Do końca tego miesiąca ma być podobno odsłonięta nowa wersja TT-RS, zgaduję, że to ten silnik znajdzie się również pod maską RS3 więc czekamy co pokażą w Pekinie
T-żółw Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 no bardzo ładne auto, wygląda identycznie jak B9 takie nowe S3 sportback kosztuje pewnie mniej niż lekko doposażone B9 avant z q. Zdecydowanie wołałbym takie S3 stb.
komoornik Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 po raz pierwszy w tej klasie reflektory diodowe Matrix LED A jakie światła ma Lełon, Gölf czy Astra ? Chyba ze Aczy to inna kasa, eee klasa? Gölf to (jeszcze) nie dostał LEDów.
grajdek Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 po raz pierwszy w tej klasie reflektory diodowe Matrix LED A jakie światła ma Lełon, Gölf czy Astra ? Chyba ze Aczy to inna kasa, eee klasa? Gölf to (jeszcze) nie dostał LEDów. Masz na mysli Matrix LED? Bo "zwykle" LEDy sa dostepne standardowo w Golfie GTE
Rekomendowane odpowiedzi