Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Odmlodzone A3 i S3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"Oto Audi A3 i S3 w nowej odsłonie. Odmłodzony bestseller został wyposażony w nowe systemy wsparcia kierowcy i nowe silniki. Osłona chłodnicy Singleframe jest teraz szersza i ma ostrzejsze kształty. Reflektory są płaskie i charakteryzują się wyrazistymi konturami zewnętrznymi. Na pokładzie samochodu debiutują innowacyjne rozwiania: wirtualny kokpit Audi i po raz pierwszy w tej klasie reflektory diodowe Matrix LED."

12916180_853737558070038_518602754434902

12973353_853737638070030_117068269952999

12961191_853737568070037_207543891175992

12916877_853737631403364_909133395534321

Informacje z fanpage na fb: Audi Polska

Opublikowano

po raz pierwszy w tej klasie reflektory diodowe Matrix LED

A jakie światła ma Lełon, Gölf czy Astra ? Chyba ze Aczy to inna kasa, eee klasa? :kox:

Opublikowano

Zwykłe ledy, a matrixy to spora różnica ;)

Opublikowano

LED to LED :-D Nie ważne jak, byle jasno i niebiesko;-) :-P

Matrixy w golfie są od cn. Roku. Nie ma już krótkich /długich światel, a smuga błądzi wszędzie tylko nie po drodze:-) Nieważne. Za rok i to będzie przeżytek ;-) Idą LASERY!

Opublikowano

Inne auto sie zrobiło dla mnie super.

Opublikowano

Dostałem również info od dealera, że około sierpnia będzie do końca potwierdzona specyfikacja nowego modelu RS3. Z tego co zostało do tej pory potwierdzone, to dostanie ona legendarny silnik V5 aczkolwiek tym razem w wersji z blokiem aluminiowym ale o podwyższonej mocy do 400 koni. Spodziewam się też Virtual Cockpit, mam nadzieję w standardzie :)

Tydzień temu byłem testować aktualną wersję RS3 i na prawdę robi robotę. Egzemplarz, który testowałem był wyposażony w opcjonalny sportowy układ wydechowy i, że tak powiem 'zrywał papę'. Aż się chyba zakręcę u dealera jak przyjdzie polift, tym bardziej, że Pani sprzedawczyni była całkiem całkiem, dużo nie mówiła na jeździe testowej :D

Do końca tego miesiąca ma być podobno odsłonięta nowa wersja TT-RS, zgaduję, że to ten silnik znajdzie się również pod maską RS3 więc czekamy co pokażą w Pekinie :)

Opublikowano

no bardzo ładne auto, wygląda identycznie jak B9 :decayed:

takie nowe S3 sportback kosztuje pewnie mniej niż lekko doposażone B9 avant z q.

Zdecydowanie wołałbym takie S3 stb.

Opublikowano

A jakie światła ma Lełon, Gölf czy Astra ? Chyba ze Aczy to inna kasa, eee klasa? :kox:

Gölf to (jeszcze) nie dostał LEDów.

Opublikowano

Gölf to (jeszcze) nie dostał LEDów.

Masz na mysli Matrix LED? Bo "zwykle" LEDy sa dostepne standardowo w Golfie GTE :)

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...