Sensei Opublikowano 19 Maja 2016 Opublikowano 19 Maja 2016 (edytowane) A tak z innej beczki. O której przeważnie kończy się impreza w piątek?. Wiem, że niektórym przed 22:00, a reszcie?. Pytam bo się grubo spóźnię Edytowane 19 Maja 2016 przez Sensei
stanley Opublikowano 19 Maja 2016 Opublikowano 19 Maja 2016 A tak z innej beczki. O której przeważnie kończy się impreza w piątek?. Wiem, że niektórym przed 22:00, a reszcie?. Pytam bo się grubo spóźnię ostatnio coś ok 4 rano biegaliśmy z barowymi parasolami po ośrodku
Polko_V Opublikowano 19 Maja 2016 Opublikowano 19 Maja 2016 ...no było coś takiego. Wiem, że było już bardzo jasno
Sensei Opublikowano 19 Maja 2016 Opublikowano 19 Maja 2016 ostatnio coś ok 4 rano biegaliśmy z barowymi parasolami po ośrodku To mnie uspokoiliście
Miszka82 Opublikowano 21 Maja 2016 Opublikowano 21 Maja 2016 - co roku męczymy się też z tym że na grill świecimy komurkami bo nic na nim nie widać - ktoś ma norlmanie, mocno świecącą jakąś lampe zewnętrzną tak aby można ją jakoś z góry zamontować i oświtlała cały grill ? j**ane Carringtony każdy minimum ksenon w wozie, a grilla nie ma komu oświetlić
miron78 Opublikowano 22 Maja 2016 Autor Opublikowano 22 Maja 2016 jaki xenon - tu połowa ma skrętengo bi-xenona Miszka to jest forum motoryzacyjne więc wypowiadaj się prezycyjnie i nie ubliżaj pez powodu Lampa na grila musi być jakaś konkretna Bo co po naszych staraniach że ja szukam i kupuje dobrą wędline ja Wy po kilku głebszychalbo ją wpierdzielacie na wpół surową albo spaloną bez tej lampy
Miszka82 Opublikowano 22 Maja 2016 Opublikowano 22 Maja 2016 toż piszę, że takie bogacze tu są, że ja nawet nie potrafię poprawnie wymówić nazwy btw a HID to też xenon ?
miron78 Opublikowano 22 Maja 2016 Autor Opublikowano 22 Maja 2016 Już nie pamiętam kto to był roku temu ale z jednej strony grila ktoś podszedł i dołożył kiełbasy a minutę później ktoś podszedł z drugiej strony i akurat wziął jedną z tych nowo dodanych - myślałem że pękne ze śmiechu I jeszcze ta zadowolona mina przy jedzeniu
Arturoo Opublikowano 22 Maja 2016 Opublikowano 22 Maja 2016 Już nie pamiętam kto to był roku temu ale z jednej strony grila ktoś podszedł i dołożył kiełbasy a minutę później ktoś podszedł z drugiej strony i akurat wziął jedną z tych nowo dodanych - myślałem że pękne ze śmiechu I jeszcze ta zadowolona mina przy jedzeniu Ty byś musiał wiedzieć jak ja się poczułem jako pilnujący grila jak zobaczyłem ile faktycznie wystarczy by kiełbasa była gotowa / smaczna
stanley Opublikowano 22 Maja 2016 Opublikowano 22 Maja 2016 Miron, jak robimy z kiełbasami i kaszanką ? mam to pochytać jak zawsze ?
Polko_V Opublikowano 22 Maja 2016 Opublikowano 22 Maja 2016 Miron, jak robimy z kiełbasami i kaszanką ? mam to pochytać jak zawsze ?...godo sie "wuszt i krupniok"
Pucek Opublikowano 22 Maja 2016 Opublikowano 22 Maja 2016 Miron, jak robimy z kiełbasami i kaszanką ? mam to pochytać jak zawsze ?...godo sie "wuszt i krupniok" Można kupić trochę kapusty kiszonej i wrzucić ją do folii aluminiowej z kaszanką
Polko_V Opublikowano 22 Maja 2016 Opublikowano 22 Maja 2016 Miron, jak robimy z kiełbasami i kaszanką ? mam to pochytać jak zawsze ?...godo sie "wuszt i krupniok" Można kupić trochę kapusty kiszonej i wrzucić ją do folii aluminiowej z kaszanką ...z krupniokami...curva ... wyczułem ironię
Kędzior Opublikowano 22 Maja 2016 Opublikowano 22 Maja 2016 A tak z innej beczki. O której przeważnie kończy się impreza w piątek?. Wiem, że niektórym przed 22:00, a reszcie?. Pytam bo się grubo spóźnię ja np: średnio kończę o 7 rano hehe Miron, jak robimy z kiełbasami i kaszanką ? mam to pochytać jak zawsze ?...godo sie "wuszt i krupniok" proszęęę ?? czyżżbyy chodziłłło o kiełbasĘĘĘ oraz kaszankĘĘĘĘ ??
Mario22 Opublikowano 22 Maja 2016 Opublikowano 22 Maja 2016 (edytowane) Może ogarne jakiś halogen Naciapane z Z2 Taki tylko bez czujki Oczywiście czerwono srebrny pod sline... Naciapane z Z2 Edytowane 22 Maja 2016 przez Mario22
Polko_V Opublikowano 22 Maja 2016 Opublikowano 22 Maja 2016 Też mom taki...yno czy oni sie wybulom za sztrom ??
Rekomendowane odpowiedzi