Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Żywotność silnika / Wasze przebiegi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapraszam do pochwalenie się Waszymi przebiegami nieśmiertelnego ALT !

ja dopiero 278tyś. z nadzieja na 350-400tyś !! :))

Opublikowano

Ja 285

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

To u mnie mało :) Chyba z tego co pamiętam to 208tyś. A jak kupiłem to miał 114tyś...jak ten czas leci :)

Był sprawdzany przebieg jak kupiłem ;)

Opublikowano

Jak kupilem to miał 219tyś teraz 221tyś po prawie 1,5 miesiącu użytkowania.

Opublikowano

Ja jak kupilem miał 184 teraz 285 po 4 latach jazdy :-D

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Mój ma 290tysi w tym już jakieś 90-100tys na LPG przeplatane,a silnik dalej zdrowy na maxa

Edytowane przez magicman

Opublikowano

Witam

przebieg 249 tys. silnik bezawaryjny co się może stać w wolnossaku niech się martwią użytkownicy turbo ja stawiam na przelot w granicy 450 tys

Pozdrawiam

Opublikowano

Ja mam 249000 i za 1000km wymiana oleju.

Opublikowano

U mnie aktualnie ok. 236 tys. km, kupiony we wrześniu 2014 z przebiegiem ok. 205 tys. km. Niedługo po zakupie założony gaz, przejechane prawie 30 tys.
Bez większych problemów - oczywiście oprócz brania oleju koło 0,5-0,8L/1000km :decayed:
:hi:

Edytowane przez luk.22222

Opublikowano

Tobie bierze 0,8l na 100km?

Opublikowano

189tys kupiony od niemca w 2015 z przebiegiem 171tys serwisowany do samego konca w audi i lupie olej jak szalony tzn 1l na 1000km

Opublikowano

195,000 teraz a według internetu i strony autodna szacowanie na 250,000 osobiście daje mu 300, po stanie wizualnym. Auto posiadam 4 lata jak kupiłem to z magicznym przebiegiem 155,000 czyli dużo nie latam. Dolewki oleju to tak na oko z 3 litry na 15 tys. mobila to i nie zmieniam na lepszy, o mobila łatwiej jeżeli chodzi o dostęp. Obecnie jestem po wymianie eżektora czwórnika na nowy model q i odmy wszystko się pociło.Silnik brzecha na zimnym pewno wariator , heh nie zamierzam go sprzedawać ;p

Do tego z tyłu silnika leci mi z jakiegoś uszczelniacza ponoć koszt nie duży tylko dostęp lipny.

Edytowane przez crookers20

Opublikowano
  • Autor

195,000 teraz a według internetu i strony autodna szacowanie na 250,000 osobiście daje mu 300, po stanie wizualnym. Auto posiadam 4 lata jak kupiłem to z magicznym przebiegiem 155,000 czyli dużo nie latam. Dolewki oleju to tak na oko z 3 litry na 15 tys. mobila to i nie zmieniam na lepszy, o mobila łatwiej jeżeli chodzi o dostęp. Obecnie jestem po wymianie eżektora czwórnika na nowy model q i odmy wszystko się pociło.Silnik brzecha na zimnym pewno wariator , heh nie zamierzam go sprzedawać ;p

Do tego z tyłu silnika leci mi z jakiegoś uszczelniacza ponoć koszt nie duży tylko dostęp lipny.

tu jc sprawdzisz przebieg auta oraz jego podstawowa historie

https://historiapojazdu.gov.pl/

Opublikowano

No niestety tutaj nie ma prawidłowego przebiegu tylko magiczne 195tys. auto kupione przez niemca w 2002, dwa lata serwisował potem olał sprawe. pierwszego roku strzelił jak mnie pamięć nie myli 35tys. drugiego już tylko 15 potem nie wiadomo ;p

Opublikowano

Bez większych problemów - oczywiście oprócz brania oleju koło 0,5-0,8L/100km

To jest mniejszy problem ???????????

Edytowane przez TomekTdi

Opublikowano

Bez większych problemów - oczywiście oprócz brania oleju koło 0,5-0,8L/100km

To jest mniejszy problem ???????????

nie ma sensu nawet dyskutować Tomek, właściciele ALT'a nic złego w tym nie widzą i uważają, że ten silnik jest praktycznie bezawaryjny tylko po prostu je tone oleju

branie oleju nie jest wg nich skladowa awaryjnosci, ja juz sie posmialem, probowalem uswiadamiać ale nie przegadasz :)

to dolewanie oleju to chyba dla nich zaleta :decayed:

Edytowane przez uszolek

Opublikowano

tu jc sprawdzisz przebieg auta oraz jego podstawowa historie

https://historiapojazdu.gov.pl/

Tu to sobie możesz, posprawdzać.

Handlarz sprowadza auto, kręci szafę do 200kkm i już nasprawdzałeś... :-)

Opublikowano

audiabk, TomekTdi, uszolek - przepraszam, oczywiście źle napisałem, spalanie oleju koło 0,5-0,8L/1000km, więc chyba w normie dla tych silników :P

Edytowane przez luk.22222

Opublikowano

Chyba, że tak bo się wystraszyłem.

Opublikowano

A takie mam pytanie dotyczące pewnej legendy a nie chce tworzyć nowego wątku, chodzi mi o dane techniczne w instrukcji że auto ma prawo pobrać 0,5 l oleju na 1000km prawda czy fake. Dużo ludzi o tym pisze, ja nigdzie tego nie znalazłem.