amaradaar Opublikowano 5 Lutego 2018 Opublikowano 5 Lutego 2018 Szaaaacuun auto zayebiste ale jeździć tym w trasie po nieznanej drodze... nierealne
rapix Opublikowano 3 Marca 2018 Opublikowano 3 Marca 2018 Piękne mody! Dobrze aut wygląda! Myślę że dramatu z tą jazdą niema. Na pewno jakiegoś mega komfortu niema ale też niema co wpadać w skrajności. Czekam na film
muszysty Opublikowano 4 Marca 2018 Opublikowano 4 Marca 2018 O stary !!! Głowa mała. Zazdroszczę i gratuluje Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
musti Opublikowano 4 Marca 2018 Opublikowano 4 Marca 2018 Gratulacje auta no i odwagi na projekt Nosb wie co robi także będzie zapierd**** Felgi sprzedajesz bo pisałeś coś o JR >?
czajul Opublikowano 5 Marca 2018 Autor Opublikowano 5 Marca 2018 20 godzin temu, musti napisał: Gratulacje auta no i odwagi na projekt Nosb wie co robi także będzie zapierd**** Felgi sprzedajesz bo pisałeś coś o JR >? Ala Vosseny niestety juz sprzedane :/ A o Nosba sie nie martwię chłop ma to w małym palcu Btw. V8 juz wymyte i czeka na wjazd ?
musti Opublikowano 5 Marca 2018 Opublikowano 5 Marca 2018 1 godzinę temu, czajul napisał: Ala Vosseny niestety juz sprzedane :/ A o Nosba sie nie martwię chłop ma to w małym palcu Btw. V8 juz wymyte i czeka na wjazd ? Czekam na pierwsze odpalenie To co za koło teraz wrzucasz ?
czajul Opublikowano 6 Marca 2018 Autor Opublikowano 6 Marca 2018 8 godzin temu, musti napisał: Czekam na pierwsze odpalenie To co za koło teraz wrzucasz ? japan racing jr21 20x10j☺
Dominik93 Opublikowano 13 Marca 2018 Opublikowano 13 Marca 2018 Piękne autko, za***iście sie prezentuje , sztos ! Btw, nie lepiej było wrzucać 3.0 TFSI zamiast 4.2 FSI ? SIlnik 3.0 TFSI bardziej rozwojowy i również dobrze gada
czajul Opublikowano 13 Marca 2018 Autor Opublikowano 13 Marca 2018 1 minutę temu, Dominik93 napisał: Piękne autko, za***iście sie prezentuje , sztos ! Btw, nie lepiej było wrzucać 3.0 TFSI zamiast 4.2 FSI ? SIlnik 3.0 TFSI bardziej rozwojowy i również dobrze gada Chciałem 3.0tfsi ale akurat trafił sie anglik s5 za dobra kase to wziąłem. Ale ten dzwiek v8 bije na glowe 3.0tfsi Oczywiście jest w planach juz uturbienie tego 4.2 na jakieś lajtowe 600ps
Dominik93 Opublikowano 13 Marca 2018 Opublikowano 13 Marca 2018 1 minutę temu, czajul napisał: Chciałem 3.0tfsi ale akurat trafił sie anglik s5 za dobra kase to wziąłem. Ale ten dzwiek v8 bije na glowe 3.0tfsi Oczywiście jest w planach juz uturbienie tego 4.2 na jakieś lajtowe 600ps Jeśli chodzi o dźwięk to troche V8 bije na łeb 3.0TFSI i nie ma co tu dyskutować. Grube plany, powodzenia w modzeniu !
Veiru Opublikowano 13 Marca 2018 Opublikowano 13 Marca 2018 Jestem w szoku... Co obejmuje taki swap? Oprócz wymiany silnika trzeba wymienić skrzynię, wydech... coś jeszcze? Trzymam kciuki za projekt!
czajul Opublikowano 13 Marca 2018 Autor Opublikowano 13 Marca 2018 Silnik, skrzynia, wal, cale zawieszenie tyl+przod razem z mostem, wydech, zbiornik paliwa i wiadomo wiazka komputer itd 4 minuty temu, Veiru napisał: Jestem w szoku... Co obejmuje taki swap? Oprócz wymiany silnika trzeba wymienić skrzynię, wydech... coś jeszcze? Trzymam kciuki za projekt! 2
Veiru Opublikowano 13 Marca 2018 Opublikowano 13 Marca 2018 3 minuty temu, czajul napisał: Silnik, skrzynia, wal, cale zawieszenie tyl+przod razem z mostem, wydech, zbiornik paliwa i wiadomo wiazka komputer itd Przepraszam, ale muszę o to zapytać! Czy finansowo nie opłaca się bardziej kupić rozbitą s5 i ją doprowadzić do porządku? Pytam z czystej ciekawości
czajul Opublikowano 13 Marca 2018 Autor Opublikowano 13 Marca 2018 7 minut temu, Veiru napisał: Przepraszam, ale muszę o to zapytać! Czy finansowo nie opłaca się bardziej kupić rozbitą s5 i ją doprowadzić do porządku? Pytam z czystej ciekawości Napewno byłby to lepszy interes. Ale wlozylem juz tyle kasy i serca w a4 ze musialem jeszcze zrobic swapa do pelni szczęścia Btw. S5 na naszych drogach to nic specjalnego. A takie a4 b8 avant z silnikiem 4.2 to wręcz rodzynek
Veiru Opublikowano 13 Marca 2018 Opublikowano 13 Marca 2018 11 minut temu, czajul napisał: Napewno byłby to lepszy interes. Ale wlozylem juz tyle kasy i serca w a4 ze musialem jeszcze zrobic swapa do pelni szczęścia Btw. S5 na naszych drogach to nic specjalnego. A takie a4 b8 avant z silnikiem 4.2 to wręcz rodzynek Zgadzam się w 100% Tak to jest jak rozum mówi swoje, a serce zupełnie coś innego! Będę śledził temat, powodzenia życzę
MARCIN607 Opublikowano 13 Marca 2018 Opublikowano 13 Marca 2018 I pięknie - zajefajne wozidło- mody pierwsza klasa. BRAVO
musti Opublikowano 13 Marca 2018 Opublikowano 13 Marca 2018 W dniu 6.03.2018 o 06:42, czajul napisał: japan racing jr21 20x10j☺ Siądzie ładnie sucz
czajul Opublikowano 14 Marca 2018 Autor Opublikowano 14 Marca 2018 Dzięki za miłe słowa A tymczasem dalej sie kręci. Cale zawieszenie , heble ,slnik i reszta na miejscu. Jeszcze tylko wydech i elektryke ogarnac
Rekomendowane odpowiedzi