jarko Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 w oplach nawet szyby rdzewieją :gwizdanie: Bo jak się calibrami wozicie... :gwizdanie: bo na tą ławeczkę nad tylną klapą kupa ludzi się mieści jest gdzie browarka zrobić
damcio151 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2008 użytkownicy opla zachowali się bardzo nieładnie ... http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2379160#2379160
jarko Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 użytkownicy opla zachowali się bardzo nieładnie ... http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2379160#2379160 jedni i drudzy są dobrzy
damcio151 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2008 jedni i drudzy są dobrzy :wink4 bez przesady ... mówię o głupich tekstach ze strony użytkowników vectry
Tomeks Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 damcio151,a co ty taki za tym golfem ,masz hurtownie szpachli ,oplarze nie chcą od ciebie kupować ,że im tak pod górę robisz ,może marża za duża
jarko Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 jedni i drudzy są dobrzy :wink4 bez przesady ... mówię o głupich tekstach ze strony użytkowników vectry Nie no spoko, fajna dyskusja generalnie [br]Dopisany: 01 Grudzień 2008, 21:19_________________________________________________ damcio151,a co ty taki za tym golfem ,masz hurtownie szpachli ,oplarze nie chcą od ciebie kupować ,że im tak pod górę robisz ,może marża za duża Może ma golfa
damcio151 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2008 Może ma golfa dokładnie , mam golfa i na forum golfa jestem już od kilku lat - więc się nie dziw
Tomeks Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Może ma golfa dokładnie , mam golfa i na forum golfa jestem już od kilku lat - więc się nie dziw to trza było tak odrazu ,głos oddany
jarko Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Może ma golfa dokładnie , mam golfa i na forum golfa jestem już od kilku lat - więc się nie dziw to trza było tak odrazu ,głos oddany Na opla :polew:
Młody Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Co Wy z tym oplem na golfa głosować i już opla zawsze się bałem nawet dotknąć bo znaczek przypomina mi tabliczkę :gwizdanie:
endriuu Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 użytkownicy opla zachowali się bardzo nieładnie ... http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2379160#2379160 to jest własnie poziom uzytkownikóe calibr i "golfiaczy". przykro czytac. cymbały loguja sie tylko po to aby wetknąć kij w mrowisko. żenada...
damcio151 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2008 "golfiaczy" tzn :?: przez niektórych użytkowników golfa , wyrobiła się dziwna opinia o innych .... użytkownicy golfa , tak samo jak innych samochodów dzielą się na 2 grupy - normalni i "nienormalni" ... w każdej marce trafi się "nienormalny":P niestety w temacie do którego link podałem , akurat golfiarze zachowali się w porządku ( mówię o zachowaniu ) - takie jest moje zdanie
OLO_GDA Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 wogle nie rozumiem jak mozna oceniac czy auto jest lepsze czy gorsze bo z jakiegos koncernu... golfa kiedys mialem a moja zona jezdzi astra II i powiem Wam jedno- kupione tego samego dnia co Audi... a4 juz 3 razy wyladowala u mechanika, dzieki czemu i tak jezdze oplem. w ktorym najpowazniejsza awaria byla przepalona zarowka. wiec ostroznie z ocenami. aha, zapomnialem dodac ze audi ma 2 lata a astra 10 .... nie ma sladu rdzy, luzow, jest w perfekcyjnym stanie... tak samo dobry Golf bedzie sie spisywal bezawaryjnie. a ze zostal ukochany przez fanow wiejskiego tunningu do spolki z Calibra i Civiciem przoduje w siatexie i szpachlotunningu to juz nie wina modelu... tylko niektorych uzytkownikow.
GILI Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 wogle nie rozumiem jak mozna oceniac czy auto jest lepsze czy gorsze bo z jakiegos koncernu... golfa kiedys mialem a moja zona jezdzi astra II i powiem Wam jedno- kupione tego samego dnia co Audi... a4 juz 3 razy wyladowala u mechanika, dzieki czemu i tak jezdze oplem. w ktorym najpowazniejsza awaria byla przepalona zarowka. wiec ostroznie z ocenami. aha, zapomnialem dodac ze audi ma 2 lata a astra 10 .... nie ma sladu rdzy, luzow, jest w perfekcyjnym stanie... tak samo dobry Golf bedzie sie spisywal bezawaryjnie. a ze zostal ukochany przez fanow wiejskiego tunningu do spolki z Calibra i Civiciem przoduje w siatexie i szpachlotunningu to juz nie wina modelu... tylko niektorych uzytkownikow. OLO tu nie chodzi o awaryjność,tylko tuning to są stare czorty.
OLO_GDA Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 no ale wlasnie taka rozmowa zawsze schodzi na tematy ze opel to sama rdza a golf to spawany z trzech itp itd... "tjunink" w takim wykonaniu powoduje u mnie wybuch smiechu przy kazdje marce samochodu. mysle ze co do tego nikt nie ma watpliwosci. po prostu draznia mnie wieczne powtarzane sereotypy... ot co
boberek Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 ja mam starego golfa w garażu z 1985 roku i pewnie jeszcze przezyje nie jedno audi odbudowałem to auto i nie sprzedam go za nic a na forum golfa nie bywam bo jakos nie mam przekonania do tych ludzi dla mnie to małolaty co dostały auto od taty na 18 urodziny i kupują lexusy i szpoilery a użytkownicy opli to są dla mnie ludzie tórzy sie poprzesiadali z polonezów do starych zardzewiałych OMEG z 3.0 L silniiem
OLO_GDA Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 golfa to masz slicznego. ale generalizowanie i szufladkowanie ludzi wzgledem marki ktora jezdza na poziomie tych małolatów co sie z nich smiejesz...
Tomeks Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 ja mam starego golfa w garażu z 1985 roku i pewnie jeszcze przezyje nie jedno audi odbudowałem to auto i nie sprzedam go za nic a na forum golfa nie bywam bo jakos nie mam przekonania do tych ludzi dla mnie to małolaty co dostały auto od taty na 18 urodziny i kupują lexusy i szpoilery a użytkownicy opli to są dla mnie ludzie tórzy sie poprzesiadali z polonezów do starych zardzewiałych OMEG z 3.0 L silniiem boberek tym swoim cacuszkiem zdeklasował byś golfa i vectre razem wzięte
Reggi Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 odbudowałem to auto i nie sprzedam go za nic Nie licze na palcach ..
Rekomendowane odpowiedzi