muunv Opublikowano 3 Marca 2018 Autor Opublikowano 3 Marca 2018 Karol, w jaki sposób montowany w grillu jest ten Twój napis 'quattro'? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
afroo. Opublikowano 3 Marca 2018 Opublikowano 3 Marca 2018 W dniu 1.03.2018 o 20:39, muunv napisał: Na trytytki Panie kolego 1
muunv Opublikowano 3 Marca 2018 Autor Opublikowano 3 Marca 2018 Tyryryry cos tam Tak czy siak, niezawodna. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Adam87 Opublikowano 3 Marca 2018 Opublikowano 3 Marca 2018 1 godzinę temu, muunv napisał: Tyryryry cos tam Tak czy siak, niezawodna. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Dokładnie Ja też mam na.. trytki Słyszałem też nazwe 'sznapsy'..
muunv Opublikowano 3 Marca 2018 Autor Opublikowano 3 Marca 2018 Dokładnie Ja też mam na.. trytki:decayed: Słyszałem też nazwe 'sznapsy'.. Jak zwal, tak zwal. Najwazniejsze, ze spelnia swoja funkcje! Felgi dzis odebrane z malowania. Zostaly odnowione ranty, wypiaskowane, wyprostowane (odwazniki by wystarczyly, ale jak robic to konkretnie) pomalowane proszkowo. Maja dodatek brokatu, ktory super mieni sie w sloncu. Dodatkowo nalozona jakas wartwa „czegos” co chroni lakier przed chemia. Juz nie dopytywalem o szczegoly. Na felach wyladuje powloka lub wosk. Kilka fot :Stay Tuned !Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Adam87 Opublikowano 3 Marca 2018 Opublikowano 3 Marca 2018 Zestaw Super Wiesz możesz się dowiedzieć co to za specyfik do ochrony przed chemią??? Też będe malował felgi to by się położyło do ochrony
muunv Opublikowano 3 Marca 2018 Autor Opublikowano 3 Marca 2018 Zestaw Super Wiesz możesz się dowiedzieć co to za specyfik do ochrony przed chemią??? Też będe malował felgi to by się położyło do ochrony Juz pytam. Jak sie dowiem, to dam znac Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
K4rol81 Opublikowano 3 Marca 2018 Opublikowano 3 Marca 2018 Będzie git. Już nie mogę się doczekać wiosny i jak wszyscy zaczną pokazywać nowe koła Wysłane z mojego XT1650 przy użyciu Tapatalka
H4mm3R Opublikowano 3 Marca 2018 Opublikowano 3 Marca 2018 Proszek ma grube ziarno i według mnie średnio wygląda i jest ciemniejszy w stosunku do ori koloru. Ciekawe jak to się u Ciebie zaprezentuje, oby byłbyś zadowolony
muunv Opublikowano 4 Marca 2018 Autor Opublikowano 4 Marca 2018 Będzie git. Już nie mogę się doczekać wiosny i jak wszyscy zaczną pokazywać nowe koła [emoji6]Wysłane z mojego XT1650 przy użyciu TapatalkaNo niz blizej niz dalej [emoji6] Ja jeszcze musze tylko dokompletowac dystanse i pomalowac zaciski. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
muunv Opublikowano 4 Marca 2018 Autor Opublikowano 4 Marca 2018 Proszek ma grube ziarno i według mnie średnio wygląda i jest ciemniejszy w stosunku do ori koloru. Ciekawe jak to się u Ciebie zaprezentuje, oby byłbyś zadowolony No ma grube ziarno, widac to. Aczkolwiek jestem zadowolony z tego jak wyszly Co do koloru, to wlasnie taki mial buc. Nie sugerowalem sie ori kolorem Waham sie czy do Bukowiny zakladac lato... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
H4mm3R Opublikowano 4 Marca 2018 Opublikowano 4 Marca 2018 22 minuty temu, muunv napisał: No ma grube ziarno, widac to. Aczkolwiek jestem zadowolony z tego jak wyszly Co do koloru, to wlasnie taki mial buc. Nie sugerowalem sie ori kolorem Waham sie czy do Bukowiny zakladac lato... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk To dobrze że kolorek odpowiada wszystko zależy od pogody...
muunv Opublikowano 4 Marca 2018 Autor Opublikowano 4 Marca 2018 Zakładajmy wszyscy lato Gorzej jak nas zima zaskoczy Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Adam87 Opublikowano 4 Marca 2018 Opublikowano 4 Marca 2018 52 minuty temu, muunv napisał: Gorzej jak nas zima zaskoczy Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Ten kto ma Q to nie będzie narzekał
KoJ@K Opublikowano 4 Marca 2018 Opublikowano 4 Marca 2018 Eee tam, drogi pewnie bedą git, blizej terminu sie zobaczy jak bądzie
muunv Opublikowano 4 Marca 2018 Autor Opublikowano 4 Marca 2018 Ja zdecyduje przed samym wyjazdem. Sprawdzi sie pogode Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
FroS-t Opublikowano 4 Marca 2018 Opublikowano 4 Marca 2018 21 minut temu, KoJ@K napisał: Eee tam, drogi pewnie bedą git, blizej terminu sie zobaczy jak bądzie Ty się najpierw na Bukowinę zapisz.....
KoJ@K Opublikowano 4 Marca 2018 Opublikowano 4 Marca 2018 Ja bede, że tak powiem nocował poza hotelem
K4rol81 Opublikowano 4 Marca 2018 Opublikowano 4 Marca 2018 Ja bede, że tak powiem nocował poza hotelem Jak zwykle, nie chcesz się integrować... Wysłane z mojego XT1650 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi