M@rcin Opublikowano 18 Czerwca 2016 Opublikowano 18 Czerwca 2016 nom, końcówki psują, 90'tki by były w sam raz
muunv Opublikowano 18 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2016 nom, końcówki psują, 90'tki by były w sam raz Chcialem 100mm, mam 100mm Mi sie podobaja Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
M@rcin Opublikowano 18 Czerwca 2016 Opublikowano 18 Czerwca 2016 nom, końcówki psują, 90'tki by były w sam raz Mi sie podobaja i to najważniejsze
muunv Opublikowano 18 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2016 nom, końcówki psują, 90'tki by były w sam raz Mi sie podobaja i to najważniejsze A no wlasnie, robie dla siebie, a nie pod publicznosc Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Gość foreplay69 Opublikowano 16 Lipca 2016 Opublikowano 16 Lipca 2016 super sztuka. kolor i fotele...miazga
muunv Opublikowano 16 Lipca 2016 Autor Opublikowano 16 Lipca 2016 super sztuka. kolor i fotele...miazga Dzieki Maly edit felg. Wpadly OEM z A6 C6. 18 8J Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
kkamil.sline Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Jest lala Podmienimy kiedy moje Ronale w czarnym połysku z A5/S5 18' 8J ET29 i zobaczymy jak będą leżały
mrkreska Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Widziana wczoraj na Wyszyńskiego w Garwolinie. Jechałem rowerem i byłem wyprzedzany, więc nie zwróciłem uwagi na felgi, ale przez te wydechy i naklejki nie da się pomylić z innym autem
muunv Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2016 (edytowane) Widziana wczoraj na Wyszyńskiego w Garwolinie. Jechałem rowerem i byłem wyprzedzany, więc nie zwróciłem uwagi na felgi, ale przez te wydechy i naklejki nie da się pomylić z innym autem Moja kochana mama to byla No u nas i ja podobnej nie spotkalem Doszedl kolejny element ukladanki, 4F0 124A. Trafila sie w super stanie z lopatkami, w naprawde dobrej cenie. W koncu wyczekiwana koera z multi Teraz moge myslec o "blutufie" Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Jest lala Podmienimy kiedy moje Ronale w czarnym połysku z A5/S5 18' 8J ET29 i zobaczymy jak będą leżały Juz dawno bym je mial gdyby wlasnie nie czarny kolor.. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 3 Sierpnia 2016 przez dakine0007
marcinch001 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 EDIT EDIT EDIT EDIT ! ! ! ! Avancior dostal juz dokladke Cupry, znaczek OOOO na tylna klape oraz Ultery Ultery sa zamontowane za pomoca obejm, a nie wspawane, takze mozna je zawsze obrocic w dowolna strone Jeszcze tylko te fele mi dajcie!! Te końcówki powinny być trochę przekręcone, żeby napis był centralnie na górze .
muunv Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2016 EDIT EDIT EDIT EDIT ! ! ! ! Avancior dostal juz dokladke Cupry, znaczek OOOO na tylna klape oraz Ultery Ultery sa zamontowane za pomoca obejm, a nie wspawane, takze mozna je zawsze obrocic w dowolna strone Jeszcze tylko te fele mi dajcie!! Te końcówki powinny być trochę przekręcone, żeby napis był centralnie na górze . No wlsnie nie, zamysl byl taki zeby byly tak jak sa ale gladkich niestety znalezc nie moge. A przekrecic je, zaden problem bo nie sa przyspawane tylko na obejmy. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
marcinch001 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Każdy robi jak uważa swoje auto . Oryginalne też masz ścięte u dołu , ale jak tobie się tak podoba to nie było tematu .
mrkreska Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Moja kochana mama to byla No u nas i ja podobnej nie spotkalem To by zapewne tłumaczyło taką spokojną jazdę
muunv Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Każdy robi jak uważa swoje auto . Oryginalne też masz ścięte u dołu , ale jak tobie się tak podoba to nie było tematu . Zawsze mozna je obrocic jak te sie znudza, ale na krytyke jestem otwarty Moja kochana mama to byla No u nas i ja podobnej nie spotkalem To by zapewne tłumaczyło taką spokojną jazdę Hahaha, to napewno Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Lorence Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 możesz zrobić zdjęcie tyłu auta ale z dalszej perspektywy ??
muunv Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2016 możesz zrobić zdjęcie tyłu auta ale z dalszej perspektywy ?? Pewnie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
muunv Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2016 możesz zrobić zdjęcie tyłu auta ale z dalszej perspektywy ?? O to chodzilo? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Lorence Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 moim zdaniem wyglądają ok, mam obecnie dylemat z końcówkami 100 90 a może 95, owalne czy okrągłe
blade13 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 90 by byly ok. Te 100 troche duze ale nie jest zle, jak to ogolnie rezacie? Ucina sie koncowke i przykreca taka kupiona na mocowanie na srubke? Masz jakies foto od spodu?
Rekomendowane odpowiedzi