SkOs Opublikowano 6 Stycznia 2017 Opublikowano 6 Stycznia 2017 hehe dzięki za szybką odpowiedź Powie mi ktoś ile tam mam świec jakie kupić ? i jaki aku ? To A6 C5 AVF
klysek Opublikowano 6 Stycznia 2017 Opublikowano 6 Stycznia 2017 4 świece żarowe najlepiej Beru ja płaciłem po 26pln ,akumlator ja polecam centre plus 74ah 700a 220pln
quadral20004 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Opublikowano 6 Stycznia 2017 centra to polski aku na 2 lata.cena idzie z jakoscia
udiyane Opublikowano 6 Stycznia 2017 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Też zmieniłem niedawno akumulator i świece w Octavii,miałem podobne objawy jak kolega.Strach patrzeć na wyświetlacz jak się zaświeci ta konewka na czerwono.Kupiłem centre plus future i nie wiem czy zrobiłem dobrze bo te akumulatory maja złą opinie w internecie.
SkOs Opublikowano 6 Stycznia 2017 Opublikowano 6 Stycznia 2017 a może najpierw wymienić świece? Bo aku niby nowy siedzi Czy nie bawić się w gdybanie tylko wymienić komplet? Ta Centra podejdzie do A6 C5 AVF 2003 ? i pytanko iść próbować kręcić czy darować sobie ? Bo samochód trochę potrzebny ;p
udiyane Opublikowano 6 Stycznia 2017 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Ja miałem spalone wszystkie 4 świece ale auto paliło normalnie tylko po odpaleniu wyświetlał się ten komunikat.Sprawdz miernikiem jakie napięcie spoczynkowe jest na akumulatorze.
Gość Opublikowano 6 Stycznia 2017 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Kup 4max varta go klepie dli inter carsu u mnie 2 auta juz po 4 lata na nich smigaja i zero problemu,cena okolo 240zl.
Adam :) Opublikowano 6 Stycznia 2017 Opublikowano 6 Stycznia 2017 A może wina w zaklejonym filtrze paliwa ? u nas było kolo - 20
Gość Opublikowano 6 Stycznia 2017 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Powinien zapalic ale musi krecic ladnie a nie jak nysa na korbie.
SkOs Opublikowano 6 Stycznia 2017 Opublikowano 6 Stycznia 2017 paliwo niby pełny zbiornik i na orlenie verve lałem Wymiana filtra paliwa około miesiąca temu
pepik Opublikowano 6 Stycznia 2017 Opublikowano 6 Stycznia 2017 wymień świece, po co wymieniać aku jak jest "prawie" nowy?
Adam :) Opublikowano 6 Stycznia 2017 Opublikowano 6 Stycznia 2017 albo spróbować kable ... czy cos pomoże
SkOs Opublikowano 6 Stycznia 2017 Opublikowano 6 Stycznia 2017 byłem kręci prawie raz zaskoczył ale nie chce niczego rozwalić 8 razy spróbowałem i styka jutro na hol do mechanika i świece
KINIAM Opublikowano 6 Stycznia 2017 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Odzwyczajamy się od mrozów i trochę zaniedbujemy pojazdy. Weź od kogoś prąd i próbuj, trzeba zjechać w ciepełko aby dalej kombinować Tez o 7 rano - 15 st., fajerka w dłonie "parzy" i z duszą na ramieniu ., miałem wymienić filtr paliwa ma ponad rok, jedyne co zrobiłem to dolałem do paliwa przy ostatnim tankowaniu depresator. Ale po chwili ulga odpala , HURRA, świece w dieslu mam 15 letnie a aku 6 lat. Dzisiaj diesla dam do garażu a pod chmurkę pójdzie benzyna.
SkOs Opublikowano 6 Stycznia 2017 Opublikowano 6 Stycznia 2017 czyli co kombinować jeszcze z środkiem do paliwa ? ale to teraz chyba mija się z celem hehe czy dolewać ? no kurde ale trochę mi się wierzyć nie chce w paliwo kurde Verva niby + nowy filtr Jak się okaże, że to paliwo to pojadę na ten Orlen i podziękuję za wszystko
KINIAM Opublikowano 6 Stycznia 2017 Opublikowano 6 Stycznia 2017 czyli co kombinować jeszcze z środkiem do paliwa ? ale to teraz chyba mija się z celem hehe czy dolewać ? Teraz na depresatory to za późno. Przetoczyć w ciepełko, odczekać i działać. Można ominąć filtr i podać paliwo lub jakiś specyfik zastępujący paliwo.
Daniel85 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Obstawiam świeczki ze sa niesprawne
M4ssive Opublikowano 6 Stycznia 2017 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Ja miałem 4 świece spalone i dobre aku to i tak przy -17 odpalal. Choć miał dosyć ciężko.
Rekomendowane odpowiedzi