Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty LRY - odwołane

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co to za frajda objechac słabsze auto? Złap się z S4 czy S3:wink:

No chyba, że chodzi o dowartościowanie się objechaniem starego klekota ale o to Cię nie podejrzewam:cool:

Jak słabszego? Podobno masz jakieś 190 KM i A4 jest trochę lżejsza więc? 20 KM różnicy na moją korzyść i jakieś 50-100 kg na Twoją korzyść, a Ty mówisz słabsze auto?

No ale ok, niech Ci będzie... :decayed: A co do S4... o czym Ty do mnie rozmawiasz, nawet z serią raczej nie mam szans, chociaż... :whistling: S3 lekka, ale 1,8 T, więc jakieś szanse mogą być :wink:

Kowi Vito? no działaj działaj... :decayed:

Mam robić wywód jak to możliwe, że 215>190?:wink:

W sumie może pownienienem bo jakby nie patrzeć 215 - 190 ni jak nie równa się 20:decayed:

---------- Post dopisany at 12:34 ---------- Poprzedni post napisany at 12:33 ----------

I aerodynamika lodówki albo pralki :decayed: może być zacnie :decayed: Mnie tylko zastanawia jak zrobicie 900 kg wagi z tego kolosa :decayed:

---------- Post dopisany at 12:29 ---------- Poprzedni post napisany at 12:26 ----------

rafalekx - ja będę prawdopodobnie w przyszłym tygodniu CC w Rykach i w okolicach Wawy, prawdopodobnie w piątek w okolicach wawy, to tak nawiązując do tego, że miałem kiedyś pokazać, a nie do ścigania, za mały u mnie moment obrotowy, program będzie się dopiero robił :P w przyszłym roku może.

Ja lecę w przyszłą sobotę (03.11.2012) przez Ryki, to co spocik? :kox: Kowi organizuj :wink: Ale jeszcze nie wiem o której godzinie, raczej jakoś okolice 12-13, a może wcześniej? Jak czasowo komu pasuje?

Adam też wpadaj :wink:

A4 strzeliło psa - nie jeździ.

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 158,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

no jak zrobić 900kg z takiego kolosa?? wywalic co sie da:grin: i wpuścić rudego:decayed:

Opublikowano

Mam robić wywód jak to możliwe, że 215>190?:wink:

W sumie może pownienienem bo jakby nie patrzeć 215 - 190 ni jak nie równa się 20:decayed:

---------- Post dopisany at 12:34 ---------- Poprzedni post napisany at 12:33 ----------

A4 strzeliło psa - nie jeździ.

Oj tam oj tam... 25... o 5 będziesz się kłócił? :decayed: W dodatku na bank niepełne 5? :decayed:

A co do przyjazdu wpadaj A3 :wink:

Opublikowano

Ja i kłótnia? Niemożliwe:decayed::wink:

Coś się pomyśli.

Opublikowano

DarkMind vel. Radosławie to o której w sobotę? :wink:

Opublikowano

Lol:-P ale w tą sobotę, to a4 będę ale za to już na 1be:-P nie mam 100% pewności czy będę, w piątek będę napewno wiedział czy na sobotę zostaje, jeśli tak, to godzina mi obojętna:-)

Wysłane z mojego S3 i Tapatalk

Opublikowano
Lol:-P ale w tą sobotę, to a4 będę ale za to już na 1be:-P nie mam 100% pewności czy będę, w piątek będę napewno wiedział czy na sobotę zostaje, jeśli tak, to godzina mi obojętna:-)

No to kiedy Ty będziesz CC? W następny weekend? Następny tydzień to ja normalnie pracuję... A piątek... daleko... nie myślałem jeszcze co będę robił i nie wiem czy mam jakieś plany, ale można się zgadać. I co masz na myśli mówiąc okolice Wawy? :decayed:

Opublikowano

W Józefowie będę, bo będę montował navi i bt w CC

Opublikowano

Ten jaki rezacz się zrobił :wink: ile kosztowało Cię 1BE i gdzie upolowałeś ?

Opublikowano

Hehe:-P

1be od siemiana 700zł + montaż.

A wyszło, że w lepszym stanie niż moje które miały tylko 100kkm nalatane, więc zadowolony jestem

Opublikowano

To teraz tylko stare puścić za 700 i można rezać dale :decayed:

Opublikowano

Hehe,

Za 700 chyba nie pójdą, może za 400?

Następne felgi 17 na lato a potem recaro :-D

Opublikowano

No i ja zacznę od felg bo na widok tych to mam mdłości ale chyba polecę w 18 na lato później też 1be bo teraz to straszna kozica:rolleyes:

Opublikowano

18 to raczej za dużo dla mnie na te drogi po których jeżdze, szkoda felg i zawiechy

Opublikowano
  • Autor

18ka i kapieć 225 i 1BE daje rade:wink: trzeba po prostu bardziej uważać

Opublikowano

Też mi się tak wydaje.

Kowi a ty to na czym teraz się toczysz? że to A8 to wiem ale co dokładnie ?

Opublikowano
  • Autor

no 18, tylko oponka 215/40:kox: ale wiecej nie bedzie

Opublikowano

a felga dokładniej to jakie ma et ? masz jakąś fotę z naciągniętą gumą?

Opublikowano
  • Autor
a felga dokładniej to jakie ma et ? masz jakąś fotę z naciągniętą gumą?

fotki znajdziesz u mnie na wątku, kliknij w podpis:wink: a felga ma et45

Opublikowano

Dawno do Ciebie nie zaglądałem i powiem ci po krótkiej lekturze że jesteś psychol :decayed: liczyłeś kiedyś ile w&ebałeś w tę skarbonkę ?

To kiedy przymierzamy te fele do mojego? bo znając życie to już masz nowego plana na lato :wink: