Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty LRY - odwołane

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
Dawno do Ciebie nie zaglądałem i powiem ci po krótkiej lekturze że jesteś psychol :decayed: liczyłeś kiedyś ile w&ebałeś w tę skarbonkę ?

To kiedy przymierzamy te fele do mojego? bo znając życie to już masz nowego plana na lato :wink:

jak sie sezon zacznie nowy to możemy przymierzyć, ale opony z przodu do zmiany, popękane:facepalm: moze coś przez zime nowego upoluje, choć nie powiem te flaty mi sie podobają:grin:

no chyba ze mnie złapiesz jak bede zmieniał na zime:wink: jakos pod koniec listopada, no chyba że zacznie rzucać bałwanami srogo z nieba:grin:

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 158,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

To daj znać jak będziesz zmieniał na zimówki może akurat w LRY będę. mi też się podobają :naughty:

Ile razy nie przejeżdżam to zawsze przykuwają wzrok.

Opublikowano
  • Autor

bo prosty wzór:naughty:

---------- Post dopisany at 21:50 ---------- Poprzedni post napisany at 21:24 ----------

Ładne felgi 18" Orginał Ronal 4 szt 5x112 (2744266131) - motoAllegro

Opublikowano

ja bym takie chciał: FELGI AUDI A6 A4 VW PASSAT +ŚRUBY 5x112 17" (2723240575) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

ale nie wiem czy oryginały nie były w 18", a nie bardzo bym chciał jakichś włochów bo się boje o trwałość.

koledzy, orientujecie się, jak jest z porannymi wyjazdami z Ryk do Puław, jakimiś Busami czy autobusami? szukam jakichś rozpisek ale średnio mi to idzie a potrzebne mi jakieś w miare pewne info :)

Opublikowano
W Józefowie będę, bo będę montował navi i bt w CC

Pomyślimy :wink: ale ja mogę tylko po 17.30/18.00 + dojazd w normalny dzień najwcześniej. Więc nie wiem...

Do której tam będziesz? I kto Ci to montuje? jakiś rezacz z jakiegoś forum czy co?

Zlitujcie się... 17'' do B7? Jaja chyba sobie robicie. W B7 na 19'' i 1BE jest mega komfort... A nie jakieś tam 17''... :decayed:

---------- Post dopisany at 11:38 ---------- Poprzedni post napisany at 11:36 ----------

ja bym takie chciał: FELGI AUDI A6 A4 VW PASSAT +ŚRUBY 5x112 17" (2723240575) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

ale nie wiem czy oryginały nie były w 18", a nie bardzo bym chciał jakichś włochów bo się boje o trwałość.

to plastelina... Ori były 18 i 19''... A ten wzór dobrze wygląda dopiero w 19'', jak kupisz 17'' to będzie kupa straszna... No i ori w takim wzorku kosztują majątek... :decayed:

Opublikowano

Pomyślimy :wink: ale ja mogę tylko po 17.30/18.00 + dojazd w normalny dzień najwcześniej. Więc nie wiem...

Do której tam będziesz? I kto Ci to montuje? jakiś rezacz z jakiegoś forum czy co?

Zlitujcie się... 17'' do B7? Jaja chyba sobie robicie. W B7 na 19'' i 1BE jest mega komfort... A nie jakieś tam 17''...

to plastelina... Ori były 18 i 19''... A ten wzór dobrze wygląda dopiero w 19'', jak kupisz 17'' to będzie kupa straszna... No i ori w takim wzorku kosztują majątek... :decayed:

Nawiservice w Józefowie, a do której to nie wiem, od rana, pewnie do 15-16

taaa, najlepiej 21" a na zime 19" żeby ładnie wyglądało i minimum -50mm, żeby drogowców zimą wyręczać w zgarnianiu śniegu :Pa latem w wyszukiwaniu dziur:P

wiem, że sporo kosztują, bo fajny wzór :P i nowe są, nie sądze bym się na 18 zdecydował

Opublikowano
  • Autor

przejedź sie na 18tce i szerokim kapciu, jest owiele lepiej niz na mniejszym kole, a w b7 17ka wygląda 16ka w b5:wink:

Opublikowano

16 w moim b5 fajnie wyglądała :P

nie mam od kogo pozyczyć kół 18 żeby do siebie założyć.

wiem, że to ładniej, ale już się spotkałem tutaj na forum z tym, że ludzie np w b8 schodzili z 18 na 17, bo mało wygodnie, a ja robie sporo tras po różnych ku***dołkach i nie chciałbym zawiechy zmarnować

Opublikowano
  • Autor

na funkcjonalność głównie wpływa zawiecha, ja mając -30 i obecne koła jeżdziłem normalnie, różnica jakaś tam była przy pokonywaniu wąskich policjantów, było nieco sztywniej, dopiero jak wpadł gwint to sie dosć zmieniło:wink: ale kolega ma 18 i 225/40 w astrze i seryjny sporotwy zawias i jeździ ciagle ryki - lublin - biłgoraj i mówi że nie zejdzie nizej:decayed:

zresztą w B7 chyba przejdzie opona 225/45:eusathink:

Opublikowano

a 18" dobrze przy 1BE wyglądają, nie za wysoko?

Opublikowano
  • Autor

nie wiem jak wyglada 1BE w B7, w B5 był koza, ale znowu jak w B6 daje sie -30 to stoi bardzo fajnie

Opublikowano

no wlasnie, ja zrobilem 1be i nadal mi sie wydaje wysoki, ale moj zderzak przy krawezniku stwierdzil inaczej :P

a z kolei nie chce bardziej obnizać, by nie mieć problemów z jazdą jak w b5, gdzie szurałem dołem po wszystkim

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Hej Co tu taka cisza??? :decayed:

---------- Post dopisany at 09:42 ---------- Poprzedni post napisany at 09:37 ----------

Kowi daj to do działu sprzedam bo ja mam za mało postów i nie mogę dać ogłoszenia.

AUDI A4 B5 LIFT 99-01 MANETKA MANETKI PRZEŁĄCZNIK (2811648571) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Cena dla forumowiczów będzie niższa :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Przedstawiam nową forumowiczkę

a546565d9517.jpg

Opublikowano
  • Autor
:brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo:
Opublikowano

gratulacje :)

Opublikowano

Gratki bigos_s :oklasky:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

DarkMind chciałeś kiedyś 16'' do CC założyć? :naughty: Da się ale:

8170977798_a0c16a7347_c.jpg

gorzej niż B5 na 15'' :facepalm: wg mnie 17'' to minimalna minimalność do tego samochodu :decayed:

Opublikowano

e tam, dobrze wygląda :D

ale już ojciec na 17 jeździ tylko węższych :P