Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty LRY - odwołane

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a pro po tego oświetlenia targowicy - sprawdzałem jakieś 2h temu - JEST :tongue4:

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 158,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

a pro po tego oświetlenia targowicy - sprawdzałem jakieś 2h temu - JEST :tongue4:

bigos jak tam sprawa wygląda z obecnoscią na spocie :cool1:

Opublikowano

standardowo - jak 20go to do 21 w pracy siedzę a jak 14go to do 20 w szkole i tak do zaj...... :disgust:

wczoraj wyrwałem się po pracy na Ryki z zamiarem dołożenia swoich 5 groszy w wyborach i stałem 2h od Zakrętu do końca objazdu Góraszki czyli jakieś 10km :wallbash: oczywiście byłem tak wk..... że nie poszedłem głosować tylko się upić :decayed:

Opublikowano
  • Autor

standardowo - jak 20go to do 21 w pracy siedzę a jak 14go to do 20 w szkole i tak do zaj...... :disgust:

wczoraj wyrwałem się po pracy na Ryki z zamiarem dołożenia swoich 5 groszy w wyborach i stałem 2h od Zakrętu do końca objazdu Góraszki czyli jakieś 10km :wallbash: oczywiście byłem tak wk..... że nie poszedłem głosować tylko się upić :decayed:

:polew: :polew: Ja też nie byłem na głosowaniu, byłem w trakcie organizacji wieczornej najebki :kox: :kox:

Opublikowano

No ja to się upodliłem przy ognisku :kox: i to do tego stopnia że pozwoliłem MOJEJ wieźć mnie do domu :wink4:

Opublikowano

No to mirjsce ustalmy bo mi sie kolejne szkolenie szykuje na 20 i przyjade specjal na zlot :good: :good: Po ra zpierwszy 9 a teraz tez ze szkolenia pisze naje *drink* )

i moge bys pozno ale grila zabiore także i parking na budzie mi paxuje moze psy sie nie dowalą :evil:

[br]Dopisany: 10 Czerwiec 2009, 02:50_________________________________________________ :sick3:

Opublikowano

No to mirjsce ustalmy bo mi sie kolejne szkolenie szykuje na 20 i przyjade specjal na zlot :good: :good: Po ra zpierwszy 9 a teraz tez ze szkolenia pisze naje *drink* )

i moge bys pozno ale grila zabiore także i parking na budzie mi paxuje moze psy sie nie dowalą :evil:

[br]Dopisany: 10 Czerwiec 2009, 02:50_________________________________________________ :sick3:

:laghing2: :drunk: takie szkolenia to i ja lubię

Opublikowano
  • Autor

Pobieram nową Etke jeśli ktoś by chciał, to brać płytki DVD, pendrivy i inne ustrojstwa pojemne :naughty: na spota albo dać cynk wcześniej w wątku :gwizdanie:

Opublikowano

Hanson, nie mijałem się z Tobą wczoraj (22:30) w Rykach? (Na parking skręcałeś chyba a ja jechałem od strony K2). LRY i jakaś 9 była w rejestracji chyba.

Opublikowano
  • Autor

Hanson, nie mijałem się z Tobą wczoraj (22:30) w Rykach? (Na parking skręcałeś chyba a ja jechałem od strony K2). LRY i jakaś 9 była w rejestracji chyba.

jak na smrodkach to zapewne on :good: Armistead na spocik sie piszesz :chytry:

Opublikowano

No niestey to nie ja U mnie wciąż DW a po rykach jeździ takie samo jak moje cacko (czasami sam się myle jak go widze :polew: )

Opublikowano
  • Autor

No niestey to nie ja U mnie wciąż DW a po rykach jeździ takie samo jak moje cacko (czasami sam się myle jak go widze :polew: )

A nie ma czasem chrom relingów :chytry:

Opublikowano

Nie no jest identyczny bez chromów, tylko rejestracji nie pamiętam

Opublikowano
  • Autor

Nie no jest identyczny bez chromów, tylko rejestracji nie pamiętam

To jeszcze sie z nim nie spotkałem na mieście :mysli: jeżdzi jeden podobny tylko ma założone "angelajsy black" tyle dobrze że od FK :naughty:

ps. jak cos to mam działajaca etke 7.2 jak komuś potrzebna :gwizdanie: [br]Dopisany: 11 Czerwiec 2009, 12:11_________________________________________________hanson jak bedziesz sie widział z tym twoim kumplem co ma vaga zapytaj sie czy umie zrobic logi dynamiczne i statyczne :notworthy: , bo chciałbym wrzucic na forum zeby ktos rozczytał i powiedział mi co jest nie tak :mysli: bo na obrotach górnych strasznie mi poddymia autko :thumbdown:

Opublikowano
  • Autor

Dzieki przyda mi sie w nauce, tylko laptopa musze sobie jakiegos załatwić ale to z czasem bo są wazniejsze rzeczy na głowie :evil:

Jak tam z ludziska z obecnoscia na spocie :mysli:

Opublikowano

kupiłeś już jakiś interfejs?

Mój brat jak przyjechał na urlop i zobaczył co potrafi kabelek (ma passata) to tyle go widziałem :przebiegly: cieszył się jak dziecko - mówi że u niego takie podpięcie kosztuje 40 ojro.

Szkoda że taki mało dyspozycyjny jestem bo chętnie bym pojeździł z Tobą i się pologował, kompa mam Vaga tyż interfejs można szybko załatwić a o kawałek prostej w Riczmond tyż pewnie nie trudno tylko czasu jakoś wiecznie na wszystko za mało.

logi statyczne to pesteczka 3 min roboty ale raczej mało pomocne w przypadku gdy dymienie występuje tylko w górnym zakresie obrotów.

Opublikowano
  • Autor

Jutro jade na wymiane rozrządu, w planach sprawdzenie dogłębnie dolotu w poszukiwaniu usterek, lepsze spasowanie zderzaka, czysczenie kolektora i EGR, po tej wymianie zaślepiej ten EGR prawdopodbnie :kox: i wymiana weżyk podciśnieniowego na sylikonowy :good:

i moze zacznie jeżdzić tak jak nalezy :gwizdanie:

Opublikowano

pomyślności :good:

Jak to lepsze spasowanie zderzaka ? nierówne szczeliny czy IC wystaje ?

Opublikowano
  • Autor

pomyślności :good:

Jak to lepsze spasowanie zderzaka ? nierówne szczeliny czy IC wystaje ?

No trzeba poprawić go troche a ICek niebawem wyleci :evil: :evil: