Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty LRY - odwołane

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No czerwony się przyda bo jakoś tak nonofotokolorystycznie :zyzol: się robiło :sarcastic:

byle nie partyjniak jakiś :wink4:

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 158,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

A od moijego zawiasu to sie odczepicie wy WOZY DRABINIASTE :polew::polew::polew:

Opublikowano

ja to mam taka propozycje zeby spotkac sie na parkingu bo wszyscy wiedzagdzie to jest a potem zrobimy głosowanie gdzie sie udamy a godzine proponuje 17 bo 20 czerwca mam 18 u kumpla wiec o 20 bym sie już zmył zeby sie wyrobić :)

Opublikowano
  • Autor

To co robimy spotkanie na parkingu w Rykach tam rodzi sie pomysł gdzie uderzamy, tylko trzeba ogarnać grila :rolleyes: i kierowców :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

dokładnie jak wszyscy sie zjawia wtedy zacznie sie debata co dalej tylko mówie godzina 17 mi by najbardziej odpowiadała nie wiem jak innym :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Mi tam też pasują raczej godziny póżne, wczesniej bede na zajeciach w wawie wiec powinienem być tak ok 17 dopiero wolny :gwizdanie:

Opublikowano

no nic poczekamy jak jeszcze inni sie wypowiedza 20 czerwca godzina 17 parking koło budowlanki tyle narazie wiadomo :wink4:

Opublikowano
  • Autor

no nic poczekamy jak jeszcze inni sie wypowiedza 20 czerwca godzina 17 parking koło budowlanki tyle narazie wiadomo :wink4:

No chyba że z góry ustalimy miejsce na grila na wątku, chociaż taka parada 14 tez moze być niezła :naughty:

Opublikowano

No chyba że z góry ustalimy miejsce na grila na wątku, chociaż taka parada 14 tez moze być niezła :naughty:

jaka parada?? :gwizdanie:

co do godziny to mi pasowało by trochę wcześniej, ale zobaczymy jak reszta

Opublikowano
  • Autor

heheh no tyle A4 podrząd w małych Rykach :kox: :kox: to w głosie ryckim kiedys wyląduje :polew: :polew:

Opublikowano

heheh no tyle A4 podrząd w małych Rykach :kox: :kox: to w głosie ryckim kiedys wyląduje :polew: :polew:

:polew: :polew: w sumie tak :polew:

Opublikowano

a gdzie ty aż 14 audic naliczyłeś ?

kurde jakby tylu sie zjechało to nawet wieksze miasta mogłyby sie schować;P

Opublikowano

Kurcze 20 czerwca mi nie pasuje :wallbash: Mam drugą zmiane, a poza tym mam egzamin o 11. Jakiś inny termin już macie byle nie 20?

Opublikowano

mi pasuję też 14, niech się inni wypowiedzą

Opublikowano
  • Autor

a gdzie ty aż 14 audic naliczyłeś ?

kurde jakby tylu sie zjechało to nawet wieksze miasta mogłyby sie schować;P

heheh a tak jakos strzeliłem :tongue4:, przy dobrych wiatrach mogło by być z 7-8 :naughty:

Kurcze 20 czerwca mi nie pasuje :wallbash: Mam drugą zmiane, a poza tym mam egzamin o 11. Jakiś inny termin już macie byle nie 20?

no z tymi terminami to ciagle jakieś jajo wychodzi :disgust: W tygodniu nie mozemy zrobic bo większosci nie ma w okolicy, zostaja tylko weekendy, a co do zmiany to nie wiem czy sie uda na bliski termin przełożyć, w moim przypadku w role wchodził by 1 lipca dopiero i też w sobote w wieczornych godzinach, a 21 Ci pasował by :mysli: Tylko ciekawe co na to reszta :rolleyes:[br]Dopisany: 08 Czerwiec 2009, 15:39_________________________________________________

mi pasuję też 14, niech się inni wypowiedzą

mnie nie ma 14go no chyba ze w godzinach wieczornych 19 -20 powinienem juz wrócic

Opublikowano

albo zrobimy 20 czerwca i 1 lipca, a co :decayed:

Opublikowano
  • Autor

albo zrobimy 20 czerwca i 1 lipca, a co :decayed:

i bedzie szaaał :kox: :kox:

Opublikowano

jesli było by nas wiecej własnie z 6-8 to mozna by zrobić ak jak w wiekszych miescinach ze robią regularne spoty co tydzień i przyjezdza kto moze tak jak u nas mozna by ustalic z góry kilka terminów np: co 2-3 tygodnie i coś wykmini sie wtedy :wink4:

narazie by był ten 20 czerwca godzina 17 potem 4 lipca np :)

Opublikowano

w sumie ustalić stały termin to nie głupi pomysł :gwizdanie:

to zostajemy przy tym 20 czerwca na razie

Opublikowano
  • Autor

póki co ja mysle że nie warto stałego robić bo ciagle każdemu cos nie pasuje, lepiej jeden ustalić a konkretnie zeby kazdemu mogło podpasować, zobaczymy ile ludzi zdoła przyjechać i wtyedy poruszy sie tą kwestie czy opłaca sie robic stały termin..

Lepiej myślcie nad jakims ciekawym miejscem, a nie odkładamy to na ostatnia chwile, bo wkońcu bedzie ten gril na targowicy w Rykach :polew: :polew: :polew: