Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty LRY - odwołane

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mnie zawsze drażniło że jakby ta szczelina w moim zderzaku tylnym jakaś taka niesymetryczna jest i postanowiłem to poprawić - wywaliłem wykładzinę z bagażnika odkręciłem te 4 śruby i faktycznie zderzak się obluzował ale mym oczom ukazał się gwóźdź tak tak gwóźdź w moim audi :kox: taki niepozorny pewnie 1 calowy no ale gwóźdź :polew: był wsadzony pomiędzy tę śrubę a prowadnicę, prędziutko go wyciągłem i wtedy do mnie dotarło że ten gwóźdź musi już pozostać jako integralna, oryginalna cześć mojego paździcha bo szczelina się powiększyła o ok 1 cm. :polew: dla zainteresowanych podaje nr. z etki gwoździa 8D0 596 625 :polew:

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 158,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

mnie zawsze drażniło że jakby ta szczelina w moim zderzaku tylnym jakaś taka niesymetryczna jest i postanowiłem to poprawić - wywaliłem wykładzinę z bagażnika odkręciłem te 4 śruby i faktycznie zderzak się obluzował ale mym oczom ukazał się gwóźdź tak tak gwóźdź w moim audi :kox: taki niepozorny pewnie 1 calowy no ale gwóźdź :polew: był wsadzony pomiędzy tę śrubę a prowadnicę, prędziutko go wyciągłem i wtedy do mnie dotarło że ten gwóźdź musi już pozostać jako integralna, oryginalna cześć mojego paździcha bo szczelina się powiększyła o ok 1 cm. :polew: dla zainteresowanych podaje nr. z etki gwoździa 8D0 596 625 :polew:

heheheh maja ludzie patenty :polew: :polew: ja to zaraz ide spać bo jutro pewnie ponad pół dnia przesiedze na warsztacie, a juz sobie jedna puche na sen spiłem żeby lepiej było :good:

Opublikowano

No ja po 2 :naughty: też się zawijam haja haja

Ello

Opublikowano

NIe ma ktoś na zbyciu miski olejowej :wallbash:

Czeka mnie wymiana bo wątpie żeby dała się pospawać....... :decayed:

Także tym sposobem nie wiem czy sie pojawie na zlocie...

Opublikowano
  • Autor

Hanson przecież mamy dobre drogi w powiecie :good: to gdzie ty po bezdrozach wariujesz :naughty::polew: :polew:

A tak poważnie to moze rzoejrz sie po szrotach miejscowych moze cos sie wynajdzie :mysli:

Opublikowano

Właśnie wrociłem z rozbiorki mojej niuśki - robi wrażenie

Zeby wyjąć miske cały przodek rozebrany zawieszenie w dole a silniczek wisi sobie w powietrzu - bajka :wallbash:

.... Ale widok przepiękny :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Właśnie wrociłem z rozbiorki mojej niuśki - robi wrażenie

Zeby wyjąć miske cały przodek rozebrany zawieszenie w dole a silniczek wisi sobie w powietrzu - bajka :wallbash:

.... Ale widok przepiękny :naughty:

mój też taki był dzisiaj no ale nie az tak, cały przód miałem rozebrany :gwizdanie: jutro odbiór fury EGR zaślepiony :evil: :evil:

nawet mam gdzies fotki :naughty:

Opublikowano

moja niunia też ostatnio miała małą operację :kox:

dsc02457p.th.jpg

Opublikowano

a jakie narządy zostały zoperowane ? :tongue4:

I jak z tym spotem w sobote dużo ludziska sie wybiera ?

Ja bede na 95% :)

Opublikowano
  • Autor

No ja i janjazda też bedziemy :good: hanson jak zdoła naprawic fure to też powinien być Niewiem jak gadzior.exe bo nic nie pisał tu dawno noi armistead nic nie pisze czy bedzie :disgust:

Wiec jest nas 3 :good: a z grilem to juz nie wiem jak bedzie :no:

Opublikowano

ja się odezwę do gadziora na gg, zobaczymy :good:[br]Dopisany: 18 Czerwiec 2009, 20:19_________________________________________________Gadzior niestety nie da rady :hi:

Opublikowano

Ja mam zjazd :confused4: ale ostatnio też miałem więc może jutro też uda mi się przyjechać.

Opublikowano
  • Autor

Zawsze mozemy zrobić w niedziele :naughty:

Opublikowano

Ja jutro na bank nie mogę ;( egzamin mam o 16 45 - w Radomiu;/

Opublikowano
  • Autor

Ja jutro na bank nie mogę ;( egzamin mam o 16 45 - w Radomiu;/

No to lipa :disgust:

Opublikowano

no tak cos mi sie wydaje ze w ostatniej chwili sie posypie składzik ja o 17 bede napewno na parkingu bo siostre mam z pracy odebrac, a kto przyjedzie to bedzie a z grillem nie wypali tym razem moze nastepnym.

tylko ze ja bede pewnie tylko z godzinke bo mam jutro 18 u kumpla i musze sie wczesnie zmyć

Opublikowano
  • Autor

no tak cos mi sie wydaje ze w ostatniej chwili sie posypie składzik ja o 17 bede napewno na parkingu bo siostre mam z pracy odebrac, a kto przyjedzie to bedzie a z grillem nie wypali tym razem moze nastepnym.

tylko ze ja bede pewnie tylko z godzinke bo mam jutro 18 u kumpla i musze sie wczesnie zmyć

Spoko to zrobimy coś, ale grill odpada :gwizdanie:

Opublikowano

no nie mozna miec wszystkiego ale kij tam może innym razem sie zgra :wink4:

Opublikowano

Właśnie się dowiedziałem, że jednak nie mam jutro egzaminu więc na spocie będę :dance:

Opublikowano
  • Autor

Właśnie się dowiedziałem, że jednak nie mam jutro egzaminu więc na spocie będę :dance:

:good: zobaczymy jak tam lamki sie przezentują :kox: