Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty LRY - odwołane

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

oki wiec jutro punkt 17 parking obecnośc obowiązkowa kto może niech wbija :>

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 158,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ooooo Kowi pogratulować :good: to w ekipie mamy pierwszego z BAT Klub member

modź modź, jak już zmienię swoje Pd na TDI to będziesz już mocno w temacie :naughty: i będzie na kim się wzorować :wink4:

Kto następny ??? Przyznać się !!

Opublikowano
  • Autor

Ooooo Kowi pogratulować :good: to w ekipie mamy pierwszego z BAT Klub member

modź modź, jak już zmienię swoje Pd na TDI to będziesz już mocno w temacie :naughty: i będzie na kim się wzorować :wink4:

Kto następny ??? Przyznać się !!

heheh ktos musiał przetrzeć szlaki :kox: :kox: no autko nawet jeżdzi ale szału już nie robi bo przyzwyczaiłem sie do niego juz, najlepsze wrazenie to jest jak sie z serii wchodzi w program :evil: Nie wiem moze ogarne temat pompy wtryskowej bo moja juznie jest najlepszej kondycji to poprawia sie odczucia :gwizdanie:

Opublikowano

No jeśli nie będzie trzęsienia ziemi albo powodzi to i ja w końcu dotre na zlocik

Niuśka może nie prezentuje się dobrze ale już jeździ :>

Opublikowano
  • Autor

Ja postaram sie wrócić ze stolycy do 17ej :decayed:[br]Dopisany: 20 Czerwiec 2009, 07:46_________________________________________________heh zostałem w domu :gwizdanie: BUS mnie nie chciał :disgust: więc z obecnością w moim przypadku nie bedzie zadnych problemów :good:

Opublikowano

Mogę się spóźnić bo mnie do pracy w domu zagonili :kwasny:

Opublikowano

No jeśli nie będzie trzęsienia ziemi albo powodzi to i ja w końcu dotre na zlocik

Niuśka może nie prezentuje się dobrze ale już jeździ :>

to no git :good:

Opublikowano

Kurka ale Wy tu spamujecie :decayed: Codziennie pojawia się kilka postów i wszystkie dotyczą LRY a w temacie jest też LRA :naughty: A nikt z LRA się tu nie udziela :tongue4: Więc Kowi wyrzuć to LRA bo ludzi w błąd wprowadza :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Kurka ale Wy tu spamujecie :decayed: Codziennie pojawia się kilka postów i wszystkie dotyczą LRY a w temacie jest też LRA :naughty: A nikt z LRA się tu nie udziela :tongue4: Więc Kowi wyrzuć to LRA bo ludzi w błąd wprowadza :naughty:

Łeheheh nie ma to tamto zostajemy z logo chyba ze fajna fotke jakaś wyczaruje na nowe logo to bedzie LRY tylko :tongue4:[br]Dopisany: 20 Czerwiec 2009, 14:37_________________________________________________Dobra Rafalekx robie nowy projekt logo juz bez LRA :tongue4: ale żebyś nie pisał potem gdzie jest LRA :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 20 Czerwiec 2009, 15:07_________________________________________________Logo zmienione, tak na szybko :wink4:

Opublikowano

Ale paskudne... :thumbdown: I jakie paskudne samochody :decayed::tongue4:

Opublikowano

No.... i od razu jakoś tak lepiej się zrobiło bez tego LRA :tongue4:

Opublikowano

spocik spocik i po spocie krótko ale tresciwie sie odbył :good: no i juz przynajmjiej wiemy jak Kowi87 dba o czystośc swojej tapicerki :polew:

Opublikowano

Eno podzielcie się wiedzą z wujkiem Jarkiem :decayed:

Opublikowano

a jakie narządy zostały zoperowane ? :tongue4:

rozrząd :decayed:
Opublikowano
  • Autor

spocik spocik i po spocie krótko ale tresciwie sie odbył :good: no i juz przynajmjiej wiemy jak Kowi87 dba o czystośc swojej tapicerki :polew:

:polew: :polew: :polew:

dscn7356.th.jpgdscn7355.th.jpgdscn7357.th.jpgdscn7354.th.jpg

Spocik jak najbardziej udany :good:

PS. Sedany to kible :polew:

Pozdro dla janjazda i hansona w K2 :drunk:

Opublikowano

Kowi a co Ci w tym avanciku tak du.pa siedzi? :polew: 2 worki ziemniaków wozisz czy jak? :polew: A poza tym widzę że LRY ma już 2 czarne avanciki poliftowe w składzie :rolleyes::good:

Opublikowano
  • Autor

Kowi a co Ci w tym avanciku tak du.pa siedzi? :polew: 2 worki ziemniaków wozisz czy jak? :polew: A poza tym widzę że LRY ma już 2 czarne avanciki poliftowe w składzie :rolleyes::good:

heheh 1BE :naughty: a tak powaznie musze sie zajać amortyzatorami bo juz kaszana na maxa :wallbash:
Opublikowano

:polew: :polew: :polew:

Spocik jak najbardziej udany :good:

PS. Sedany to kible :polew:

Pozdro dla janjazda i hansona w K2 :drunk:

ja już jestem na tyle trzezwy by móc sie spierać kto kiblem jezdzi, ale nie bede taki nie bede was nawracał :tongue4:wszyscy wiedzą jak jest sedan RULES!!!!!!! hahahaha :cool1:

Opublikowano

wszyscy wiedzą jak jest sedan RULES!!!!!!! hahahaha :cool1:

De8bolek :good::kox::decayed:
Opublikowano

hanson1982 A co za wlepkę masz na tylnej szybie? czyżby BABY ON BOARD :naughty:[br]Dopisany: 21 Czerwiec 2009, 13:03_________________________________________________

wszyscy wiedzą jak jest sedan RULES!!!!!!! hahahaha :cool1:

De8bolek :good::kox::decayed:

Dobrze mówią - polać im!!