Skocz do zawartości
IGNOROWANY

A4 B6 AVANTador S4/LINE GTB 2260VZK 19' Pompei S5 STYLING 132 BIX INTEMO Koito Q5 continue by KoJ@K

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z racji, że nic przy aucie nie robie to coś se musiałem zrobić, modzik na szybko - podwójny postój z tyłu :cool1:

DSC_2350.JPG

DSC_2353.JPG

Opublikowano

yy a  czemu na pierwszym święcą tylko trzy lampki :decayed:

Opublikowano

A gdzie światło pod lotką ?

Opublikowano

pod lotką jest stop przecież, na drugim zdjęciu kodżu nie wciska stopu tylko tak postojowe świecą ;)

Opublikowano

Pierwsza fotka to efekt 50% moda, a druga fotka to 100% moda :naughty: na żadnym zdjęciu nie jest wciśnięty stop. Stop świeci tak jak świecił, zostały dołożone tylko drugie postoje.

Opublikowano

Postoje, nie wiem jak to czytałem, że skojarzyłem, że STOPy [emoji14]

Opublikowano

Ciekawie to wygląda Kojek , ale podświetlenie tablicy wali po gałach . Ja bym zrobił je bardziej dyskretne np. przypylić deczko LEDy czarnym szprajem .B)

Opublikowano
W dniu 16.12.2017 o 19:43, dekiel 13 napisał:

Ciekawie to wygląda Kojek , ale podświetlenie tablicy wali po gałach . Ja bym zrobił je bardziej dyskretne np. przypylić deczko LEDy czarnym szprajem .B)

On zawsze na wstecznym jezdzi to i ledy muszą być mocne :decayed:

Opublikowano

A cóż to za ledy nad tą tablica ?

Mega dają [emoji2]

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Ledy pierwsze lepsze i najtansze z allegro :cool1:

Kurde niby pier**la, a w nocy przyjemnie to wygląda i mi się podoba ten podwójny postój :thumbup1:

0EQsHa4.jpg

z5FGe9w.jpg

Opublikowano

jak bym jechał za tobą to na pierwszy rzut oka bym pomyślał ze hamujesz :mysli:

Opublikowano

Patrząc od tyłu świecą normalnie tak jak ori postój, więc raczej w błąd innych nie wprowadzam.

Opublikowano (edytowane)

ładnie by było jak by ta całość świeciła jak w skodzie rs 

ba35c4454d0cb8529f40c3f5da33.jpg

Bez tytułu.jpg

Edytowane przez Frond Side
edycja tekstu
Opublikowano

Dzisiaj przyszedł ostatni brakujący element układanki zewn. pakietu S4 - zdeś przód :cool1: środkową kratke też mam już nową, więc pozostało tylko dokompletować boczne kratki halogenów, zaślepki sprysków i może ori halogeny. A może ktoś ma któreś z tych części na zbyciu ? 

zIsLWvr.jpg

O9GzdsN.jpg

Opublikowano (edytowane)

Gdzie lakierujesz?

Btw coś tam z rolkami na ten sezon wymyślił w końcu?

PS. Do Bukowiny się w tym roku wybierasz?

Edytowane przez afroo.
Opublikowano

A jednak ;) już myślałem, że odpuściłeś ten temat [emoji14]

Opublikowano

Będzie ciekawie. :thumbup1:

Kiedy malujesz ?

Opublikowano

Jak się nazywa kolor tego samochodu ? Kod lakieru ?

Opublikowano

@afroo. no właśnie tego jeszcze nie wiem, gdzie bede malowal, bo osobiscie jeszcze nigdy nie oddawałem niczego do lakiernikow. Tesciu kiedys malowal zderzak w Boleslawiu i calkirm spoko wyglada, wiec tą miejscówkę bede bral chyba jako pierwsza pod uwage. A moze cos polecicie w okolicy, jakiegos dobrego lakiermistrza ? Tak do Bukowiny raczej pojedziemy. 

Jeszcze nie wiem kiedy malowanko, najpierw musze jakiegos ogarnietego plastikarza znalezc, bo bede chcial go zrobic na gladko i zaspawac miejsce na rejke.

Kolor samochodu jest nie odpowiedni :kox: LY7H / LY7J - dwa bardzo zbliżone do siebie kolory.

Opublikowano

Nareszcie będziesz miał upragniony zderzak :kox::hi: 

• Pomoc techniczna 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...