Skocz do zawartości
IGNOROWANY

A4 B6 AVANTador S4/LINE GTB 2260VZK 19' Pompei S5 STYLING 132 BIX INTEMO Koito Q5 continue by KoJ@K

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
10 godzin temu, KoJ@K napisał:

Ne ne, ja sobie to tlumacze w ten sposob, ze skor bylo juz 2x B6, to teraz kolej na ... :kox:

B12 ? ?

14 godzin temu, KoJ@K napisał:

cena wstępnie była już ustalona, można powiedzieć że odpowiadała nam obu :hi:

Co poszło nie tak ? ?

Opublikowano

Ja byłem na urlopie, a kolega potrzebował kupić auto w nie długim czasie. No i chyba fakt, że powiedziałem Mu, że raczej narazie nie bede chcial tego auta sprzedawać...

Opublikowano

Na takie auto ciezko znalezc klienta. Jesli nie odkupi go nikt z forum, to mozesz troche poczekac :) Nie kupi go Janusz z Grazyna szukajacy kombi. Przechodzilem przez to z poprzednim B7. Aczkolwiek sprzedalem za tyle, ile chcialem uzyskac. :)

Opublikowano (edytowane)

Tak jak napisałem wcześniej - auta narazie nigdzie nie wystawiam, bo do końca nie wiem sam czy tego chce ? czyli automatycznie nie ma na to najmniejszego cisnienia, ale jezeli akurat gdzieś ktoś z czytających bedzie coś rozmyslał to akurat może ktoś zauważy, bo kolega od wujka szwagra od kuzyna ciotki ze strony brata beda wlasnie szukali takiego auta, a jak wiemy forum nie spi :hi:

Auto zapewne (jak już do tego dojdzie) to trafi do kogoś kto zdaje sobie sprawe co jak wygląda, co z czym się je i co ile kosztuje, albo do jakiegoś napalonego łePka :whistling:

Edytowane przez KoJ@K
Opublikowano

Przyznaje się... to ja jestem sprawcą tego zamieszania :( 

Jednak gdyby ktoś szukał konkretnej B6 to warto jechać z drugiego końca Polski po ten samochód :D 

...ps. jakby szedł w innej konfiguracji to przygarnę parę gratów :D 

Opublikowano

"Jak oryginał to, tylko do @turzol -a po krateczki tam, później na podziemny ram pam pam pam" :kox:

Brakujące elementy do tego nie szczęsnego zderzaka ...

Dzięki @turzol za ogarnięcie tematu :drinks:

IFSkM99.jpg

Jakby ktoś potrzebował to zdjęcie z numerami kratek i zaślepek sprysków:

rMedc7v.jpg

Opublikowano

I mówisz, że to jest ładniejsze od kratek S-line ? Bo dla mnie nie, lepszy ten plaster miodu...

Opublikowano

Nic takiego przecie nie mówie :kox: być może będzie to krok ... W tył ?

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, KoJ@K napisał:

"Jak oryginał to, tylko do @turzol -a po krateczki tam, później na podziemny ram pam pam pam" :kox:

Brakujące elementy do tego nie szczęsnego zderzaka ...

Dzięki @turzol za ogarnięcie tematu :drinks:

IFSkM99.jpg

Jakby ktoś potrzebował to zdjęcie z numerami kratek i zaślepek sprysków:

rMedc7v.jpg

ładuj to na auto w końcu wtedy zobaczymy czy przekonam się do tego S4 czy będe dalej twierdził że S-line to najładniejszy zderzak do B6

Edytowane przez egon47
Opublikowano
9 minut temu, KoJ@K napisał:

Nic takiego przecie nie mówie :kox: być może będzie to krok ... W tył ?

Chyba nie masz co z $$$ robić :P ?

Załóż, zobaczymy co to wyjdzie ;)

Opublikowano

Ty nie paraduj z tajlami tylko wrzucaj to na gablote :)     #bojowkaS4

Opublikowano (edytowane)

Też sam się nie mogę doczekać i już bym to wrzucał na auto, tym bardziej po ponad 3 miesięcznym postoju poprostu chce mi się tym autem pojeździć !! no ale ten lakiernik ... Ładnie mówiąc strasznie kurła ziewa ... Tak se  myśle, że tu chyba jeszcze dokładka z cupry będzie musiała wjechać :)

Edytowane przez KoJ@K
Opublikowano

Będzie dobrze:ok2:

Opublikowano

Auto stoi to se chociaż nową kiere dostało, a dokładniej kiera multi z B8 i wszystkie fanty potrzebne do przekładki, czyli:

- Moduł kierownicy z końcówką Q

- Taśma z końcówką A

- No i kostka z aso do przełożenia pinów

8igdkpy.jpg

ZXGvYnu.jpg

No i jeżeli mamy poduche i kostke w niej też od B8 to żeby jej nie przekładać to trzeba zrobić taki modzik bocznych ząbków:

7sjZzh0.jpg

rLHnv4U.jpg

Przed:

QQQqZaI.jpg

I po założeniu ?

jq6xcWx.jpg

oALQR8a.jpg

• Pomoc techniczna 1
Opublikowano

Elegancko :good:

Opublikowano

Odmłodziło wnętrze :oklasky:

Opublikowano

Gdzie żeś schowek zgubił :P ? ? ? 

Opublikowano

Jeszcze jedno nocne ;)

BizWECb.jpg

W schowku zepsuł się zamek i klapka jest na hasiok. Jeżeli ktoś ma samą klapke to chętnie przygarnę.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...