qorba28 Opublikowano 7 Listopada 2016 Opublikowano 7 Listopada 2016 blendy pasują p&p tylko w lusterkach z a4 trzeba usunąc taką aluminiową kostkę bo blende odsadza w dół ja już u siebie to zrobiłem i po usunięciu jest ok.ps.bardzo ładne koło myslałem nad stylingami u siebie ale nie chce adapterów na rozstaw zakładać
paulus108 Opublikowano 7 Listopada 2016 Opublikowano 7 Listopada 2016 Bardzo ladne auto i widac ze u milosnika. Pozdrawiam.
KoJ@K Opublikowano 7 Listopada 2016 Autor Opublikowano 7 Listopada 2016 Stelaże docięte i blendy siedzą nawet świecą na próbe kurde calkiem spoko to swieci, myslalem, ze bedzie duzo duzo slabiej
rrrudy25 Opublikowano 7 Listopada 2016 Opublikowano 7 Listopada 2016 to tak zeby na dnich foty tu były!!! z tego rezanka
Tomi_81 Opublikowano 7 Listopada 2016 Opublikowano 7 Listopada 2016 Kurde a było tak blisko żeby furacza na żywca obadać Reszta
_małyTM_ Opublikowano 7 Listopada 2016 Opublikowano 7 Listopada 2016 może i głupie pytanko...ale nie będzie waliło błędami "spalonej żarówki"? jak to czasem bywa przy kupnie ori zestawu" led do rejki" z a8 d4 i wrzucenie do a4 b7
KoJ@K Opublikowano 7 Listopada 2016 Autor Opublikowano 7 Listopada 2016 (edytowane) Tomi zrobione to co mialo byc zrobione? Nie no bledami nie bedzie walilo, bo przeciez nie wypialem nigdzie z ukladu zadnej zwyklej zarowki. w rejce tez mam zalozone te moduly ledowe i bledami nie wali. Edytowane 7 Listopada 2016 przez KoJ@K
rrrudy25 Opublikowano 8 Listopada 2016 Opublikowano 8 Listopada 2016 a ze tak zapytam czemu to białe światło ma służyć i kiedy sie bedzie paliło
staniek Opublikowano 8 Listopada 2016 Opublikowano 8 Listopada 2016 Przeca widać czemu, żeby nie wdepnąć po nocy
ucho.77 Opublikowano 8 Listopada 2016 Opublikowano 8 Listopada 2016 a ze tak zapytam czemu to białe światło ma służyć i kiedy sie bedzie paliło Razem clh
muunv Opublikowano 8 Listopada 2016 Opublikowano 8 Listopada 2016 Jest wpiete wlasnie w clh. U mnie tez naprawde mocno swieci. W nocy latwiej wlozyc hahaha :D Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
KoJ@K Opublikowano 8 Listopada 2016 Autor Opublikowano 8 Listopada 2016 a ze tak zapytam czemu to białe światło ma służyć i kiedy sie bedzie paliło Ma sluzyc jako bajer i ma swiecic wtedy, kiedy bede tego chcial. Pod clh nie podpinam, bo tego nie mam, a jakos w planach tez nie przewiduje. Podpiete bedzie pod pomaranczowa kostke obok podstopnicy. Przeca widać czemu, żeby nie wdepnąć po nocy Apropo wdeptywania to wlasnie wczoraj na garazach wmontowalem sie w taką na calego buta. a to wszystko przez to, ze byly nie podpiete blendy.
RobsonSNC Opublikowano 8 Listopada 2016 Opublikowano 8 Listopada 2016 W innym temacie wyczytalem bo co Ci te blendy z Ledami w lusterkach: ,,...czyli mowisz, ze w nocy przy swiecacych blendach mozna spokojnie szukac pastylki immo w 20cm trawie? [emoji2] " (Twoj cytat) Nawet by sie zgadzalo,bo chyba niedawno zmieniales kluczyk/obudowe? Teraz juz wiemy,jakie problemy przy tym miales.[emoji12] Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
rrrudy25 Opublikowano 8 Listopada 2016 Opublikowano 8 Listopada 2016 W nocy latwiej wlozyc hahaha :D Ja tam nie potrzebuje swiatła żeby trafić
KoJ@K Opublikowano 8 Listopada 2016 Autor Opublikowano 8 Listopada 2016 W innym temacie wyczytalem bo co Ci te blendy z Ledami w lusterkach: ,,...czyli mowisz, ze w nocy przy swiecacych blendach mozna spokojnie szukac pastylki immo w 20cm trawie? [emoji2] " (Twoj cytat) Nawet by sie zgadzalo,bo chyba niedawno zmieniales kluczyk/obudowe? Teraz juz wiemy,jakie problemy przy tym miales.[emoji12] Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka No i wlasnie dlatego, ze zmienialem kluczyk, to pierwsze co mi sie na mysl nasunelo to pastylka immo. W nocy latwiej wlozyc hahaha :D Ja tam nie potrzebuje swiatła żeby trafić Widze tutaj dwie opcje: Albo trafiasz duzym kluczem, albo trafiasz w duzy zamek.
muunv Opublikowano 8 Listopada 2016 Opublikowano 8 Listopada 2016 Hahaha Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
KoJ@K Opublikowano 5 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2016 Staaare pamie, poza tym ja nie z Będzinia Chwilowa zmiana felunku Ale wyglada slabo, wiec tamte wrócą spowrotem, a te pójdą do czarnej Blendy świeco
muunv Opublikowano 6 Grudnia 2016 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Przydaja sie blendy o tej porze roku Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi