afroo. Opublikowano 13 Listopada 2017 Opublikowano 13 Listopada 2017 W dniu 13.09.2017 o 19:59, tom4275 napisał: zawias standardowy 1BE, trochę za szerokie felgi wsadziłem i jak zejdę niżej to przednimi felgami objadę błotniki bo minimalnie wystają za obrys Im niżej przód tym bardziej koła chowają się do wewnątrz więc może nie będzie tak źle. ; ) Ciekawe te Twoje rzemiosło.
tom4275 Opublikowano 14 Listopada 2017 Autor Opublikowano 14 Listopada 2017 20 godzin temu, afroo. napisał: Im niżej przód tym bardziej koła chowają się do wewnątrz więc może nie będzie tak źle. ; ) Ciekawe te Twoje rzemiosło. myślisz że 9 cali z et33 wlezie ? bo mi tak niebezpiecznie to wygląda ... w tej chwili tak około 10 mm za błotnik wychodzą 20 godzin temu, daglas napisał: Ale dopieszczony jeszcze raz dzięki Panowie za dobre słowo i od razu mówię że jeszcze nie koniec
afroo. Opublikowano 14 Listopada 2017 Opublikowano 14 Listopada 2017 2 godziny temu, tom4275 napisał: myślisz że 9 cali z et33 wlezie ? bo mi tak niebezpiecznie to wygląda ... w tej chwili tak około 10 mm za błotnik wychodzą Obejrzyj sobie takie same parametry u Bruuuum. ; )
FroS-t Opublikowano 14 Listopada 2017 Opublikowano 14 Listopada 2017 Skrecisz na dol to tak jak mówi Marcin zrobi się negatyw i wlezą do środka
tom4275 Opublikowano 9 Marca 2019 Autor Opublikowano 9 Marca 2019 kolejny dodatek do wnętrza i kilka dodatków pod maskę
black4 Opublikowano 9 Marca 2019 Opublikowano 9 Marca 2019 Witaj, Fajne te korki ? Sam modziles ? Pozdrawiam ☺
afroo. Opublikowano 9 Marca 2019 Opublikowano 9 Marca 2019 Korki spoko bo własnoręczna robota ale i tak za dużo chromu jak dla mnie. Nie za gorąco z tymi osłonami pod maską? Daj temu BGB oddychać.
lewiatan1989 Opublikowano 9 Marca 2019 Opublikowano 9 Marca 2019 (edytowane) Napiszę to co wszyscy - kierownica petarda ! Zresztą jak cały samochód A te Twoje dodatki to już mi mózg wyprały tak, że eksplodował Sądzę, że z powodzeniem możesz otworzyć masową produkcję - klientów wśród nas nie będzie brakowało ps. jeszcze jedno: Jak moja kobieta będzie mi mówiła i marudziła, że mam świra na punkcie samochodu to pokażę jej ten temat Pozdro! Edytowane 9 Marca 2019 przez lewiatan1989 1
MarcinL Opublikowano 10 Marca 2019 Opublikowano 10 Marca 2019 W dniu 17.10.2017 o 16:05, tom4275 napisał: postanowiłem jeszcze popracować nad tapicerką drzwi i takie z tego wyszły kwiatki sporo roboty ale efekt myślę że wyszedł sensowny ... Panie, kiedy jakaś lista z chętnymi? Jak będzie dobra cena, to sam skusiłbym się na takie klameczki.
HOLMATRO Opublikowano 10 Marca 2019 Opublikowano 10 Marca 2019 (edytowane) 1 godzinę temu, MarcinL napisał: Panie, kiedy jakaś lista z chętnymi? Jak będzie dobra cena, to sam skusiłbym się na takie klameczki. Tego akurat sam nie robił, to oem RS4 kolego Edytowane 10 Marca 2019 przez HOLMATRO Chociaż ?????
MarcinL Opublikowano 10 Marca 2019 Opublikowano 10 Marca 2019 1 minutę temu, HOLMATRO napisał: Tego akurat sam nie robił, to oem RS4 kolego Wspomniał w następnym poście, że zwykłe i przerobione przez niego
HOLMATRO Opublikowano 10 Marca 2019 Opublikowano 10 Marca 2019 Przyjrzałem się dokładnie i tez wysnulem taki wniosek.. dobra robota w takim razie, bardzo dobra
tom4275 Opublikowano 10 Marca 2019 Autor Opublikowano 10 Marca 2019 dzięki za dobre słowo przyznam że najpierw chciałem kupić coś ori, ale nie znalazłem wszystkich korków no i nie wspomnę że cenowo to była masakra … to co widać to są nakładki na standardowe korki (oczywiście ze stali nierdzewnej) więc nie mam obaw o nieszczelności a chinoli się trochę obawiałem ... też mi się Marcinie wydaje że za dużo się świeci ale tak myślę że jak pomaluje na czarno (lub czerwono) wszystkie napisy i znaczki na nich to trochę się wygląd zmieni … mówisz że dać mu przestrzeni … a ja mu takie przytulne gniazdko robiłem zacznij się Darek przyzwyczajać że Żona będzie narzekać … fotele do samochodu czy komplet wypoczynkowy ??? dla nas wybór jest prosty tak Grzesiek, to są przerobione klameczki bo wyłapać ori graniczy z cudem
lewiatan1989 Opublikowano 13 Marca 2019 Opublikowano 13 Marca 2019 W dniu 10.03.2019 o 09:19, tom4275 napisał: dzięki za dobre słowo przyznam że najpierw chciałem kupić coś ori, ale nie znalazłem wszystkich korków no i nie wspomnę że cenowo to była masakra … to co widać to są nakładki na standardowe korki (oczywiście ze stali nierdzewnej) więc nie mam obaw o nieszczelności a chinoli się trochę obawiałem ... też mi się Marcinie wydaje że za dużo się świeci ale tak myślę że jak pomaluje na czarno (lub czerwono) wszystkie napisy i znaczki na nich to trochę się wygląd zmieni … mówisz że dać mu przestrzeni … a ja mu takie przytulne gniazdko robiłem zacznij się Darek przyzwyczajać że Żona będzie narzekać … fotele do samochodu czy komplet wypoczynkowy ??? dla nas wybór jest prosty tak Grzesiek, to są przerobione klameczki bo wyłapać ori graniczy z cudem Dlatego ja o większość rzeczy nawet nie wspominam, że zrobiłem a ona i tak nie zauważy chyba że po po prawie roku jak było w przypadku gałki od a3 ????
Mordeliuss Opublikowano 14 Marca 2019 Opublikowano 14 Marca 2019 W dniu 10.03.2019 o 09:19, tom4275 napisał: dzięki za dobre słowo przyznam że najpierw chciałem kupić coś ori, ale nie znalazłem wszystkich korków no i nie wspomnę że cenowo to była masakra … to co widać to są nakładki na standardowe korki (oczywiście ze stali nierdzewnej) więc nie mam obaw o nieszczelności a chinoli się trochę obawiałem ... też mi się Marcinie wydaje że za dużo się świeci ale tak myślę że jak pomaluje na czarno (lub czerwono) wszystkie napisy i znaczki na nich to trochę się wygląd zmieni … mówisz że dać mu przestrzeni … a ja mu takie przytulne gniazdko robiłem zacznij się Darek przyzwyczajać że Żona będzie narzekać … fotele do samochodu czy komplet wypoczynkowy ??? dla nas wybór jest prosty tak Grzesiek, to są przerobione klameczki bo wyłapać ori graniczy z cudem Czasami człowiek ma pewne wybory typu: nowe felgi i mieszkać samemu czy mieszkać z narzeczoną. Teraz się zastanawiam jakie opony kupić Ale fakt jest taki że kobiety wydają kupe kasy na kosmetyki i bibeloty co jak podliczyć to można sobie zrobić za to pół auta w ciągu roku Pędź z modami i nie zatrzymuj sie kobieta zrozumie po czasie jeżeli zauważy. Świetny patent z usb w tylnej popielniczce. Pozwolisz, że ukradne pomysł bo czegoś takiego potrzebuje dokładnie To jakieś chińskie gniazdo? Czy kupowałeś gdzies w sklepie?
tom4275 Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2019 chyba już ostatni mod w tym samochodzie ... spowalniacze od esy z moimi dokładkami przód i tył
Rekomendowane odpowiedzi