Kozi Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Witam, Chciałbym poznać Waszą opinie na temat co lepsze: Ferodo DS2000 czy EBC Redstuff Dziś zapaliła mi się kontrolka od hamulców, niebawem czeka mnie małe virusowanie (celujemy w 140KM i 320Nm). Wypada zadbać o sprawne hamulce, proszę poradźcie co wybrać.
spetsnaz Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Witam, Chciałbym poznać Waszą opinie na temat co lepsze: Ferodo DS2000 czy EBC Redstuff Dziś zapaliła mi się kontrolka od hamulców, niebawem czeka mnie małe virusowanie (celujemy w 140KM i 320Nm). Wypada zadbać o sprawne hamulce, proszę poradźcie co wybrać. Jeżeli nie masz zamiaru zmiany tarcz, to nie wygłupiaj się z DS czy EBC, w cenie EBC GS kupisz 3 komplety standardowych klockocków ATE 13.0460-7077.2. Jeżeli chcesz wzmocnić hamulce w swoim aucie to lepiej rób swap`a tarcz 312mm i jarzm z audi A6.
Dev Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 DS 2000 juz nie ma zastapiły je DS Performance ja zdecydowanie proponuję DS
Kozi Opublikowano 6 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2008 DS - OK, a czy ktoś może się wypowiedzieć o EBC?
carfit Opublikowano 6 Grudnia 2008 Opublikowano 6 Grudnia 2008 DS - OK, a czy ktoś może się wypowiedzieć o EBC? tak ktoś może , są ladnie malowane, zielone, czerwone , żólte, czarne i nie warto ich zakładać. Tak jak koledzy doradzali jesli chcesz zanacząco poprawić skuteczność hamulców to upgrade o większej średnicy jest najlepszym rozwiązanie. Zakładaniem EBC czy DS-ów do seryjnej traczy mija sie z celem :gwizdanie:
Dev Opublikowano 6 Grudnia 2008 Opublikowano 6 Grudnia 2008 DS - OK, a czy ktoś może się wypowiedzieć o EBC? tak ktoś może , są ladnie malowane, zielone, czerwone , żólte, czarne i nie warto ich zakładać. Tak jak koledzy doradzali jesli chcesz zanacząco poprawić skuteczność hamulców to upgrade o większej średnicy jest najlepszym rozwiązanie. Zakładaniem EBC czy DS-ów do seryjnej traczy mija sie z celem :gwizdanie: jezdziłeś??????? :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
carfit Opublikowano 6 Grudnia 2008 Opublikowano 6 Grudnia 2008 DS - OK, a czy ktoś może się wypowiedzieć o EBC? tak ktoś może , są ladnie malowane, zielone, czerwone , żólte, czarne i nie warto ich zakładać. Tak jak koledzy doradzali jesli chcesz zanacząco poprawić skuteczność hamulców to upgrade o większej średnicy jest najlepszym rozwiązanie. Zakładaniem EBC czy DS-ów do seryjnej traczy mija sie z celem :gwizdanie: jezdziłeś??????? :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: hmm jak by Ci to powiedzieć , mało że jeździełm praktycznie na wszystkim co mają w ofercie to jeszcze jestem ich oficjalnym dealerem
Dev Opublikowano 6 Grudnia 2008 Opublikowano 6 Grudnia 2008 ja tez jezdze na DS-ach i to od 12 lat kupowałem je jeszcze w Hamburgu, gdy Ferodo nie było w ogóle firma znaną w Polsce ale fakt, faktem tarcze hamulcowe robiono kiedyś bardziej solidnie i z lepszych materiałów
carfit Opublikowano 6 Grudnia 2008 Opublikowano 6 Grudnia 2008 ja tez jezdze na DS-ach i to od 12 lat kupowałem je jeszcze w Hamburgu, gdy Ferodo nie było w ogóle firma znaną w Polsce ale fakt, faktem tarcze hamulcowe robiono kiedyś bardziej solidnie i z lepszych materiałów DS złe nie są, bardziej tu mówilem o EBC, ale jak kiedyś bedziesz maił okazje to załóż taki zestaw : BREMBO RACING + CARBONE LORRAINE RC6 LUB Pagid niebieski , czy Endless, zobaczysz co znaczy hamować
Kozi Opublikowano 7 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2008 Bardzo dziękuję wszystkim! Niestety moje plany sie zmieniły... wczoraj hamulce powaznie ostłabły. Jutro zakładam ATE bo takie są obecnie dostępne od ręki. Nistety nie mam czasu na szukanie ferodo, samochód jest mi niezbędny. W intercars Ferodo kosztują prawie 500 pln Pozdrawiam i jeszcze raz dzięki. Temat można zamknąc.
Dev Opublikowano 7 Grudnia 2008 Opublikowano 7 Grudnia 2008 coooooooooooooooo???????????? pięć stów????????????????????????? za co ?????????????????
Kozi Opublikowano 10 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2008 500 - za ds performance, komplet na przód A4 B5. Wiesz gdzie kupic tanej?
Rekomendowane odpowiedzi