Dominik93 Opublikowano 21 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Cześć, nie mogłem znaleźć podobnego tematu na forum ile pala nasze 1.8T więc założyłem tematu aby porozmawiać o naszym spalaniu LPG. U mnie sytuacja wygląda tak że automat -multitronic + miasto do tego częste butowanie 16l gazu. Czy to jest normalne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azure Opublikowano 21 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Szukałeś w ogóle? Z pewnością nie szukałeś, bo temat przewałkowany setki razy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik93 Opublikowano 21 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Tak szukałem wielokrotnie i znaleźć nie mogłem, przewalilem 5 stron i nic nie znalazłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azure Opublikowano 21 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 To poszukaj jeszcze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasparov Opublikowano 21 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Już się nie trudź... http://a4-klub.pl/index.php?/topic/4646-[ALL-LPG]-Ile-pali-Wam-gazu-? Sent from out of space. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol2266 Opublikowano 9 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 15 cykl mieszany, na butli 40l zrobię około 380 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi