Tomeks Opublikowano 25 Lipca 2017 Autor Opublikowano 25 Lipca 2017 Nie,po sezonie brachol bedzie wsadzał na pewno,ja może tez sie skuszę Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Tomeks Opublikowano 10 Maja 2018 Autor Opublikowano 10 Maja 2018 Pierwsza cześć układanki właśnie dotarła Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Kopter Opublikowano 10 Maja 2018 Opublikowano 10 Maja 2018 3 godziny temu, Tomeks napisał: Pierwsza cześć układanki właśnie dotarła Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk No tak, zawsze dobrze zacząć od piwka
Tomeks Opublikowano 10 Maja 2018 Autor Opublikowano 10 Maja 2018 Zawsze[emoji16]Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
wypsiu Opublikowano 20 Maja 2018 Opublikowano 20 Maja 2018 To juz wiadoma czemu białas Mirona , tak słabo się odpycha. Szpachla na przodzie troche wazy ...??? U mnie felunek dotarł , jak smerf będzie gotowy , to się pojawi w tym dziale ?
edraven Opublikowano 22 Maja 2018 Opublikowano 22 Maja 2018 Tomeks, jaki wynik po modzeniu? Wypsiu, graty fury! Kolor moj ulubiony.
Tomeks Opublikowano 22 Maja 2018 Autor Opublikowano 22 Maja 2018 wlasnie jestesmy w trakcie decyzji czy hybrydy brac u peruna,czy w TC performance i u nich strojenie,maja na koncie CCWA na ponad 400PS z ich hybryda,czy tu u nas w tune-up wszystko
edraven Opublikowano 22 Maja 2018 Opublikowano 22 Maja 2018 Jedź do Roberta, same zalety no i na miejscu . Robisz coś ze sprzęgłem ?
Tomeks Opublikowano 22 Maja 2018 Autor Opublikowano 22 Maja 2018 sprzeglo zostaje na jutro jestem umowiony z Robem,zobaczymy co zaproponuje,wiem,ze wspolpracuja z jakas firma,ktora robi hybrydy
Tomeks Opublikowano 5 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2018 Hybryda z TC Turbo i strojenie u roba Teraz auto stoi u blacharza na wizualce?
Tomeks Opublikowano 24 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2018 są,jutro montaz i w tygodniu strojenie
peter22 Opublikowano 24 Czerwca 2018 Opublikowano 24 Czerwca 2018 Ciekawy jestem jak z wytrzymałością tych turbin , masz wiedzę czy są przerabiane ba grubym wałku tak jak w perun turbo . U mnie wyszło 415 na perun zmniejszyli na 390 bo skrzynia s-tronic dziwnie się zachowywała . Z uwagi na ekologię i wyjazdy poza Polskę wsadzam ponownie dpf-a i jadę na program do rogala zobaczymy ile uda się wyciągnąć z dpf. Teraz denerwuje mnie tez ten zapach z wydechu ale auto zapierdziela niemiłosiernie i dźwięk na przelocie tez super ,
Gibons Opublikowano 24 Czerwca 2018 Opublikowano 24 Czerwca 2018 Rozumiem że robisz Twin-Turbo ? Ciekawe jaki będzie finał. Ile zakładasz ?
Tomeks Opublikowano 24 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2018 tak,na grubym wałku,tez nie mam dpfa,ale po wymianie wtrysków ten smród z wydechu znikł praktycznie do 0 o skrzynie się nie boje,manual,na bank sprzęgło klęknie tc turbo twierdzi,ze 400 pęknie,ale z tymi wynikami się tak nie nakręcam,zależy od hamowni,na jednej wychodzi tyle,na innej dużo mniej,a auto to samo?
peter22 Opublikowano 24 Czerwca 2018 Opublikowano 24 Czerwca 2018 Ja mam jeszcze wsadzona wydajniejsza pompę wysokiego ciśnienia . Wydajność do 480 KM ale j**ana ekologia mnie blokuje . Może z czasem ktoś coś wymyśli ( Jakiś wydajniejszy , większy dpf czy coś w tym stylu ).
Rekomendowane odpowiedzi