Frond Side Opublikowano 24 Października 2017 Opublikowano 24 Października 2017 Owalnych. Jakoś lepiej mi się widzi
mateusztbg Opublikowano 25 Października 2017 Autor Opublikowano 25 Października 2017 (edytowane) W dniu 19.10.2017 o 13:16, cinkers napisał: Ja mialem ultery okragle 90 i moim zdaniem byly ok. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk To są dokładnie te?http://ulter.com.pl/pl/offer/endings/single/57 Czy te?http://ulter.com.pl/pl/offer/endings/single/398 Lubhttp://ulter.com.pl/pl/offer/endings/single/407 Edytowane 25 Października 2017 przez mateusztbg
cinkers Opublikowano 25 Października 2017 Opublikowano 25 Października 2017 28 minut temu, mateusztbg napisał: To są dokładnie te?http://ulter.com.pl/pl/offer/endings/single/57 Czy te?http://ulter.com.pl/pl/offer/endings/single/398 Lubhttp://ulter.com.pl/pl/offer/endings/single/407 Te: http://ulter.com.pl/pl/offer/endings/single/57 Tylko tutaj zdecydowanie za drogo...
mateusztbg Opublikowano 26 Października 2017 Autor Opublikowano 26 Października 2017 Chyba stanie na tych N1-90RS, tylko ceny rzeczywiście strasznie poszły do góry
BartekT20 Opublikowano 4 Grudnia 2017 Opublikowano 4 Grudnia 2017 Audi Mateusza znam od zakupy w aucie jest dopieszczany każdy element samochodu nie ma prawa być coś źle Plany są na audi bardzo duże i będą napewno wszystkie zrealizowane Audi Robią bardzo duże wrażenie . Pozdrawiam ! 1
mateusztbg Opublikowano 17 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2017 (edytowane) Podziękował Póki co przy aucie niewiele się dzieje, kilka drobnostek: - Zakupione końcówki wydechów okrągłe Ulter N1-90RS czekają na montaż. - Wpadły też dystanse z dystom.pl do setupu zimowego, 13mm na przód przelotowe oraz 20mm na tył przykręcane do piasty. Wygląd na tych zimowych 17" zmienił się naprawdę na plus. Kilka fot na szybko: Edytowane 17 Grudnia 2017 przez mateusztbg
xBladex Opublikowano 22 Grudnia 2017 Opublikowano 22 Grudnia 2017 Ostatnio Cię widziałem jeszcze na letnich.. 1
mateusztbg Opublikowano 22 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2017 8 godzin temu, xBladex napisał: Ostatnio Cię widziałem jeszcze na letnich.. A bo dopiero w zeszła sobotę założyłem zimę Czekałem na dystanse a i zimy jakoś nie było więc się nie spieszyłem
xBladex Opublikowano 23 Grudnia 2017 Opublikowano 23 Grudnia 2017 15 godzin temu, mateusztbg napisał: A bo dopiero w zeszła sobotę założyłem zimę Czekałem na dystanse a i zimy jakoś nie było więc się nie spieszyłem Ja nie miałem jak nawet ręki pokazać , bo akurat choinkę ładowałem do auta.
mateusztbg Opublikowano 26 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2017 W dniu 23.12.2017 o 12:53, xBladex napisał: Ja nie miałem jak nawet ręki pokazać , bo akurat choinkę ładowałem do auta. Spoko spoko, musiałem nie zauważyć Po głowie chodzi mi jeszcze jakieś zwiększenie mocy a konkretnie to wkurza mnie późne wstawanie turba. (ponoć BRD tak mają) Jak już wstanie to naprawdę odpycha się bardzo dobrze no ale do tych 2100obr jest muł jak cholera.
DanielMod Opublikowano 27 Grudnia 2017 Opublikowano 27 Grudnia 2017 16 godzin temu, mateusztbg napisał: Spoko spoko, musiałem nie zauważyć Po głowie chodzi mi jeszcze jakieś zwiększenie mocy a konkretnie to wkurza mnie późne wstawanie turba. (ponoć BRD tak mają) Jak już wstanie to naprawdę odpycha się bardzo dobrze no ale do tych 2100obr jest muł jak cholera. Słuchaj pakuj Gtb2060vklr jak u mnie i dół będziesz miał ładny a góra też zrobi się przyjemniejsza :-) Nie masz do mnie daleko możemy spotkać się w połowie drogi i zobaczysz jak to się u mnie ma :-)
Karasik2 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Fajne te kreski gdzie szukać Gtb2060vklr ?? mam swoją BRD na wykończeniu i nie wiem czy regenerować czy coś innego wymyslić...
DanielMod Opublikowano 27 Grudnia 2017 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Ja brałem od Krzyśka z Turbo-Spaw :-) Niestety do przeróbki oczywiście dolot powietrza od puszki filtra do Turbo oraz wydech , no i trzeba wpiąć się gdzieś z wężami do chłodzenia turbo , ja wpiąłem się zamiast chłodniczki spalin .
Damianq Opublikowano 27 Grudnia 2017 Opublikowano 27 Grudnia 2017 (edytowane) Fajna fura Jak będę u rodziców w Nowej Dębie po nowym roku 5,6,7 styczeń to może jakiś mini spocik Tarnobrzeski? Oblukam na żywo Edytowane 27 Grudnia 2017 przez Damianq
golden87 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Zeby wpełni wykorzystać potencjał 2060VKLR jeszcze kevlar z maklandu na sprzegło trzeba bedzie wrzucić. Dodatkowo wiadomo korekta, wynik na Twoich wtryskach moze byc ciut lepszy z uwagi na ich wieksza wydajnosc i 16V glowice, DPF jesli jest, to tez obnizy wynik. Pytanie jaki masz budzet i czego oczekujesz, bo całą zabawa z VKLR to juz kolo 3000-3500 sie moze skonczyc na gotowo. Są ewentualnie jakieś hybrydy na 220-230 koni, jesli nie masz zamiaru modzic mechanicznie dalej to byłoby optymalne U kolegi Daniela az sie prosi o mocniejsze wtryski, jednak niestety do Twojego motoru mocniejszych nie ma.
DanielMod Opublikowano 27 Grudnia 2017 Opublikowano 27 Grudnia 2017 4 godziny temu, golden87 napisał: Zeby wpełni wykorzystać potencjał 2060VKLR jeszcze kevlar z maklandu na sprzegło trzeba bedzie wrzucić. Dodatkowo wiadomo korekta, wynik na Twoich wtryskach moze byc ciut lepszy z uwagi na ich wieksza wydajnosc i 16V glowice, DPF jesli jest, to tez obnizy wynik. Pytanie jaki masz budzet i czego oczekujesz, bo całą zabawa z VKLR to juz kolo 3000-3500 sie moze skonczyc na gotowo. Są ewentualnie jakieś hybrydy na 220-230 koni, jesli nie masz zamiaru modzic mechanicznie dalej to byłoby optymalne U kolegi Daniela az sie prosi o mocniejsze wtryski, jednak niestety do Twojego motoru mocniejszych nie ma. Fakt, kevlar Makland u siebie mam. Seria ponad 500 Nm nie udzwignie w życiu. No u mnie jakby było Quattro to bym pakował Firady min 50 siatki, bo z 50 km i trochę Nm by dołożył jeszcze bez problemu na typ setupie.
golden87 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Fakt, kevlar Makland u siebie mam. Seria ponad 500 Nm nie udzwignie w życiu. No u mnie jakby było Quattro to bym pakował Firady min 50 siatki, bo z 50 km i trochę Nm by dołożył jeszcze bez problemu na typ setupie. No to pakuj quattro i firady audi ma jednak opcje dołożenia której np passatowi brakowało. Ogólnie powiem Ci ze pewnie Ci mówią że do oski tyle mocy starczy bez sensu ale to kłamstwo jak ktoś umie się z nią obchodzić jest ogień.Można pojsc dalekobieznie i wrzucić 80tki a potem quattro, a quattro odczuciowo dużo mocy zabiera więc się wyrowna...Ja mam właśnie 50tki tylko obecne turbo nie wykorzystuje ich w pełni... Myślę nad Gtb2260vklr/2060vklr lub gtd2060... Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
DanielMod Opublikowano 27 Grudnia 2017 Opublikowano 27 Grudnia 2017 48 minut temu, golden87 napisał: No to pakuj quattro i firady audi ma jednak opcje dołożenia której np passatowi brakowało. Ogólnie powiem Ci ze pewnie Ci mówią że do oski tyle mocy starczy bez sensu ale to kłamstwo jak ktoś umie się z nią obchodzić jest ogień. Można pojsc dalekobieznie i wrzucić 80tki a potem quattro, a quattro odczuciowo dużo mocy zabiera więc się wyrowna... Ja mam właśnie 50tki tylko obecne turbo nie wykorzystuje ich w pełni... Myślę nad Gtb2260vklr/2060vklr lub gtd2060... Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka Po głowie już chodzi Quattro :-) Powiem szczerze że przy tym niutonie teraz w zimie to już ciężko o trakcje nawet na lekko mokrej drodze kontrola mrugnie na 3 biegu często. Raczej najpierw Q, a później Firadki
mateusztbg Opublikowano 28 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2017 22 godziny temu, danielstol napisał: Słuchaj pakuj Gtb2060vklr jak u mnie i dół będziesz miał ładny a góra też zrobi się przyjemniejsza :-) Nie masz do mnie daleko możemy spotkać się w połowie drogi i zobaczysz jak to się u mnie ma :-) No ładne kreski, pomyślę o tym u siebie
mateusztbg Opublikowano 28 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2017 20 godzin temu, Damianq napisał: Fajna fura Jak będę u rodziców w Nowej Dębie po nowym roku 5,6,7 styczeń to może jakiś mini spocik Tarnobrzeski? Oblukam na żywo Bardzo chętnie, my się często spotujemy
Rekomendowane odpowiedzi